Tableta, discutii
![]() ![]() ![]() |
Tableta, discutii
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Nu era Samsung pe atunci?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Cred că se raporta la ME173X.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cu pigani care, dim motive obiective, erau obligati sa fure unii de la altii. Cind a aparut Old shatterhand, parca s-a deschis raiul.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
pe langa baterie mai conteaza si cum e optimizat consumul. conteaza tipul de ecran, conteaza programele care ruleaza, conteaza versiunea de software,rezolutia, etc...
L.E.cand am zis asus m-am referit strict la Memo nu la Nexus. Stiu si io ca ambele e facute de asus. Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 15 Jan 2014, 19:33 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Alydor |
![]()
|
O sa bag un review, comparativ cu TF700-le. Ca nu compar cu nexus ca nush ce ii poate pielea ca sa compar side by side. Nexus 7 mi-a placut cum se misca dar... nu are slot SD. Daca avea nu stateam pe ganduri si o luam pe aia...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(DragosP @ 15 Jan 2014, 19:22) Samsung a fost doar al doilea Nexus (telefon). Nexus 4 e LG. Nexus 7 e Asus, N10 e LG. Astea fiind tablete. La tableta ma refeream, evident. Nu stiu de ce aveam impresia ca Samsung a facut si tabletele pana anul trecut, in fine, greseala mea. Edit: 'ai ma ca stiam eu ceva totusi: http://en.m.wikipedia.org/wiki/Nexus_10 This post has been edited by bmwh548: 15 Jan 2014, 22:47 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Update: timp de incarcare 4 ore, foarte putin butonata intre timp (cam 10 minute).
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Alydor @ 15 Jan 2014, 17:54) Ete ca citesc. Pana acum citeam de pe telefon sau de pe tableta de 10 Asta mica e mai usor de purtat la buda... In concediu trecut in 6 zile am citit Karl May -Winnetou primele 3 volume.. Suma respectelor, Alydor Daca te chinui putin, poti sa bati cuie cu ciocanu' de lipit. Mergi de vezi un e-reader. ![]() Iti fac maine o poza: tableta langa e-reader, sa vezi cum e. |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Alydor |
![]()
|
Chestia e ca nu ma pasioneaza ereader. Adica daca am chef sa ma du pe net sa pot sa ma dau fara sa schimb agregatul. La fel si la vazut filme, ascultat muzica & co. Luasem in calcul ai ereader, gasisem cand am fost in uk ereader pe la 30-40 de lire, dar am hotarat ca nu merita pentru ce stie sa faca.
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
DragosP |
![]()
|
Da' o poză cu tabla lângă o carte vrea cineva?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
depinde de carte.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
DragosP |
![]()
|
Mie nu-mi place să citesc de pe divaisuri buleftronice. Eu vreau să simt hârtia, să-i aud foșnetul.
Bine, am și probleme cu ochii și mănervează scrisul mic. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Zoom in!
|
--------------------
.
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
Bine mă. Stau să citesc sau să tot zumez?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Da!
|
--------------------
|
gabize |
![]()
|
Io pe tabletă citesc decât presa. Cum spune Dragoș, o carte bună trebuie "simțită". Old school, probabil.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Deh, vârsta își spune cuvântul.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(Markos @ 16 Jan 2014, 09:17) Tu pana si cu asa ceva ai ajuns sa faci contrabanda?!... ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
corbex |
![]()
|
Asta nu pricepeti voi. TIRurile lui nu stau in vama. Decit trec.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Si TVA-ul se intoarce.
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
DragosP |
![]()
|
Grecule, tu la nivel de citit n-ai trecut de hârtia igienică?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 11:59 |