Permis conducere suspendat, Stau pe bara 90 sau 30 de zile ?
![]() ![]() ![]() |
Permis conducere suspendat, Stau pe bara 90 sau 30 de zile ?
waly_2006 |
![]()
|
||
![]() nefumător Group: Members Posts: 115 Joined: 10 January 06 From: București ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 16V Nu conteaza cat de bogat sau faimos esti. La inmormantarea ta va conta doar starea vremii.
|
|||
M_OVidiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 30 December 11 From: Cluj-Napoca ![]() |
s-a deviat de la subiectul initial!
Oricum intrebarea ramane : trebuie sa dau examen la expirarea termenului de suspendare a dreptului de conducere? asta se intampla in 26 martie. |
--------------------
Dacia
Supernova
2001 Rapsodie
- SJ-93-MOV
|
|
shade4free |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 353 Joined: 23 March 10 From: ...... ![]() |
nu
|
--------------------
...
scala
.....
- ........
|
|
M_OVidiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 30 December 11 From: Cluj-Napoca ![]() |
Veste noua( buna sau nu... mai vedem ): am fost azi la Politia oraseneasca sa intreb care e treaba cu permisul meu, cand ma pot prezenta dupa el si alte lucruri marunte, si am primit o veste care m-a lasat "paf", adica o sa imi fie trimis prin posta in data in care expira suspendarea ... Aici intervine nedumerirea mea , a mai patit cineva o situatie de genul ?sau acest lucru difera de la un judet la altul.... ca daca e sa imi trimita permisul iar mai stau 2 saptamani pana cand ajunge.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001 Rapsodie
- SJ-93-MOV
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Cum sa-ti spun io elegant, sa nu ma besteleasca astia? Daca a expirat suspendarea ce mai conteaza unde se afla fizic permisul?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
bubus |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 24 October 10 From: Bucuresti ![]() |
Salut !
Pe 4 ianuarie mi-a fost suspendat permisul 60 de zile , am primit dovada de circulatie cu valabilitate pana pe 19 . Accidentul l-am provocat eu , nu am acordat prioritate si a fost soldat cu pagube materiale . Pot sa merg pe 20 Martie sa ridic permisul ? sau trebuie sa sustin examen? Multumesc ! |
--------------------
renault
Megane 2.2 ,bicorp , 1.6 16v
2007
|
|
catavictor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 27 October 09 From: Stalin City ![]() |
QUOTE(bubus @ 10 Mar 2012, 17:21) Salut ! Pe 4 ianuarie mi-a fost suspendat permisul 60 de zile , am primit dovada de circulatie cu valabilitate pana pe 19 . Accidentul l-am provocat eu , nu am acordat prioritate si a fost soldat cu pagube materiale . Pot sa merg pe 20 Martie sa ridic permisul ? sau trebuie sa sustin examen? Multumesc ! Perioda de suspendare incepe dupa ce expira dovada.De acolo se contorizeaza cele 60 de zile.Te programezi si dai examenul 13 din 15 si dupa 30 de zile daca ai trecut examenul, redobandesti permisul.Daca perioada de suspendare a fost incheiata te prezinti cu dovada sa iti recapeti permisul. This post has been edited by catavictor: 10 Mar 2012, 20:45 |
--------------------
- dreptunghiular Megane RS ..."Blue Lady" o bestie in crestere
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Pai eu am obosit sa tot zic chestia asta pe la Legislatie ... Orice suspendare de permis pe 30 zile, 60 zile sau 90 de zile, necesita admiterea unui examen cu intrebari 13 din 15, pentru ca permisul sa poata fi ridicat la termenul specificat. Nesustinerea sau neadmiterea examenului duce la prelungirea cu 30 zile a suspendarii urmand sa fie ridicat fara examen dupa acest termen prelungit.
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
nu orice suspendare, doar daca a fost si un accident.
Exemplu: Nu ai acordat prioritate si din cauza asta s-a produs un accident, 13 din 15 e obligatoriu. Pentru o simpla neacordare de prioritate nu e obligatoriu examenul. E optional, daca vrei permisul in 30 de zile. |
--------------------
Dacia 1410
/
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
bubus |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 24 October 10 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc pentru raspunsuri .
Mie imi expira suspendarea pe 19 Martie ( contorizat impreuna cu cele 15 zile ) . Ca sa nu mai stau inca o luna in plus trebuie sa ma prezint la politie pt sustinerea examenului inainte de expirarea termenului de suspendare? In Piatra Neamt se dau examene pt redobandirea permisului o data pe saptamana , joia - pt mine 15 Martie e singura zi in care mai pot da examen ca sa primesc permisul cand expira suspendarea ? Pb mea e ca sunt ajung in tara (Bucuresti)miercuri noaptea pe la 1 si ar trebui sa fiu sustin examenul joi la 14 . Pentru cei care au mai sustinut examenul : e nevoie de vreo aprobare ceva sau te prezinti doar la sala unde se dau examene cu buletin si dovada de circulatie provizorie? |
--------------------
renault
Megane 2.2 ,bicorp , 1.6 16v
2007
|
|
kxz |
![]()
|
Pai alea 60 de zile sunt peste cele 15.
Examen poti da si dupa ce trec cele 60 de zile, si iti iei permisul in aceeasi zi. Din pacate nu mai stiu daca trebuie sa treci pe la politie intai, parca nu, dar nu te baza pe asta. |
--------------------
Dacia 1410
/
|
catavictor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 27 October 09 From: Stalin City ![]() |
Se face o programare.Din cate stiu te prezinti cu dovada si procesul verbal (la Brasov asta e regula)
This post has been edited by catavictor: 11 Mar 2012, 21:00 |
--------------------
- dreptunghiular Megane RS ..."Blue Lady" o bestie in crestere
|
|
M_OVidiu |
![]()
|
Revin la acest topic uitat de Domnul si completez cu urmatoarele
1. Imi cer scuze fata de domnul Tamango , caci a avut dreptate in legatura cu testul pentru ridicarea permisului la termen(si mai sta o luna la Politie sa faca ciuperci). Am ignorat sfatul lui bazandu-ma pe ceea ce mi-a spus un agent de politie , cum ca NU ar trebui sa sustin testul doar cand vreau sa il recuperez la 30 de zile. 2. Daca ajungeti in aceasta situatie nu puteti da testul ca sa va recuperati permisul, ci trebuie sa asteptati perioada suplimentara( adica nu dai testul, te duci sa il ridici si ti se spune ca trebuia sa dai testul, nu il poti da pe loc, sau in zilelel care urmeaza).Deci orice suspendare necesita admierea testului 13 din15.La suspendarile de 60 sau 90 de zile trebuie dat testul in primele 30, respectiv 60 de zile, altfel se considera neprezentare, si desigur adaugarea de noi penalizari. Ca si chestie, azi m-am intalnit cu agentul care mi-a suspendat permisul,el fiind si cel care mi-a spus ca nu trebuie sa sustin testul , si ii spun ca m-a informat incorect , fapt ce a dus la o penalizare de inca 30 de zile, mi-a ras in nas si a zis " Tu chiar m-ai crezut ?". In concluzie. nu te poti baza pe " militie" nici pentru cea mai mica informatie. Bagati la cap din necazurile altora!!! Sper ca nu v-am plictisit cu tot ce am scris. O seara placuta! This post has been edited by M_OVidiu: 28 Mar 2012, 20:36 |
--------------------
Dacia
Supernova
2001 Rapsodie
- SJ-93-MOV
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
N-ai auzit tu bine. Militianul a zis "tu chiar ai crezut ca stiam?".
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
QUOTE(kxz @ 11 Mar 2012, 14:09) nu orice suspendare, doar daca a fost si un accident. Exemplu: Nu ai acordat prioritate si din cauza asta s-a produs un accident, 13 din 15 e obligatoriu. Pentru o simpla neacordare de prioritate nu e obligatoriu examenul. E optional, daca vrei permisul in 30 de zile. Valabil si pentru consumul de alcool, musai examen. |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
M_OVidiu |
![]()
|
subscriu la ce a scris corbex chiar daca am ramas fara slujba din cauza asta.. tot mai putem face haz de necaz
![]() This post has been edited by M_OVidiu: 29 Mar 2012, 20:41 |
--------------------
Dacia
Supernova
2001 Rapsodie
- SJ-93-MOV
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Poate cineva recomanda linkuri/culegeri de chestionare care sa contina intrebarile care se dau actualmente la examenul de reducere a suspendarii ?
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
M_OVidiu |
![]()
|
http://www.teste-carnet.ro/pagini/simulare...Dtrecere=269263
te bagi aici si dai pe simulare! faci pana cand iti iese! parerea mea e ca sunt simple! spor! |
--------------------
Dacia
Supernova
2001 Rapsodie
- SJ-93-MOV
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
imi zice acces restrictionat...probabil pot intra doar cei cu carnetul suspendat ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Da si tu un click pe "13 din 15"
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
M_OVidiu |
![]()
|
Seara buna!
Vineri trebuie sa ma prezint sa imi ridic permisul( hiiiieeeeeiiiii, bucurie... extaz) ar mai putea zice ceva" caralii",ca nu mi-l dau ? sa invoce nu stiu ce motiv? ca daca e asa .. nu mai bat drumul pana in Zalau. O seara placuta! |
--------------------
Dacia
Supernova
2001 Rapsodie
- SJ-93-MOV
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Vezi sa ajungi in timpul programului de lucru.
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
M_OVidiu |
![]()
|
Adica sa ajung pana la ora... ? 14 ? Ca stiu daca plec de la scoala... sau direct acolo.
![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
2001 Rapsodie
- SJ-93-MOV
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(M_OVidiu @ 21 Apr 2012, 20:46) Seara buna! Vineri trebuie sa ma prezint sa imi ridic permisul( hiiiieeeeeiiiii, bucurie... extaz) ar mai putea zice ceva" caralii",ca nu mi-l dau ? sa invoce nu stiu ce motiv? ca daca e asa .. nu mai bat drumul pana in Zalau. O seara placuta! Bravo! Mare grija pe viitor ![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
M_OVidiu |
![]()
|
Nu o sa le mai dau ocazia nemernicilor, nici sa ma mai opreasca.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001 Rapsodie
- SJ-93-MOV
|
|
bogdan_2008 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 1 January 08 From: Pe Pamant ![]() |
Daca ai carnetul suspendat pe 90 de zile , dai examenul , il iei si te duci la politie sa -ti dea reducerea la 30 de zile cu tot tacamul de acte.
Intrebarea mea este: Te anunta politia intr-un fel ca se aproba reducerea la 30 de zile ? PS Mi se pare o marlanie de regulament faptul ca nu poti da examinarea decat dupa EXPIRAREA dovezii. O statie radio urmatoarea achizitie. This post has been edited by bogdan_2008: 1 May 2012, 16:56 |
--------------------
clio III, 1.4
clio III, 1.4
2007& Exception
|
|
SandelBS |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 5 December 09 ![]() |
Tamango, cum adica orice suspendare de 30 de zile necesita examinare 13 din 15? Pt neacordare pietoni de ex, suspendare 30 zile, nu se da examen.
Am mai citit cate ceva p-aici de prezentarea chitantei pt plata amenzii ca sa iti recapeti permisul. Nu vad vreo legatura dintre suspendarea permisului si amenda sunt 2 lucruri diferite, pt ca permisul e retinut de Politia Rutiera si tot de acolo se ia iar amenda e la adiministratia locala, daca se platea tot la rutiera intelegeam, dar asa? |
--------------------
Renault
Koleos
2013, 2.0 dci 173 cp
|
|
cata82 |
![]()
|
![]() MEMBRU RAPIDIST Group: Members Posts: 450 Joined: 12 November 09 From: Bucuresti - sos. Polona ![]() |
QUOTE(bogdan_2008 @ 1 May 2012, 16:55) Daca ai carnetul suspendat pe 90 de zile , dai examenul , il iei si te duci la politie sa -ti dea reducerea la 30 de zile cu tot tacamul de acte. Intrebarea mea este: Te anunta politia intr-un fel ca se aproba reducerea la 30 de zile ? PS Mi se pare o marlanie de regulament faptul ca nu poti da examinarea decat dupa EXPIRAREA dovezii. O statie radio urmatoarea achizitie. Bogdane, E IN INTERESUL TAU SA-TI IEI PERMISUL MAI DEVREME, NU AL POLITISTILOR/POLITIEI RUTIERE !!!!! Rutiera nu are niciun interes sa-ti trimita tie scrisoare ca, chipurile, vrei tu permisul mai devreme, "e la mintea cocosului", daca taceai filozof ramaneai. ![]() Examinarea decat dupa [/B] expirarea dovezii pentru ca ai facut o abatere/incalcat legea la regimul circulatiei[B] - lucru normal!!!! Ca o simpla paranteza, eu am facut un accident inainte de Paste, mi-a sarit un pui de tigan in fata masini-localitatea Dor Marunt si mi-au dat permisul si talonul inapoi(dupa testul alcooltest, preluare sange si expertiza tehnica la masina) si nu eram vinovat cu absolut nimic, mi-a sarit pur si simplu in fata masini, in doi metri. M-am certat cu ei(politisti) vroiau sa-mi opreasca masina pentru expertiza tehnica in conditiile in care NU eram vinovat, nu consumasem alcool si/sau droguri, masina are ITP valabil(pe bune) pana in decembrie 2012, RCA valabil pana in august 2012, rovinieta pana in aprilie 2013. This post has been edited by cata82: 1 May 2012, 20:37 |
--------------------
Dacia
Supernova
2001 REPARATII RADIO-TV
MEMBRU RAPIDIST |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 12:30 |