DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

76 Pages « < 72 73 74 75 76 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Accidente, Poate așa vom fi mai prudenți in trafic !

yhattori
post 25 Jul 2024, 11:23
Post #2191

*

Group: Members

In speta de fata sint absolut relevanti 13 ani de bicicleala a 10kkm+ bucata, basca restul mai putin viforosi.

Sau poate iti inchipui ca in atita amar de ani si kilometri am pedalat singur pe drum, cu ochii inchisi si degetele virite in urechi.

Pe urma, poate o sa fi surprins sa afli ca pe linga putinist singlespeeder mai sint si sofer. Din 1998. Aia-s alti ani si kilometri in care am vazut chestii.

Toate adunate si puse laolalta dau un volum de experienta pe care eu il consider relevant si pe care il voi mai folosi pentru a sustine puncte de vedere care te irita pe tine.

--------------------
* * *
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
wolfin
post 25 Jul 2024, 11:39
Post #2192

Haha

From: Bucuresti

QUOTE(axabrt @ 25 Jul 2024, 10:52)
na a luat 10 la drift

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10...572850876990848

LE: e fake n are cum sa fie asa liber in cucuresti
Sau da, era pandemie ? Nov 2021
*

nu e fake. traversam in 25 min bucurestiul ..din sud in nord si din est in vest. si mergem linistit. ca se putea si ca vartosul ala...cu 100 plus...unde erau alti timpi.

--------------------
pegas 3120 ... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 - Curand de provincie
Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
+
medelin
post 25 Jul 2024, 11:55
Post #2193

Membru autentic

QUOTE(einstein1984 @ 25 Jul 2024, 09:45)
[attachmentid=1628159241] Fiți mai atenți la cicliști in trafic ca sa poată încălca legea in siguranță!
*

Deci ai asa:

Masina-Alte cauze 43% (categoria include masini?)
Masina-Viteza neadaptata la conditiile de drum 16% (asta include clar o masina, cel putin)
Masina-Traversare neregulamentare pietoni 13% (include o masina)
Masina-Biciclete 11% (Inlude o masina)
Masina-Pietoni(neacordare prioritate) 9% (include o masina)
Masina-Neacordare proritate 8% (include mai multe masini)

E clar, biciclistii sunt de vina!

Romania, taramul bicicletelor.
Screenshot_2024_07_25_125426.jpg ( Size: 116.15k ) Number of downloads: 276

Culmea, Olanda, Danemarca si Belgia au cel mai mare numar de biciclete si conform graficului de mai sus sunt in top cele mai putine accidente rutiere.
Ce e gresit aici?

Screenshot_2024_07_25_125736.jpg ( Size: 41.51k ) Number of downloads: 270

This post has been edited by medelin: 25 Jul 2024, 11:59

--------------------
tractor u650, dacia 1300 1971 - b 22 auz 7-B-798
Chiar existand tractorul,plugul il trag cu inima!
User is online!Galerie FotoPM
+
Cosstel
post 25 Jul 2024, 12:09
Post #2194

Membru incepator

QUOTE(yhattori @ 25 Jul 2024, 11:10)
Sursa sint cei ~10k de kilometri pedalati anual, an de an, din 2010 incoace.

🙄 👏👏👏
și pînă acum n-ai zis nimic pe topicul suinelor 😁
am ceva curiozități în ceea ce te privește, înălțime, greutate, vîrsta dacă vrei 😃
.
dpmdv mi se pare impresionant, zic asta fiindcă după două ore de stat pe șa îmi ia minute bune să-mi adun picioarele 😂
nu mai amintesc durerile de fund
.
spor la pedalat 🚴

--------------------
VW Caddy Furgon 2006 - B03???
I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
+
dizzy
post 25 Jul 2024, 12:18
Post #2195

Work smart not hard!

Mersul pe bicicleta, prin traficul din oras, fara sa ai piste de bicicleta, se poate trece la sport extrem;

De ce evitati sa discutati problema infrastructurii rutiere? Cu piste e si mai sigur, si mai rapid si mai placut sa mergi !

Din cate am vazut, la autobuzul ala de ELBA, erai tare aproape sa blp;
Despre kamikazii aia, nus'ce sa zic, mai bine lipsa;
Cosstele, incepe prin a-ti lua o bicla confortabila si de care sa iti placa; Daca nu-ti place fierul, nu vei pedala prea mult;
Apoi , iesi si mergi fix cat te simti bine, daca o sa iti placa, o sa mergi mai mult daca viitoare;

This post has been edited by dizzy: 25 Jul 2024, 12:19

--------------------
Whirpool ex Dacia Logan 2005 - B zzz SXX
Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds.
+
paul_damian
post 25 Jul 2024, 12:39
Post #2196

Membru mult

From: Medias, Romania

QUOTE(medelin @ 25 Jul 2024, 11:55)
Culmea, Olanda, Danemarca si Belgia au cel mai mare numar de biciclete si conform graficului de mai sus sunt in top cele mai putine accidente rutiere.

Io am fost in Danemarca, si a trebuit sa invat reguli noi, ca biciclist.
Pistele de bicicleta, de urban vorbesc, sunt cu sens unic. Separate de masini. La intersectie, daca vrei sa faci stanga: inainte de intersectie stai la semafor, apoi mergi inainte pana la celalalt colt. Te intorci spre stanga, astepti semaforul si apoi mergi inainte. Doua semafoare, adica.
Adica daca iesi din casa si vrei sa mergi la magazinul de la doua case in stanga ta nu ai decat sa o iei la dreapta pana la prima intersectie, treci pe sensul opus pana la urmatoarea intersectie, si te intorci, sase semafoare adica, fara sa te intalnesti cu vreo masina.
Daca o masina vrea sa intre intr-o curte trecand peste pista de bicicleta... inca ma mir cata rabdare pot sa aiba, se opresc din vreme si asteapta sa treci, chiar ma gandeam ca la noi ar fi trecut intre timp trei peste pista de biciclete.
Deci... infrastructura si civilizatia fac sa comparam mere cu pere.

--------------------
Dacia Sandero Stepway, 2021
Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999
Ex Dacia 1100, 1969
+
einstein1984
post 25 Jul 2024, 12:46
Post #2197

fan Dacia

QUOTE(medelin @ 25 Jul 2024, 11:55)
Deci ai asa:

Masina-Alte cauze 43% (categoria include masini?)
Masina-Viteza neadaptata la conditiile de drum 16% (asta include clar o masina, cel putin)
Masina-Traversare neregulamentare pietoni 13% (include o masina)
Masina-Biciclete 11% (Inlude o masina)
Masina-Pietoni(neacordare prioritate) 9% (include o masina)
Masina-Neacordare proritate 8% (include mai multe masini)

E clar, biciclistii sunt de vina!
Romania, taramul bicicletelor.
Screenshot_2024_07_25_125426.jpg ( Size: 116.15k ) Number of downloads: 276

Ce e gresit aici?

Screenshot_2024_07_25_125736.jpg ( Size: 41.51k ) Number of downloads: 270

*

daca ciclistii provoaca 11% PRIN NEREPECTAREA LEGII (nu din lipsa de infrastructura trec pe rosu sau merg pe contrasens) din accidente fara sa reprezinte 11% din trafic da sunt o problema.... Altminteri nu cred ca sustii ca principala cauza a accidentelor rutiere o reprezinta autovehiculul.

PS ia intreaba tu un danez cat costa masinile la ei (sau vezi pe siteul vreunui producator), si aflii de ce au biciclete in loc de masini

@yhatorry, poti sa consideri ce vrei, ca tot nu e relevant in situatia de fata. Opinii avem toti, statistici doar unii.

This post has been edited by einstein1984: 25 Jul 2024, 12:50

--------------------
daca nu ai o toyota 4X4,ai gresit masina - negru pe alb
+
yhattori
post 25 Jul 2024, 12:54
Post #2198

*

QUOTE(dizzy @ 25 Jul 2024, 12:18)
Mersul pe bicicleta, prin traficul din oras, fara sa ai piste de bicicleta, se poate trece la sport extrem;

De ce evitati sa discutati problema infrastructurii rutiere? Cu piste e si mai sigur, si mai rapid si mai placut sa mergi !

Chiar azi am dat acest exemplu unui alt infrastructurist: https://maps.app.goo.gl/QR7dVBuw44xYPWwd7

Vorbim de infrastructura NOUA, repet, NOUA, mai spun o data, NOUA, simt nevoia sa insist, NOUA, receptionata la inceputul lui 2024.

Pista, care e pe directia cu prioritate, mai exact de-a lungul bulevardului Cetatii din Timisoara, este intrerupta de zece ori ca-n poza:

* STOP
* marcaj traversare biciclete lipsa

Daca vrei sa respecti legea trebuie sa te dai jos de pe bitigla si sa traversezi pe linga ea de zece ori intr-un kilometru si jumatate. Ai vrut sa mergi cu bitigla? Na, ia-o la impins pina te saturi de timpenii d-astea de adolescent intirziat.

Nu mai zic ca "pista" e obtinuta prin ingustarea trotuarului, deci din startul inceputului avem un conflict cu pietonii.

Pentru mine, mesajul e clar: mars pe trotuar cu jucariile voastre ca pe drum incurcati oamenii seriosi.

In TM pista de bicicleta se face ca sa se fure bani si sa se scoata biciclistii de pe carosabil, altfel nu pot explica ce e in poza.

Mai sigur? Ce poate fi mai sigur decit sa inveti soferii ca biciclistii circula pe trotuare cu pietonii iar pe biciclisti ca circula pe trotuare, cu pietonii. Apoi se mira Einstein ca traverseaza pe trecere, ca pietonii, desi NU sint pietoni.

Mai rapid? Pe carosabil, de la Ciocanul la Balta Verde (cele doua capete ale bulevardului) ma opresc o singura data, la semaforul de la intersectia cu Gheorge Lazar. Sa te opresti de zece ori mai des e clar mai rapid, nu?

Din cate am vazut, la autobuzul ala de ELBA, erai tare aproape sa blp;

Nu eram, ca l-am auzit venind din spate de la semaforul precedent si ma asteptam la ce s-a intimplat, chiar inainte sa ma dubleze pisc un pic frina. M-a enervat pentru ca aveam 30+ la ora deci nu ma lalaiam, verdele il prindeam sigur amindoi iar dupa semafor era loc cacalau de depasit in siguranta dar i-a trebuit lui ATUNCI sa se vire, cum sa astepte ditamai soferul profesionist cu ditai autobuzul dupa un biciclist? A cistigat cinci secunde pretioase si da-i dracu' pe astia cu bicicletele lor, de parca joi dimineata eu plecam la plimbare cu straita in spate sa ma distrez, nu la munca, tot ca el.

QUOTE(einstein1984 @ 25 Jul 2024, 12:46)
@yhatorry, poti sa consideri ce vrei, ca tot nu e relevant in situatia de fata. Opinii avem toti, statistici doar unii.

Exact. Problema ta e ca tu, suplimentar, nutresti si iluzii. De relevanta.

A, si apropo de mersul pe contrasens: https://youtu.be/cVMUJM6exrk?feature=shared&t=1445

Einsteine, daca-l apostrofezi stii ce raspunde unul d-asta care se baga in depasire in timp ce tu vii din contrasens pe bitigla?

"Ce te kk pe tine atit ca E LOC!"

Da? No, daca e loc sa ignori tu regulile privitoare la depasire atunci e loc sa ignor si eu indicatorul de acces interzis.

This post has been edited by yhattori: 25 Jul 2024, 13:16

--------------------
* * *
+
einstein1984
post 25 Jul 2024, 13:17
Post #2199

fan Dacia

Asa sunt eu mai ciudat, cand ma asigur sa nu treaca pietoni ma astept la chestii care vin cu mai putin de 2m/s spre trecere nu cu 8 m/s ca sa am timp sa reactionez....
Apoi daca pietonii respecta "Articolul 72, alin. 3 din OUG 195/2002 : Traversarea drumului public de catre pietoni se face perpendicular pe axa acestuia, numai prin locurile special amenajate si semnalizate corespunzator, iar in lipsa acestora, in localitati, pe la coltul strazii, NUMAI DUPĂ CE S-AU ASIGURAT că o pot face fara pericol pentru ei si pentru ceilalti participanti la trafic. " Ciclistii in virtutea carui articol ar trebui sa treaca pe acolo cu 30 la ora, FARA sa se asigure?

This post has been edited by einstein1984: 25 Jul 2024, 13:20

--------------------
+
yhattori
post 25 Jul 2024, 13:25
Post #2200

*

QUOTE(einstein1984 @ 25 Jul 2024, 13:17)
Asa sunt eu mai ciudat, cand ma asigur sa nu treaca pietoni ma astept la chestii care vin cu mai putin de 2m/s spre trecere nu cu 8 m/s ca sa am timp sa reactionez....

Asa esti tu, mai ciudat. Si conduci si dupa ureche, nu respectind legea:

(5) Sunt asimilate pietonilor persoanele care conduc un scaun rulant de construcție specială, cele care conduc vehicule destinate exclusiv tragerii sau împingerii cu mâna, cele care se deplasează pe patine sau dispozitive cu role fără mijloace de autopropulsie, precum și cele care conduc vehicule a căror viteză maximă prin construcție nu depășește 6 km/h și sunt echipate cu un motor electric.

E lucru stiut ca toti skater-ii, boarder-ii, trotinetistii (neasistati) sau chiar pietonii in alergare dupa un MTC reduc viteza la 2 m/s in timp ce traverseaza pe trecere ca sa ai tu timp sa reactionezi.

De aia cu asigurarea pietonilor cind traverseaza pe trecere nu mai zic nimic, nu cred ca se mai vorbeste la limba romana de propozitia subordonata, deci pe undeva ar fi de inteles ca majoritatea soferilor moderni sint semianalfabeti. Dar talica, daca e sa ma iau dupa porecla, pari sa fi prins vremurile in care limba materna era predata otziruca mai serios la scoala.

Deci presupun ca te-ai luat cu altele si ai uitat.

This post has been edited by yhattori: 25 Jul 2024, 13:28

--------------------
* * *
+
einstein1984
post 25 Jul 2024, 13:26
Post #2201

fan Dacia

mai ai multe whataboutisme? poti sa faci un singur post ca sa-l pot ignora mai usor? Da ala de ce face asa, adar ala de ce face pe dincolo, numa scuze sa faci ce vrea saua ta....

--------------------
+
yhattori
post 25 Jul 2024, 13:35
Post #2202

*

Ce ar fi trebuit tu sa intelegi e ca legea ii considera pietoni si pe unii care se pot arunca pe trecere cu mai mult de aia doi metri pe secunda de la care tu consideri ca inceteaza obligatia ta de a acorda prioritate.

This post has been edited by yhattori: 25 Jul 2024, 13:42

--------------------
* * *
+
einstein1984
post 25 Jul 2024, 13:56
Post #2203

fan Dacia

Au si ei obligatia sa se asigure, indiferent de viteza cu care circula.... Si ghici ce, pot iesi vinovatio de accident PE TRECERE daca ii lovesc eu sau tu cu masina. Dar ciclistii au doar drepturi, nu si obligatii dupa cate vedem de la tine.

--------------------
+
yhattori
post 25 Jul 2024, 14:24
Post #2204

*

Pe trecere nu au obligatia sa se asigure, doar cind traverseaza pe la coltul strazii, prin loc nemarcat.

--------------------
* * *
+
axabrt
post 25 Jul 2024, 15:02
Post #2205

Membru autentic

From: Ploiesti

Isus a zis
Iubitiva unii pe alții cu o dragoste frățească
La bicicliști și șoferi mă refer

--------------------
Ford Focus mk3.5 Ecob00st
.dracnev si boboru’ este viitoru’.
+
einstein1984
post 25 Jul 2024, 15:33
Post #2206

fan Dacia

QUOTE(yhattori @ 25 Jul 2024, 14:24)
Pe trecere nu au obligatia sa se asigure, doar cind traverseaza pe la coltul strazii, prin loc nemarcat.
*

https://adevarul.ro/stiri-locale/brasov/mar...ca-1697608.html
probabil kilometrii tai pe bicicleta bat si un politist de la rutiera

--------------------
+
wolfin
post 25 Jul 2024, 15:38
Post #2207

Haha

nu mai e la rutiera...s a mutat la speciale

--------------------
Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
+
einstein1984
post 25 Jul 2024, 15:41
Post #2208

fan Dacia

cand a scris aia era la rutiera. Bine, cred ca si atunci nu-l batea yhatorri dar oricum.

--------------------
+
paul_damian
post 25 Jul 2024, 16:05
Post #2209

Membru mult

QUOTE(yhattori @ 25 Jul 2024, 14:24)
*

Sorry, aici gresesti.
(3) Traversarea drumului public de către pietoni se face perpendicular pe axa acestuia, numai prin locurile special amenajate și semnalizate corespunzător, iar în lipsa acestora, în localități, pe la coltul străzii, numai după ce s-au asigurat că o pot face fără pericol pentru ei și pentru ceilalți participanți la trafic.

Nu se refera numai la coltul strazii, intreaba orice profesor de limba romana sau instructor de scoala.

--------------------
Ex Dacia 1310, 1999
Ex Dacia 1100, 1969
+
einstein1984
post 25 Jul 2024, 16:10
Post #2210

fan Dacia

Ii dadusem si eu citatul mai sus, dar "el stie mai bine"

--------------------
+
wolfin
post 25 Jul 2024, 16:27
Post #2211

Haha

Au vrut si cu telefonul pe trecere..dar s au impiedicat in parlament.

Cand ii vezi ca traverseaza cu tel la ureche ..pus si pe partea stanga....

--------------------
+
medelin
post 25 Jul 2024, 18:46
Post #2212

Membru autentic

Paii e interzis telefonul si cand conduci, cu toate astea e plin de soferi care tasteaza in timo ce se uita dupa pietoni …..
Cum dracu sa nu te asiguri pe trecere? Te asiguri, daca scrie ala pe whatap si nu te vede?

25 Jul 2024, 20:40:
https://youtu.be/yKJ-N6D4ngQ?si=GFT2cnIE9GPpZ_QX

This post has been edited by medelin: 25 Jul 2024, 19:40

--------------------
+
einstein1984
post 25 Jul 2024, 19:43
Post #2213

fan Dacia

nu stiu cum travereaza unii dar eu intorc capul si cu telefonul la ureche.

--------------------
+
yhattori
post 25 Jul 2024, 22:38
Post #2214

*

QUOTE(paul_damian @ 25 Jul 2024, 16:05)
Sorry, aici gresesti.
(3) Traversarea drumului public de către pietoni se face perpendicular pe axa acestuia, numai prin locurile special amenajate și semnalizate corespunzător, iar în lipsa acestora, în localități, pe la coltul străzii, numai după ce s-au asigurat că o pot face fără pericol pentru ei și pentru ceilalți participanți la trafic.

Nu se refera numai la coltul strazii, intreaba orice profesor de limba romana sau instructor de scoala.
*

Nu, voi gresiti in frunte cu Godina si nici macar n-ar fi primul politai care nu cunoaste legea pe care o aplica zilnic.

Unii înțeleg că trebuie să te asiguri doar când treci pe la colțul străzii, în lipsa trecerilor de pietoni, eu am înțeles că trebuie să te asiguri indiferent pe unde ai trece, chiar și pe trecere. Procesul-verbal nu a fost contestat, așa că nu știu cum ar interpreta un judecător.

Pe trecere pietonul are prioritate. Nu cred ca sint dificultati in a cadea toti de acord asupra acestui punct.

Godina, cind circula pe drumul cu prioritate si se apropie de o intersectie, intelege ca are obligatia legala de a se asigura din stinga si din dreapta?

Regula e: cind ai prioritate ceilalti trebuie sa se opreasca si sa te lase sa-ti continui drumul. E obligatia lor sa se asigure, nu a ta.

Asta-i definitia prioritatii, aia din OUG, alineatul 1 din articolul 6.

Atunci:

1) in tot codul rutier exista o singura exceptie de la regula si exceptia aia e pietonul.

SAU

2) si la pietoni se aplica aceeasi regula generala si NU sint obligati sa se asigure atunci cind au prioritate, adica pe zebra.

Daca un judecator (sau Godina, sau Einstein sau paul_damian) considera ca interpretarea 1) e cea corecta, mai putem vorbi de prioritatea pietonilor pe zebra? Daca sint obligati sa se asigure ca pot traversa fara pericol pe zebra adica sint obligati sa se opreasca, sa se uite in stinga si-n dreapta si sa renunte la traversare daca se apropie vehicule de trecerea de pietoni si o traversare ar fi periculoasa, atunci cum mai au ei prioritate de trecere in fata acelor vehicule?

Ei au prioritate pe zebra dar tot ei trebuie sa se opreasca, sa-i lase pe soferi sa treaca si abia apoi pot sa traverseze. Toata notiunea de prioritate de trecere a fost intoarsa cu fundul in sus si doar in cazul pietonilor.

Eu, sincer, nu pot sa cred ca asta este interpretarea corecta a paragrafului ala. 2) mi se pare mult mai logic si mai normal la cap. Cind te apropii de o intersectie si ai cedeaza, incetinesti, casti bine ochii si esti pregatit sa te opresti inainte de a intra in intersectie in caz ca se apropie un alt vehicul pe drumul cu prioritate. Scuza cu "mi-a sarit in fata" nu tine.

Ei bine, tot asa ar trebui sa circuli si cind te apropii de o trecere de pietoni, unde pietonul e "vehiculul" cu prioritate si tu ai "cedeaza".

This post has been edited by yhattori: 25 Jul 2024, 22:42

--------------------
* * *
+
paul_damian
post 25 Jul 2024, 23:50
Post #2215

Membru mult

QUOTE(yhattori @ 25 Jul 2024, 22:38)
Pe trecere pietonul are prioritate. Nu cred ca sint dificultati in a cadea toti de acord asupra acestui punct.
*

Nu stiu ce zice Godina, ca nu m-am uitat, dar discutam cu degetul pe lege. Nici macar dificultati nu avem, fiindca paragraful anterior, adica (2) zice " Pietonii au prioritate de trecere față de conducătorii de vehicule numai atunci când sunt angajați în traversarea drumurilor publice prin locuri special amenajate, marcate și semnalizate corespunzător, ori la culoarea verde a semaforului destinat pietonilor."

Adica la timpul prezent. Inainte sa se se angajeze in traversare nu au prioritate. Adica respecta alineatul (3).

--------------------
Ex Dacia 1310, 1999
Ex Dacia 1100, 1969
+
einstein1984
post 26 Jul 2024, 07:14
Post #2216

fan Dacia

Wow poate legiuitorul si-a dat seama ca pietonul daca se asigura chiar cand are prioritate se opreste mai repede decat o masina oare? Pentru mine unul a fost o metoda eficienta de evita de mai multe ori sa fiu lovit pe trecere cu tot cu prioritatea in brate (uneori evitand chiar ciclisti pentru care trecerile de peitoni nu inseamna nimic daca sunt transversale pe traseul lor).

This post has been edited by einstein1984: 26 Jul 2024, 07:15

--------------------
+
axabrt
post 26 Jul 2024, 07:36
Post #2217

Membru autentic

From: Ploiesti

Geniu are dreptate.
Aveam un coleg la liceu , se ducea la o petrecere pe la 11 noaptea.
Moment când a traversat pe trecere fara sa se uite și l a călcat un tir de Polonia.
A stat vreo 3 luni in coma, dar tânăr fiind și a revenit. Totuși din cauza comei n a mai fost niciodată cel care era înainte de accident.
Acum își tîra un picioar și o mana o avea, dar inutilizabilă. Și ceva la cap .

Fiindcă se grăbea și nu mai putea sta 10 secunde sa treaca tirul

--------------------
Ford Focus mk3.5 Ecob00st
.dracnev si boboru’ este viitoru’.
+
medelin
post 26 Jul 2024, 07:38
Post #2218

Membru autentic

De articolul asta ce ziceti?
IMG_3467.jpeg ( Size: 115.44k ) Number of downloads: 155

26 Jul 2024, 08:45:
QUOTE(axabrt @ 25 Jul 2024, 16:02)
Isus a zis
Iubitiva unii pe alții cu o dragoste frățească
La bicicliști și șoferi mă refer
*

Acum si la pietoni si soferi!

This post has been edited by medelin: 26 Jul 2024, 07:45

--------------------
+
dizzy
post 26 Jul 2024, 08:37
Post #2219

Work smart not hard!

Dupa cum zice si axa, se poate sa ramai damblagiu, cu prioritatea in mana;
Uita-te si asigura-te, ca si o singura mana rupta poate sa te afecteze mult mai mult decat 10 secunde pierdute;
In Timisoara ma stiu cu cineva care a avut un astfel de ghinion; Fiul lui, un copil absolut normal, a fost lovit de o masina si distrus pe viata; greu de gasit ceva mai rau de atat ce i se poate intampla unui om;

Iar domnu' biciclist de TM, daca nu ti-a facut Fritz dare de pista de bicle in dreptul zebrei, te dai matale jos de pe bitigla si mergi pe langa dansa pe zebra; Altfel esti in ilegalitate, oricat incerci sa ne convingi de alta situatie;

This post has been edited by dizzy: 26 Jul 2024, 08:39

--------------------
Whirpool ex Dacia Logan 2005 - B zzz SXX
Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds.
+
yhattori
post 26 Jul 2024, 10:16
Post #2220

*

Dizzy, tu esti capabil sa citesti si sa intelegi mai mult de o propozitie simpla per post?

Te intreb la modul serios, nu fac misto de tine.

Asta am scris eu ieri:

Daca vrei sa respecti legea trebuie sa te dai jos de pe bitigla si sa traversezi pe linga ea de zece ori intr-un kilometru si jumatate. Ai vrut sa mergi cu bitigla? Na, ia-o la impins pina te saturi de timpenii d-astea de adolescent intirziat.

Si asta scrii tu azi:

Iar domnu' biciclist de TM, daca nu ti-a facut Fritz dare de pista de bicle in dreptul zebrei, te dai matale jos de pe bitigla si mergi pe langa dansa pe zebra; Altfel esti in ilegalitate, oricat incerci sa ne convingi de alta situatie;

Unde incerc eu sa va conving de alta situatie?

--------------------
* * *
+
76 Pages « < 72 73 74 75 76 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th May 2025 - 23:12
Forum Renault