Se desfiinteaza SMURD ?
![]() ![]() ![]() |
Se desfiinteaza SMURD ?
ncristi |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|||
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Nicidata sa nu zici "niciodata"...; ok, daca suntem "domni", atunci retractez gluma pt. cei care-o considera proasta. Zau ca asta era important aici.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(ncristi @ 12 Jan 2012, 12:56) NU am facut si nu o sa fac NICIODATA afaceri cu statul. E na? Cum nu faci afacere cu statul? Adică ești evazionist 100%? Păi atunci e mai grav ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
dandee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 13 January 09 ![]() |
sa inteleg ca a fi comunist e rau? eu nu prea cred! cu asta a castigat baselu alegerile, dar el ce e? e de dreapta? nu prea cred! el e dupa cum bate vantu si nu SOV, oricum ne pune pielea pe bat si noi stam ca prostii...
12 Jan 2012, 12:57: http://www.jurnalul.ro/observator/ciuhodar...ific-601202.htm cum nu fac unii purici...oare si el tot comunist o fi? This post has been edited by dandee: 12 Jan 2012, 12:57 |
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
A fi sau nu comunist e irelevant in discutia legata de SMURD, dar e pe sistemul de comunicare al intaiului marinar al tarii, cand discutia e incomoda sau nu exista replici pertinente se arunca o fumigena cu comunistii, mineriadele si mogulii si gata. Nu se prezinta argumente solide, nu se prezinta motivatii pentru masuri, se zice ca asa trebuie facut pentru ca altfel vin comunistii/mogulii si se alege praful
![]() |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
dandee |
![]()
|
intre noi fie vorba dor cei de dinainte de '89 spuneau despre compatriotii lor (pe care vroiau sa ii ditruga) ca au vederi de stanga sau de dreapta fata de vederea lor (a se vedea disputa Patrascanu-Dej), deci...
|
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(maho @ 12 Jan 2012, 11:52) Se gasesc si sehașuri la preturi decente ![]() Attached thumbnail(s) TV_Ambulanta.jpg ( Size: 152.61k ) Number of downloads: 412 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
autom |
![]()
|
![]() membru pompier Group: Members Posts: 1.198 Joined: 8 January 05 From: Bucuresti-sa traiesti!!!! ![]() |
Mda, cu cat trece timpul , cu atat vad ca se apropie apocalipsa sistemului actual. Uitati-va la tv. Pe Romania Tv este prezentat mitingul spontan al sustinatorilor sistemului SMURD........
![]() ![]() |
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
dandee |
![]()
|
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-11176...targu-mures.htm Romania nu doarme, s-a solidarizat cu Raed!!! la fel s-a intamplat si in 1989! Da Doamne!!
|
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Bravo, TARGU MURES !!!
Eu plec in strada...la Universitate... |
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
dandee |
![]()
|
bv cat mai multi la Universitate, sa ii aratam lu Basescu, ca nu dormim, ca existam si ca nu dam doi bani pe el!!!!!!!!!
|
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Eu am o singura întrebare: cate vieti a salvat Arafat si cate vieti a nenorocit Basescu?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dandee |
![]()
|
un raspuns simplu valabil pentru amandoi: MULTE!!
12 Jan 2012, 22:16: cred ca toata lumea se uita la Sinteza Zilei de nu este pe aici! This post has been edited by dandee: 12 Jan 2012, 22:16 |
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
dandee |
![]()
|
![]() |
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
ZaiR |
![]()
|
![]() Against the System Group: Members Posts: 345 Joined: 7 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(jas2 @ 12 Jan 2012, 22:49) Du-te inainte, da' vezi sa stingi lumina dupa 9 seara ![]() Curentul este tot a lui Basescu?!!? Ia bagati un ochi aici, bai popopulistilor ![]() 13 Jan 2012, 01:51: QUOTE(Maskatu @ 13 Jan 2012, 00:32) La alt dobitoc nu ti ai gasit sa te uiti?!?! This post has been edited by ZaiR: 12 Jan 2012, 23:51 |
--------------------
DUCATI
900 SuperSport
2003
- este!
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Observb ca multa lume e suparata pe privatizarea sistemului sanitar (urgenta).
Am o intrebare pt. respectivii, cand au probleme cu dantura la ce fel de cabinete stomatologice se duc? la cele de stat sau la cele particulare? |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Mai exista cabinete stomatologice de stat?
In alta ordine de idei, interventia Presedintelui Basescu care si-a permis sa-l besteleasca pe Raed Arafat ca un neghiob ingamfat, a facut mult rau acestei legi. Sper ca va plati pentru aceasta aroganta! Pe de alta parte, suragatul acesta de democratie cu "dezbatere publica" atata vreme cat nu exista, practic, o institutie a dezbaterii este praf in ochi iar noi inghitim cam de multisor galusca asta. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
QUOTE(tribunul @ 13 Jan 2012, 09:37) Am o intrebare pt. respectivii, cand au probleme cu dantura la ce fel de cabinete stomatologice se duc? la cele de stat sau la cele particulare? io am alta intrebare: daca la 2 dimineata esti in pragu' lesinului din cauza durerilor de masele, unde mergi? banuiesc ca la un cabinet privat. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Nu stiu, spune-mi unde, iti dau exemplu cateva orase, Valcea, Barlad si Sighetul Marmatiei.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
QUOTE(CGB @ 13 Jan 2012, 10:10) io am alta intrebare: daca la 2 dimineata esti in pragu' lesinului din cauza durerilor de masele, unde mergi? banuiesc ca la un cabinet privat. In Timisoara, de exemplu, avem un cabinet stomatologic pentru urgente la policlinica nr.3, policlinica de stat. Am apelat la ei anul trecut de paste cand nimic privat nu era deschis si a fost chiar ok. Mi-au prescris antibiotice si un analgezic puternic si in doua ore nu mai aveam nici pe dracu' ![]() This post has been edited by Amedeus: 13 Jan 2012, 11:02 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Eu nu cred ca poti compara o urgenta de stomatologie cu un accident rutier, un atac de cord, un AVC etc. Acolo conteaza rapiditatea interventiei, pregatirea medicului, echipamentele de resuscitare...Ce garantie prezinta legea asta cum ca privatii vor fi la acelasi nivel cu ambulantele de stat? Si o alta intrebare pe care nu o prea ia nimeni in seama este cum vor face privatii astia profit? Oare nu zgarcindu-se la calitate? Ati intrat vreodata in bucataria unui restaurant ca sa vedeti cum se face profitul pe baza mancarurilor servite? Daca ei vor folosi, de exemplu, in loc de ata chirurgicala ata de cusut, ca e mai ieftina? E un exemplu, dar sper ca s-a inteles ideea. Intr-o tara unde toti se gandesc doar la capatuiala si nu la interesul consumatorului, e o crima sa dai medicina de urgenta pe mana oricui. De bine de rau, daca pici in strada vine salvarea si te ia fara sa iti ceara nimic. Ca dupa ce ajungi la spital, Dumnezeu cu mila, e adevarat, dar partea de urgenta totusi functioneaza.
|
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
paul_s |
![]()
|
. Group: Members Posts: 305 Joined: 2 July 04 From: . ![]() |
QUOTE(tribunul @ 13 Jan 2012, 09:37) Observb ca multa lume e suparata pe privatizarea sistemului sanitar (urgenta). Am o intrebare pt. respectivii, cand au probleme cu dantura la ce fel de cabinete stomatologice se duc? la cele de stat sau la cele particulare? Lumea nu e suparata pe existenta spitalelor (ambulantelor) private problema cu ele este ca vor primii bani de la stat... adica din bani platiti drept taxe de toti cineva o sa faca profit fara sa aduca nimic in plus N-are nici o noima , ori sunt private, si atunci n-au legatura cu statul decat cand sunt verificate si-si platesc darile catre stat , ori primesc bani de la stat caz in care trebuie sa fie publice, ori in subordinea ministerului sanatatii ori a primariei. |
--------------------
.
.
.
- .
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Sa nu ma faceti sa scot iar "gun"-ul degeaba
![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
fish007 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 10 March 11 ![]() |
Salutare ! Dupa parerea mea ar trebui o revolutie dar cine sa o faca k toata tara e plecata pe afara .....
|
--------------------
dacia
1300
1976
- -- -- ---
|
|
maho |
![]()
|
Pensionarii, ca lor le place sa se bata cu jandarmii, si nici nu-i vreo sarbatoare de pupat moaste, in perioada asta.
|
--------------------
Dacia
1310
|
tribunul |
![]()
|
QUOTE(paul_s @ 13 Jan 2012, 12:22) Lumea nu e suparata pe existenta spitalelor (ambulantelor) private problema cu ele este ca vor primii bani de la stat... adica din bani platiti drept taxe de toti cineva o sa faca profit fara sa aduca nimic in plus tu de unde ai vrea sa primeasca bani, daca serviciile pe care le fac sunt gratuite. de ce esti asa de sigur ca nu o sa aduca nimic in plus, am observat ca policlinicile particulare sunt destul de cautate, iar daca sunt pus intre a alege sa fac o consultatie intre una particulara si una de stat...oare ce as alege. Numai pt. faptul ca nu mai trebuie sa astepti vreo 2 ore pt. o consultatie, si e suficient sa fac diferenta. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 04:50 |