Elvetia, tara unde cind dai drumu', la robinetu' de apa calda, curge.... apa calda
![]() ![]() ![]() |
Elvetia, tara unde cind dai drumu', la robinetu' de apa calda, curge.... apa calda
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
La aspectul ala cred ca s-au gandit sa nu iti fie dor de casa
![]() Sa mor eu daca nu arata mai romanesc decat astea romanesti ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Sa vezi ce misto e cind bate vintu' mai tare (acu' 2 nopti), zici ca se darima sandramaua pe tine.
Apropos, e tare misto cu micu' dejun... cica "domne, noi nu venim dimineata mai devreme de 9, da' vezi ca-ti lasam o farfurie cu brinzeturi si sunci in frigider, ai acolo si suc, piine iti iei singur, unt la fel... daca mai ai nevoie de ceva gasesti tu de un' sa iei, cauti prin frigidere, te descurci singur!". Sa vezi ce nasol e sa maninci si sa te uiti la rafturile pline de uiski si alte tarii, la frigiderele pline cu vinuri (printre alea lumesti mai gasesti si d-alea de sute de franci bucata) si la dozatoru' de bere.... Si toate astea... NEPAZITE! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
si sa ramai cu uitatul
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Eh, important e sa ai timp de
![]() restul nu mai conteaza. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu se tem. te-au citit de nebautor. Ai dracului psihologi!
This post has been edited by corbex: 6 Jan 2012, 14:07 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Marty @ 6 Jan 2012, 14:02) Sa vezi ce nasol e sa maninci si sa te uiti la rafturile pline de uiski si alte tarii, la frigiderele pline cu vinuri (printre alea lumesti mai gasesti si d-alea de sute de franci bucata) si la dozatoru' de bere.... Si toate astea... NEPAZITE! Ai adresa mea PM, sa stii unde sa le trimiti ![]() |
--------------------
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
sorin1983 |
![]()
|
Bine in camaruta aia... 2 is a crowd
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
Cate margarete are hotelu'?
|
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Marty @ 6 Jan 2012, 13:55) P.S.: P-aici e treaba destul de stricta si n-ai voie la internet in scop personal decit in pauzele de masa. La hotel n-am internet.... deci voi intra cam rar. Bățărane... Vezi că ăia tre' să aibă internet mobil pe pre-pay. Iei un pre-pay cu obțiune de internet, îl înfigi în tilifuon si intri de la hotel cu lectopu' prin tilifuon. Dacă nu te descurci, o să-ți esplic mai în detaliu ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
hehe... de la passau incolo (in fapt habar nu am cum e in ungaria si austria) internetul pe mobil e pasare rara si mai ales scumpa...
RO e cu vreo 2 eoni in fata multor tari cu apa calda in domeniu. |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
1 franc elvetian / MB la internet prepay. SURSA
Belea asa ![]() La abonament e 19 CHF cu 500 mb inclusi. This post has been edited by Fratzica: 6 Jan 2012, 15:25 |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Florinele ar trebui sa apreciezi efortul facut de helvetziot ca sa te simti ca acasa(RO). Au evacuat portaru` marocan din debara si ti-au creat tie o ambianta propice relaxarii si recuperarii dupa o zi epuizanta de munca.Chestia aia e mai mult de 10 ieuro/zi?
Bietu copil cum s-a insurat cum la trimis doamna la munca. Nu uita in 15 sa trimiti francii cu Western Union Succesuri |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
don plotoner corbu', sa nu uitati sa ne informati constant si complet cu privire la schimbul de esperentsa cu jandarmeria din elvetia vecina si prietena.
e adevarat ca v-au lasat sa va luati pusca acasa? |
--------------------
White Star
Titanic
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Pai n-au si aia pe-acolo o sala de net, o biblioteca cu wi-fi, un mcDonalds ceva, la care sa stea Marty dupa program?
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Pana si cazarea mea de la munte arata mai bine
![]() Sa pui poze si cu aspectele mai frumoase ale tarii. |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Eh, nu e asa de rau, vad ca are calorifer in camera si in baie, are o masuta, un televizor, acuma eu sincer sper sa aiba si dus in baie, adica sa nu fie baia la comun ca atunci e cam naspa. E decent... bine nici prea vesel nu poti sa fii intr-un asemenea spatiu de locuit... dar e decent.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Marty @ 6 Jan 2012, 12:55) Acu' mi-am luat teapa cu apartamentul, ca mi-a zis sa vin linistit ca s-a rezolvat totu' si ca nu-i nici o problema, si cind am ajuns..... stau momentan in cel mai de kkt hotel pe care mi-a fost dat sa-l intilnesc in toata viata mea, intr-o camera care zici ca face parte dintr-un camin de nefamilisti comunist. haoleo, si io care ma plingeam ca mi-a inchiriat uzina apartament najpa ![]() unde esti cantonat? 6 Jan 2012, 16:28: QUOTE(Han Solo @ 6 Jan 2012, 14:09) hehe... de la passau incolo (in fapt habar nu am cum e in ungaria si austria) internetul pe mobil e pasare rara si mai ales scumpa... las ca nici cu alalalt nu mi-e rusine. si merge si prost! This post has been edited by kaspersky: 6 Jan 2012, 17:28 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Han Solo |
![]()
|
a fi cantonat: a rezida/locui intr-unul din cantoanele confederatiei elvetice
![]() permiteti-mi sa raportez, intrucat datoria il retine o mare parte din timp: prin metode specifice am aflat ca plutonierul corbu activeaza in acest moment prin detasare si sub acoperire in raionul Targoviste. sa-i dorim succes! |
--------------------
White Star
Titanic
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
i-as recomanda s-o stearga de acolo cind apare gelu voican voiculescu cu elicopteru'
![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Han Solo |
![]()
|
alternativa fiind sa o stearga cu elicopterul cand apare gelu voican voiculescu... si stim cu totii unde duce asa ceva
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(Marty @ 6 Jan 2012, 15:02) Sa vezi ce nasol e sa maninci si sa te uiti la rafturile pline de uiski si alte tarii, la frigiderele pline cu vinuri (printre alea lumesti mai gasesti si d-alea de sute de franci bucata) si la dozatoru' de bere.... Si toate astea... NEPAZITE! QUOTE(bion @ 6 Jan 2012, 16:59) Florinele ar trebui sa apreciezi efortul facut de helvetziot ca sa te simti ca acasa(RO). Au evacuat portaru` marocan din debara si ti-au creat tie o ambianta propice relaxarii si recuperarii dupa o zi epuizanta de munca. Ba martinezule, nu cumva TU ESTI PORTARU??? si n-ai inteles bine pe ce post te-au angajat? QUOTE(Han Solo @ 6 Jan 2012, 18:38) Si cum naiba a facut 24 de ore de condus pana acolo?! |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Han Solo |
![]()
|
a facut multe ocoluri datorate muncii de culegere de informatii. stim exact acum ce dimensiune are stratul de zapada din cracovia.
|
--------------------
White Star
Titanic
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Elvetia desi are un nivel de trai de invidiat (Marty inca nu stie, pana nu se muta nu-i spuneti nimic...) este campioana si intr-un domeniu deloc de invidiat. Este tara europeana cu cei multi bolnavi de cancer. 4 din 10 persoane sufera de o forma sau alta de cancer.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
kaspersky |
![]()
|
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 21:07 |