Elvetia, tara unde cind dai drumu', la robinetu' de apa calda, curge.... apa calda
![]() ![]() ![]() |
Elvetia, tara unde cind dai drumu', la robinetu' de apa calda, curge.... apa calda
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
S-a intimplat in alt canton. Marty sta intr-un canton al CFR.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Este incredibil cit de josnici pot fi oamenii astia, ce mincinosi lipsiti de scrupule si ce jeguri lipsite de caracter!
Cind m-am mutat in vechiul apartament, jigodia aia de proprietar a zis ca sa-i transfer banii de garantie (2 chirii) si chiria pe o luna in acelasi cont. Din fericire pentru mine, n-am stiut ca nu e foarte kusher ceea ce-mi cere si am facut intocmai ce mi s-a spus. De ce zic din fericire? Pentru ca varianta legala era sa mergem impreuna la banca si sa deschidem un cont pe numele meu, sa de punem banii de garantie in el, urmind ca banii de garantie sa fie recuperati cind ne prezentam iarasi impreuna la banca si el sa zica ca-i de acord ca aia sa-mi dea banii... sau la un an din momentul in care am parasit incinta, in cazul in care proprietarul refuza intre timp sa mearga cu mine la banca, ma duceam singur la banca si le ziceam ca s-a-mplinit sorocul si aia-mi dadeau banii. Ma rog, jigodia dracului a tinut banutu' la el in buzunar si a mers pe burta. Cind am iesit din apartament, am vanit cu un formular care trebuia semnat de amindoi, un proces verbal de predare-primire. A refuzat sa semneze ala, ca (vezi Doamne) are el unu' mai bun si ca ma cauta el sa semnam... N-am mai auzit de el din ziua respectiva, 2 Aprilie. Revenind, am lasat sa treaca 60 de zile si i-am trimis somatie sa plateasca. Nici macar un mail n-a dat. Drept urmare, am strins eu toate hirtiutele frumos, le-am pus intr-un pliculet cu gindul sa ma duc la comisia de mediere a litigiilor privind chiriile. Nu stiu ce dracu' m-a impins sa-i zic sefului meu ce am de gind si ala a sarit ca ars, ca mai intii sa-l sun pe imbecil si sa-l intreb ce are de gind, chiar sa dam navala peste ala. Asa c-a pus-o pe nevasta-sa sa sune. Ala, cind a auzit despre ce-i vorba, a inceput sa urle ca disperatu', s-o jigneasca p-aia, ca el a fost baiat salon cu mine si ca eu am fost un nasol, ca el potrivit legii elvetiene are 6 luni sa dea banii inapoi so ca sa nu-l mai phutem la cap ca are si altele pe cap, mult mai importante. Aia a luat foc, sefu' a luat si el foc, ca nimeni nu-i vorbeste nevestii-si asa, c-o sa-i arate el, etc., etc. Acum zice ca sa-i dau numaru' aluia de telefon ca sa-i zica el vreo doua. Adica exact si fix tigania de care nu aveam nevoie! Una peste alta, am fost la comisia respectiva (un pusti specializat in astfel de kkturi), am aflat ca sunt intr-o foarte mare regula si ca ala tine banii absolut aiurea si m-a sfatuit sa-i fac o scrisoare prin care sa-l anunt despre faptul ca trebuie sa-mi returneze banii pina la data de, altfel voi urma caile legale. Totodata mi-a zis pustiul ca e cazul sa ma pregatesc sa ajung in instanta cu idiotul, ca majoritatea fac asa, sperind ca fie uiti de bani, fie nu te bagi la balamuc asa de mare. Ma rog, miine fac scrisorica si ii dau termen pina pe 10 Iulie sa plateasca. Sa vedem ce urmeaza!? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Io cre' ca s-a stricat robinetul de apa calda.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
În ce țară de kkt ai nimerit
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai la masina aia noua, casa noua si salariu de bastan... ce mai conteaza doua chirii? Eu i-as lasa banii ca-l vad om amarat...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
aham.....daca se intampla treaba in Romania eram tara necivilizata, plina de hoti etc. daca e in elvetia nu se pune, e firesc sa se intample asa....( partea aia cu majoritatea care procedeaza asa da de gandit). da noi sa fim sanatosi
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(kato @ 25 Jun 2013, 23:14) Corect! Citeam pe un forum local ca o tipa avea loc de parcare subteran, inclus in chiria casei. Femeia n-avea masina, inchiria cite una cind venea ma-sa-n vizita, deci locul de parcare statea gol in majoritatea timpului. Asa ca s-a gasit un terchea berchea local sa-si parcheze masina acolo. Perioade indelungate, nu circula zilnic cu ea. Asta cica i-ar fi atras politicos atentia sa-si ia masina de acolo ca ar vrea si ea sa parcheze (dupa ce-l lasase in pace cit n-a avut masina inchiriata), iar ala a-nceput sa urle ca din gura de sarpe ca face ce vrea el, ca sa-si vada de treaba ei si sa se duca de unde-a venit, dupa care i-a-ntors spatele si a plecat, lasind masina parcata pe locul femeii. Aia, americanca de neam, s-a kkt pe ea, ca cica omul a fost destul de violent si-n exprimare si-n mimica, asa ca l-a lasat in pace, se plingea ca-i e si frica sa mai intre-n garaj. Mai nasol e ca doua zile mai incolo a primit citatie de la politie, ca sa dea explicatii de ce i-a vandalizat masina aluia.Deci spune si tu... |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Neam de corciți!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Păi și aia de ce n-a chemat poliția la rândul ei că i-a ocupat ăla locul?
![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Femeie de bine.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
Verule, renunță la animalele alea si vino acasă! Dă-i naibii de bani, că nu aduc fericirea.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
e mai rau ca-n ferentari
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
corbex |
![]()
|
Mai rau ca la Urziceni. Incep sa fiu mindru ca-s roman.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
sa va spui ce teapa am luat eu de platesc cazarea in Anglia cate 350 lire/luna si acum cand fiica-mea este acasa in vacanta ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
acu` daca tot ai inceput...
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
corbex |
![]()
|
Vezi postul 1266
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
l@u |
![]()
|
cred ca da !
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(Garett @ 26 Jun 2013, 07:34) Pai ala cica s-a dus la militie si a reclamat ca, el, un cetatean amarit, platitor de taxe, venind obosit de la birou (unde a tras din greu pentru prosperitatea si bunastarea intregii natiuni, inclusiv pentru salariile domnilor politisti), a parcat fara sa-si dea seama pe un loc strain (ala platit, al lui, era chiar linga al asteia, dar era ocupat de masina nevestii-si) si ca atunci cind s-a-ntors la masina a gasit-o vandalizata. Cica era vorba de niste puncte de vopsea ciupita in parcare, de la usile altora.QUOTE(l@u @ 26 Jun 2013, 08:09) sa va spui ce teapa am luat eu de platesc cazarea in Anglia cate 350 lire/luna si acum cand fiica-mea este acasa in vacanta ? P-aici se poarta inchirierea pe timp de vara (1-3 luni), tot din acelasi motiv. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
l@u |
![]()
|
asta cam asa este dar nu am cum sa subinchiriez deoarece fiica-mea are acolo o multime de lucruri lasate ,plus ca acum nu sta nimeni in casa si gasesc dracului numa bun de varuit in septembrie !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Citind ultimele postări, mi-am adus aminte de o "scriere" de-a lui Liiceanu:
Gabriel Liiceanu: "Extremele culinare ale vieții »- frugalitatea și desfrîul - le-am trăit în două ocazii apropiate în timp și într-un mod perfect paradoxal: în anii '80, cel mai sumar prînz l-am experimentat într-o țară a opulenței (Germania), iar cea mai barocă cină, într-o țară a « mizeriei » (România). În 1984, eram la Heidelberg cu Andrei Pleșu, în ultimele luni ale bursei Humboldt. Sîntem invitați de o prietenă comună din Germania la o reuniune de familie, în vila părinților ei dintr-un orășel de pe malul lacului Konstanz . Tatăl prietenei era directorul Institutului Max Planck din München, iar vila unde am fost invitați avea o superbă grădină care dădea spre lac. Cînd am ajuns, masa era deja întinsă într-un chioșc și toți membrii familiei - gazdele (generația trecută de 60 de ani), copiii lor, adunați de prin diferite țări ale Europei unde-și aveau jobul, și copiii acestora - ne așteptau în grădină. Eram, parcă, adulți și copii, vreo 12 persoane. Pleșu, cu gîndul la ospățul care urma să-nceapă, era destul de trist, pentru că invitația îl prinsese în prima săptămînă a dietei Scarsdale: în ziua aceea, la prînz, avea pui cu salată și, extrem de conștiincios, venise, într-un pachețel, cu porția de pui, spunîndu-și că din partea gazdelor va exista o deplină înțelegere pentru rigoarea lui alimentară. Și masa a început. A fost adus un castron mare, plin cu salată verde. Trecîndu-l din mînă în mînă, fiecare și-a pus în farfurie două-trei frunze de salată. După ce a făcut turul mesei, castronul s-a golit și am început cu toții, cu un aer oarecum pios și preocupat, să mîncăm, pe-ndelete, frunzele de salată. Episodul nu a durat, totuși, cu conversație cu tot, mai mult de cîteva minute. Apoi am așteptat cuminți pînă cînd doamna casei a apărut din bucătărie cu o bucată de pulpă de porc la cuptor, nu mai mare de 1 kilogram. «Kurt», i s-a adresat ea soțului ei, «am să te rog să tai tu friptura». Apoi, către noi: «Se pricepe grozav la tăiat friptură!». Directorul Institutului Max Planck din München s-a sculat în picioare, a luat platoul în față și cu un cuțit cu lama lungă a început să taie carnea în felii nu mai groase de cîțiva milimetri. Era un adevărat maestru: nu am văzut niciodată o friptură de porc tăiată atît de subțire. Pe măsură ce tăia, fiecare își primea în farfurie felia de carne cît coala de hîrtie. O bucată cam de două degete a rămas mai departe, netăiată, pe platou și a poposit, stingheră, în mijlocul mesei. În timp ce unul dintre copii umplea conștiincios paharele dintr-o carafă cu apă de la robinet, un castron cu cartofi a făcut turul mesei și fiecare ne-am pomenit cu o jumătate de cartof alături de pojghița de carne. Cu un Guten Appetit! rostit voios de directorul Institutului, s-a dat semnalul pentru atacarea felului al doilea. Țin minte că am terminat carnea și jumătatea de cartof din trei înghițituri, fără să manifest, însă, vreo formă de lăcomie. Apoi, am simțit cum urcă în mine, devastatoare, foamea. Pleșu, care stătea la masă lîngă mine, a văzut pesemne disperarea care-mi apăruse pe chip. Cu gesturi delicate, sub masă, a desfăcut pachețelul cu carnea de pui și mi-a strecurat o bucățică. «Băi, mănîncă și asta, mi-a șoptit, c-o să ți se facă rău. Ești livid». Am aruncat în gură, pe furiș, bucățica de pui, zîmbind între timp politicos și avînd aerul că sînt interesat de conversație. Masa nu durase, cu tăiatul fripturii cu tot, mai mult de zece minute. Farfuriile goale străluceau acum în fața noastră. Și-atunci s-a-ntîmplat ceva de necrezut. Directorul Institutului Max Planck s-a lăsat pe spătarul scaunului, parcă doborît de opulența prînzului, și, cu mîinile la ceafă, a rostit satisfăcut: Ich könnte sagen, wir haben wunderbar gegessen! - Und denke nur, Schätzchen - îi răspunse doamna -, daß du Furcht hattest ein Kilo Fleisch wäre nicht genug. Wir haben noch was für morgen. («-Aș zice c-am mîncat excelent!» «-Și cînd te gîndești, dragul meu, că te temeai că n-o să ne-ajungă 1 kilogram de carne. A mai rămas și pentru mîine». Peste cîteva luni eram în țară . In casa chirurgului , colecționar împătimit de pictură și bun prieten cu prietenul nostru, pictorul Horia Bernea. De bucuria revenirii noastre în țară , Bernea ne propune să facem un salt pînă la Brad și să sărbătorim așa cum se cuvine revederea. «N-ați trăit voi așa ceva de cînd v-ați născut!» ne-a asigurat el, și ne-am urcat în Käfer-ul lui. Seara, către ora 7, eram în casa doctorului. Era o casă cu un singur nivel, cu camere multe și o curte mare. Separat, un «atelier»-pinacotecă, în care doctorul își rînduise cu grijă comorile. Bernea ne-a prevenit de pe drum că la masă nu vor sta decît bărbații: tatăl doctorului, doctorul și noi, cei veniți din București. Și că, în timpul mesei, soția doctorului, purtînd, special pentru acest eveniment, perucă albă, se va afla în spatele scaunului invitaților, urmărind ca totul să decurgă cum trebuie. Și într-adevăr, la puțină vreme după ce am ajuns, am fost poftiți la masă într-o spațioasă sufragerie. Nu înainte, însă, de a ni se prezenta bucătăria - un adevărat laborator cu pereții tapetați de rafturi pline cu cratițe strălucitoare - și cămara, din care mi-au rămas în minte șiragurile de cîrnați și șunci afumate atîrnînd din tavan, brînzeturile în coajă și borcanele mari, din acelea pentru murături, pline cu ouă. Masa a început cu gustări: pateuri cu carne și cu brînză, bușeuri cu ciuperci, platouri cu chifteluțe, rulouri de șuncă umplute cu salată de boeuf și alte platouri cu diferite soiuri de cîrnați. Toate stropite cu o palincă de pere. A venit apoi un borș de perișoare cu smîntînă. Bernea avusese dreptate: soția domnului doctor, împodobită cu o perucă albă, trecea prin spatele fiecărui scaun și se oprea cînd la unul, cînd la altul dintre musafiri, preluînd, oarecum, perspectiva acestuia asupra mesei și urmărind, totodată, dacă îi lipsește ceva. Mă încerca o oarecare neliniște cînd îi simțeam mîinile strîngîndu-se pe spătarul scaunului meu și cînd o voce șoptită mă întreba dacă totul este în ordine. Totul era, desigur, în ordine, dar cina amenința să ia o turnură ucigașă. Au urmat sărmăluțe în foi de ștevie, apoi căprioară la tavă cu sos de capere. Prietenii mei erau în extaz. Începusem să gîfîi. Trecuse de miezul nopții, cînd a apărut un uriaș tort, alb ca neaua și ornat cu felii de portocală proaspătă. După ce Bernea, gurmand și băutor de nădejde, ca să mai bea «cîteva șprițuri rosé», a revenit scurt la cîrnăciorii de la începutul mesei, ne-am retras, mai corect spus ne-am tîrît, în dormitoarele noastre. Și a venit a doua zi, pe care aveam să o petrecem tot la Brad. Programul era deja făcut: după micul dejun, urma să facem o excursie pînă la «gorunul lui Horia», apoi, pentru a vedea cruci de piatră din Secolul al XIV-lea, în cimitirul vechi din Brad. Pe la ora 11 dimineața eram apți pentru «micul dejun», dacă acest nume se potrivește cu ceea ce a urmat. Am fost puși la masă, de astă dată în spațioasa bucătărie-laborator. Masa era mare, așa încît în mijlocul ei încăpeau (cu greu, ce-i drept) «gustările», aliniate pe căprării, destinate micului dejun: rînduri de brînzeturi, rînduri de cîrnați, altele de pateuri, rînduri de dulcețuri și miere, lapte dulce și lapte bătut, iaurturi, ouă fierte și... palinci. Dar, înainte de a ne decide noi pe unde să atacăm deasa pădure de mîncăruri de pe masă, ne-am pomenit în farfurii cu două perechi de «vișle», crenvurști ardelenești făcuți din carne de capră. Pleșu a continuat cu o cană cu lapte și un țoi de palincă, o intrare lichidă destul de ambiguă, care avea, însă, avantajul că era deschiderea și către partea mai angelică a micului dejun - dulcețurile - și către cea drăcească - brînzeturile tari și cîrnățăria. Episodul alimentar matinal nu a durat mai mult de o oră și jumătate, așa încît, spre ora 1, ne-am început excursia. Însă, nu înainte ca, tocmai cînd eram pe punctul de a trînti portierele mașinii, mama doctorului să țîșnească din casă cu o valijoară în mînă. «- V-o pun în portbagaj, ne-a spus, dacă vi se face cumva foame pe drum. Sînt niște șnițele de pui. Și murături. Și să veniți repede la masă!». Există cîteva poze pe care Bernea ni le-a făcut, lui Pleșu și mie, în cimitirul de la Brad, din profil, stînd jos, rezemați fiecare de-o parte și de alta a unei vechi cruci de piatră. Amîndoi aveam aerul unor oameni răpuși de mîncare, cu burțile profilate în prim-plan. Din poză răzbate parcă geamătul celor doi, iar în urechi îmi stăruie și acum rîsul fericit al lui Horia Bernea, care-și degusta reușita isprăvii puse la cale cu atîta drag în cinstea întoarcerii noastre în țară . Dar nu trecuserăm încă de jumătatea încercării. Către 5 după-amiază, am ajuns acasă, unde eram așteptați, desigur, cu «masa de prînz». Nu mai țin minte ce am mîncat. Știu doar că, spre orele 7 seara, am fost poftiți de gazda noastră să-i admirăm colecția de pictură. Și, în timp ce ziceam ba una, ba alta despre pînzele care, scoase cu mîndrie din rasteluri, ne treceau prin față, mama doctorului a intrat radioasă, cu o tavă de plăcinte cu brînză tocmai scoase din cuptor. «- Luați, ne-a zis, cît sînt calde, iar peste o oră mîncăm de seară». S-a petrecut atunci un fenomen ciudat, pe care nu-l înțeleg nici pînă în ziua de azi. E limpede că nici unul dintre noi «nu mai putea». Există, însă, pesemne, o logică și-o psihologie pentru la «grande bouffe», care, odată declanșate, nu mai pot fi oprite decît prin moarte. De altfel, în filmul din 1973 al lui Marco Ferreri, în care se pune la cale un suicid gastronomic în patru, totul se petrece într-un weekend, așadar pe parcursul a două zile. Noi ne apropiam de sfîrșitul acestei perioade. Ca la un semn, ne-am aruncat toți asupra plăcintelor calde și le-am devorat în cîteva clipe. Peste o oră, eram reinstalați la masă și retrăiam, într-o nouă formulă culinară (din care nu-mi mai amintesc decît de o mîncare de gutui cu pulpe de curcan), ritualul cu peruca de cu o seară înainte. Eram, totuși, foarte tineri. Nu am altă explicație pentru faptul că am rămas vii". |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Superb..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Fuck ... pe incredere am mersi si eu cu actualul propritar ... dar cum eram in perioada de proba, nu prea am avut de ales ... am fost bucuros ca am gasit apartament.
Ma mir totusi ca sefu tau s-a implicat in problema ta personala. La mine cu "ajutatul sa te integrezi" a fost doar o vorba la interviu, in rest nici macar formularul de anmeldung nu m-a ajutat nimeni sa-l fac. Si la vremea aia nu intelegeam jumate din el. |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
vizitatorul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 10 May 09 ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 L
1998
- B453SCU
|
|
Marty |
![]()
|
Citind ce spune Liiceanu acolo, am un singur comentariu de facut: maninca kkt!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(litza @ 26 Jun 2013, 13:02) Implicarea din partea sefului meu intervine atunci cind deja am totul stabilit, mai urmeaza sa ma duc undeva/sa fac ceva. Altfel, mi-a promis ca-mi gaseste casa, iar cind am ajuns aici m-am trezit intr-un hotel. Pe care a trebuit sa-l platesc eu. Dupa citeva zile, cind i-am atras atentia ca mi-a promis ca-mi gaseste un apartament, a inceput cu gargara de tot rahatu', gen: "viata la hotel nu e asa rea, iti face cineva zilnic curat si iti schimba asternuturile la citeva zile", "eu chiar imi doresc sa ma mut la hotel, dar nu pot". Cind a fost sa ma mut in apartamentul cu litigiu, n-a miscat un deget, am stat singur sa caut, sa vorbesc, sa rog colegi.... cind l-am gasit pe idiot si a trebuit sa ma intilnesc cu el sa vad apartamentu', hop si sefu', ca vine si el sa rezolve situatia. Si a rezolvat-o cum nu se poate mai bine. S-a apucat sa-i zica aluia ca ce jmeker sunt eu, ca fac multi bani (asta in imaginatia lui, ca salariul nu e deloc spectaculos, e decent), de mi-a phutut ala o chirie peste ochi de nu mai stiam cum ma cheama.litza, tu poate ai aplicat pentru jobul tau, te-ai dus la interviu, etc. La mine a fost invers, ei m-au cautat pe mine si m-au intrebat daca vreau sa vin. Doar i-am rugat sa-mi gaseasca un apartament. E o practica normala (multe agentii preferind asta) ca firma sa fie cea care inchiriaza pentru angajatii proprii (expati), dar la mine nu s-a putut, de parca fugeam cu toata casa... |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 13:32 |