Accidente, Poate așa vom fi mai prudenți in trafic !
![]() ![]() ![]() |
Accidente, Poate așa vom fi mai prudenți in trafic !
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.065 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Ploaie...vizibilitate redusa...viteza..bmv... nepastrarea diatantei intre auto.
Acu seara....sere popesti...am numarat 3. Doua lovite frontal si una proptita intr un bazin de beton. Probabil a tras de volan. Am filmarea..dar n are ssns. Mai devreme pe la 6...pe basarabia alti 2 pocniti. This post has been edited by wolfin: 18 Jan 2024, 21:40 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.065 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Am mai tot spus, cele mai crunte accidente le-am vazut vara dupa o perioada lunga de seceta la prima ploaie!
Toti merg ca pe uscat chiar la inceputul ploii cind e cel mai pacatos. |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
Nelson Mandela |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai devreme unu cu o utilitara croseta printe noi...la 1 m de masini.
I as bate 2 zile cu pagini galbene. This post has been edited by wolfin: 18 Jan 2024, 22:54 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(wolfin @ 18 Jan 2024, 21:39) Ploaie...vizibilitate redusa...viteza..bmv... nepastrarea diatantei intre auto. Acu seara....sere popesti...am numarat 3. Doua lovite frontal si una proptita intr un bazin de beton. Probabil a tras de volan. Am filmarea..dar n are ssns. Mai devreme pe la 6...pe basarabia alti 2 pocniti. Am fost aseara pana pe la unirii, ca niciodata mi-a zis fimiu sa conduc preventiv. Nu am avut emotii pe drum, dar vad ca nu peste tot e asa. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.706 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
Sursa https://twitter.com/ISUTIMIS.
daca dati scroll o sa vedeti si continuarea in zilele trecute. Attached thumbnail(s) 2024_01_19_08_41_09__20__I.S.U._TIMIS___ISUTIMIS____X_____.png ( Size: 238.71k ) Number of downloads: 330 |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
wolfin |
![]()
|
E mult mai consistenta pagina
This post has been edited by wolfin: 19 Jan 2024, 10:02 Attached thumbnail(s) yellow.jpg ( Size: 80.4k ) Number of downloads: 313 desc_rcare__1_.jpeg ( Size: 5.73k ) Number of downloads: 279 |
--------------------
pegas
3120
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.964 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Aha curajoșilor
Las că vine zăpadă în noaptea asta 20 cm. Va vad eu mâine |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
wolfin |
![]()
|
Am anvelope noi si 4x4. La mall tot ajung
This post has been edited by wolfin: 19 Jan 2024, 10:23 |
--------------------
pegas
3120
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
cutremurator
Poate daca masina lovita ar fi accelerat puternic ar mai fi avut o sansa, dar cine poate fi atat de exact? |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
daca era cu a 5a putea sa storceasca pedala ca nu reactiona masina sa il scoata din raza de actiune. Frana de aeb si evitat spre stanga, desi nu cred ca avea cineva reflexul asta, deci tot fara sanse
![]() This post has been edited by einstein1984: 11 Mar 2024, 10:21 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Spre stanga, da, dar teoretic nu avea de unde sa stie traiectoria celuilalt, initial, in prima fractiune aveai impresia ca se duce drept, deci spre stanga nu prea ti ar fi venit sa te duci, zic si eu
Oricum, in fata acelei situatii, naiba stie, Dumnezeu sa i odihneasca, urata situatie |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.964 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
a fost cam prea in scurt accidentul ca sa l evite.
singura scapare ar fi fost prin stanga, dar n a mai avut timp Trebuia sa fi fost ceva pilot de curse ca sa reactionezi in timp util Am scapat si eu din ceva asemanator, 2 tiruri care se depaseau , unul pe banda lui, unul pe contrasens, dar i am vazut de departe si am avut timp sa trag pe dreapta culmea a fost ca atunci cand au trecut de mine, tot in paralel mergeau |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Nu imi amintesc personajul din interviu, dar mi-a ramas in cap lectia: "cand cel imediat din fata derapeaza violent te duci unde e masina lui acum pentru ca pana ajungi acolo masina lui si-a schimbat pozitia" si eviti (sau macar diminuezi) coliziunea.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Nu ma mai uit inca o data la filmul ala, dar acolo n-a fost loc de nici un reflex. Cand vad ca in fata mea se mai intampla ceva ciudat, mai mut piciorul deasupra franei, dar aici n-as fi apucat sa fac nici asta... sa se mute pe ailalta banda era la fel de ruleta, daca derapa camionul mai drept, tot asa ii lua, ca sa poti accelera ceva trebuia sa schimbi in a III-a, ceea ce ia timp...
|
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
wolfin |
![]()
|
a avut 2 secunde...de cand a lovit basculanta bordura si si a schimbat traiectoria.
se vede cum a apasat frana. Aeb/rbs..camionul daca avea...poate nu se intampla asta...poate..ca are niste tone...si.mergea cu viteza. This post has been edited by wolfin: 11 Mar 2024, 12:08 |
--------------------
pegas
3120
|
|
bucatzel |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
'Geaba ai reflexe bune cand vine ditai hardughia peste tine, oblic. Nu cred ca avea cineva (oricine) vreo sansa sa evite. Camionului cica i-a explodat o roata de a intrat in bordura si dupa aia a luat-o razna pe contrasens, cred ca avea si ala viteza cam mare.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
wolfin |
![]()
|
Am vrut sa zic ca nu a fost surprins. A reactionat 2 secunde...a apasat frana.
Accidentul avea sanse de 2% sa fie fara victime ![]() This post has been edited by wolfin: 11 Mar 2024, 12:29 |
--------------------
pegas
3120
|
|
Agrig |
![]()
|
In multe cazuri e vorba de noroc.
Acum o saptamina m-am trezit ca un nene grabit cu o duba da` total neatent a hotarit sa depaseasca un TIR doar ca asta mergea incet dintr-o cauza evidenta, in fata lui era un tractor cu 2 remorci pe careTIR nu-l putea depasi din cauza mea, veneam pe contrasens. Duba din spate a hotarit ca are timp sa depaseasca TIR-ul da` n-a vazut tractorul asa ca s-a bagat, urmarea e ca am tras dreapta cit am putut si cind am vazut ca santul e adinc am tras si mai tare sa nu ma rastorn si am trecut prin sant, peste sant, taluz, pina am ajuns in terenul proaspat discuit marunt, pregatit pentru insamintare, acolo am avut grija sa n-o las sa se opreasca ca o scoteam apoi cu tractorul asa ca am alergat cu vreo 40-50km/h pina am ajuns in alta tarla cu griu de toamna, acolo deja terenul era tare, am oprit, evaluat urmele, pe masina doar ceva iarba in masca. Tractoristul a fost singurul care s-a oprit, i-am facut sem ca-i totul OK si am iesit de pe drumul agricol in DN. Singurul comentariu...TRAIASCA Loganul si garda la sol ridicata! Acasa am verificat temeinic, inclusiv convergenta si unghiurile de cadere, totul in norme. Daca eram cu Megane nu scapam usor. This post has been edited by Agrig: 11 Mar 2024, 12:42 |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
Nelson Mandela |
|
bgdrenault |
![]()
|
La secunda 12( marog, minus 9) , daca tragea tare dreapta, cu riscul chiar de a sterge bordura si daca accelera puternic fara sa mai apese frana poate erau ceva sanse, ca loc avea, el mergea si cam pe centru
dar in momentele alea, cine ar fi reactionat asa? n au avut nici o sansa |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
wolfin |
![]()
|
Stanga nu dreapta
|
--------------------
pegas
3120
|
|
einstein1984 |
![]()
|
@Agrig , asa este, meganeul cred ca facea tonouri. Asa a patit un coleg prin teleorman, un BMW depasea si l-a impins in sant, desi era tot cu logan santul a fost suficient de adanc ca l-a rasturnat.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Agrig |
![]()
|
Mda, de aia am si tras tare dreapta, taluzul drumului este inalt si daca o luam usor aveam sanse sa ma rastorn asa ca am preferat ori la bal, ori la spital si am tras dreapta tare sa nu ma incline mult si de data asta am avut noroc.
Oricum in teren Loganul e super! This post has been edited by Agrig: 11 Mar 2024, 13:05 |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
Nelson Mandela |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
După accident e ușor să zici "ar fi fost bine dacă făcea așa sau invers". Eu m-am trezit de după o curbă față-n față cu unul intrat în depășire. Am tras instinctiv dreapta...tot m-am atins de ăla și a explodat airbagul lateral... noroc că nu am tras dreapta prea mult, că era șanț și mă răsturnam. Mers vreo 20 m prin boscheți, revenit pe drum, cu motorul oprit. Ăla a fugit, au oprit toți din spate și tir-ul depășit, din sens contrar. Am pus frână din instinct, se vedeau 50-100 cm de urme de cauciuc pe asfalt, înainte să ies de pe drum.
This post has been edited by marksman: 11 Mar 2024, 13:09 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
bgdrenault |
![]()
|
QUOTE(wolfin @ 11 Mar 2024, 12:51) ma rog, nu sa traga dreapata, sa iasa prin dreapta, sau inainte cum vrei sa i zici stanga cred ca l prindea 11 Mar 2024, 15:26: QUOTE(marksman @ 11 Mar 2024, 13:05) Eu m-am trezit de după o curbă față-n față cu unul intrat în depășire. Am tras instinctiv dreapta...tot m-am atins de ăla și a explodat airbagul lateral... noroc că nu am tras dreapta prea mult, că era șanț și mă răsturnam. Mers vreo 20 m prin boscheți, revenit pe drum, cu motorul oprit. Ăla a fugit, au oprit toți din spate și tir-ul depășit, din sens contrar. Am pus frână din instinct, se vedeau 50-100 cm de urme de cauciuc pe asfalt, înainte să ies de pe drum. Idem si la fel, doar ca nu depasea nimic idiotul Am tras dreapta , ma duceam intr un cap de pod, am prins polei pe margine, desi soseaua era uscata, stanga si tot inainte in rapa cu rasturnare, etc. Dauna totala un logan nou, noroc de casco. Eu am supravietuit intact, boul nu a oprit. This post has been edited by bgdrenault: 11 Mar 2024, 15:26 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
bucatzel |
![]()
|
Eu eram pe valea Muresului, cu aia din semnatura, prin 2007-2008. Balustrada pe dreapta, n-aveam unde sa ma trag, am oprit la 2 degete de ea, si tirul care depasea o camioneta a trecut si ala la limita de mine. Iar in spatele lui, la aspiratie, o skoda octavia albastra. Am fumat vreo cateva tigari pana sa incep sa-i injur.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 16:00 |