Dacia Logan SH
![]() ![]() ![]() |
Dacia Logan SH
Lord Hades |
![]()
|
||
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|||
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
OOOO
A3
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
Are cam puțini kilometri!
![]() Anunțul are cam multe greșeli gramaticale (și nu făcute că s-ar fi grăbit când a scris anunțul), vezi să nu fie vreun "samsar" deghizat în "unic proprietar"! This post has been edited by Ampt: 10 Jan 2014, 14:57 |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
Lord Hades |
![]()
|
pe astia ii prind repede, ca le cer copie dupa talon si cartea masinii; daca nu detine masina de la inceput dupa cum se lauda ca sunt unici proprietari, le dau flit.
Partea nasoala e ca, fiind outside Brasov, doar ca sa vad masina ma costa ceva banuti (deplasarea) ceea ce e cam nasol ... Teapa cu km nu imi iau pt ca nu o cumpar pana nu trece printr-o verificare amanuntita. Poate gasesc vreun coforumist sa imi de-a o mana de ajutor prin Bucuresti :-D sa faca un checking pt mine masinii si proprietarului ... |
--------------------
OOOO
A3
|
|
FRATELLO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 923 Joined: 7 November 06 From: PLOIESTI ![]() |
QUOTE(testike @ 7 Jan 2014, 09:27) Eu am verificat masina la o reprezentanta Dacia, unde au facut o testare computerizata, au verificat uzura injectoarelor cu testul acela cu paharele, au ridicat masina pe rampa si s-au uitat dupa urme de lovituri sau piese schimbate, si pentru pilitura s-au uitat in rezervor. Toate testele au costa vreo 150 ron. Asa da ! |
--------------------
DACIA
LOGAN
old 1.5 dCi-E4 ; now 1.2 @ 16V
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
@Lord Hades :
Daca vii la mine si-mi ceri test de compresie si mai vrei sa-mi demolezi si jumate de motor te iau la bataie....nici daca luai o casa nu o investigai asa atent.... Ideea e ca un motor de logan MPI e uzat dupa vreo 450 000 km,daca s-au respectat reviziile si daca a fost exploatata corect....fugi de taxiuri ! Mai degraba ai vedea daca nu a fost implicata intr-o mare "trosneala" ,vizual,daca te pricepi cat de cat iti dai seama,ochiu' pe calandru/lonjeroane sau ai face un bracaj,asa de test ![]() LE daca vrei DCI iti urez succes,poate sa fie buna-buna si tot iti cade,is satul de ele,intr-un timp schimbam injectoare in timp record,treaba cu pilitura nu-i 100% valabila,nu ti-as recomanda diesel..... This post has been edited by sobolan: 10 Jan 2014, 21:59 |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
th3c0d3r |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 19 April 16 ![]() |
Salut,
Postez aici pentru a nu mai deschide alt topic, avand in vedere ca este aceeasi "speta". Sunt interesat de achizitia unui Logan SH, pe benzina care sa aiba neaparat AC si ABS. Problema este bugetul, am maxim maxim 2700euro (masina va fi donata unei rubedenii). Sunt din Rm Valcea si pana acum am vazut toate cazanele (import Germania, nerulata in Romania, optic si tehnic impecabila, etc, etc) care se inscriu in bugetul meu si daca mai vad una il strang de gat pe propietar. Sincer nu prea ma deranjeaza daca-s km dati inapoi si masina arata bine, dupa cum ziceam am vazut la cazaturi de m-am plictisit, cel mai distractiv a fost un parc auto unde toate masinile aveau intre 140.000km si 160.000km ![]() Intrebari: - am vreo sansa sa gasesc o masina OK in banii astia? - care-s cele mai grave defecte ascunse peste care pot da? - Vocea Clientului de la Dacia dau si alte informatii despre masina in afara de cele referitoare la garantie? |
--------------------
VW
Golf VI
2011
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
VC nu-ti da nicio informatie legata de istoric, ei se ocupa cu altceva.
Astea pot fi obtinute din service, daca te imprietenesti cu cineva de pe acolo. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
donlucyan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.726 Joined: 28 March 11 From: Valenii de Munte-Ploiesti ![]() |
La 2700e ar trebui sa iti cumperii un logan in stare impecabila si cu abs si cu aer conditionat .
Au scazut foarte rau preturile la dacia logan.....a cumparat un prieten logan din 2006 full cu 1600e full. Deci la banii tai ar trebui sa gasestii unul bun. Dar mai bine cauti ceva strain pe la 3200e cam asa....cum ar fi un opel astra h....mult peste logan. This post has been edited by donlucyan: 19 Apr 2016, 16:03 |
--------------------
Dacia SuperNova 2003
Opel Vectra C GTS
1,4MPI-2003 75CP 2005-2.0 TDI 160cp
- PH-40-Secret
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 13:02 |