Accidente, Poate așa vom fi mai prudenți in trafic !
![]() ![]() ![]() |
Accidente, Poate așa vom fi mai prudenți in trafic !
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
BLUE R 19 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.244 Joined: 12 August 10 From: Pitesti ![]() |
Condusul necesita tot mai mult aptitudini de pilotaj; cu mult, mult, foarte mult peste jumatate din soferi nu le au, nu ar putea sa treaca niste teste relevante de reactie eficienta, acuratete a traiectoriei, instinct, perceptie reala in timp si spatiu, rationament activ privind dinamica, urmarile unor manevre complexe.
|
--------------------
Dacia
1310
/1900
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Plecam de la premisa ca nu suport taximetristii, dar in cazul dat, ala cu masina alba mergea pe banda 2 cand a inceput sa se bage ala cu taxi-ul, apoi a vrut sa se mute pe banda 1, a revenit ca era ala pe banda 1. Mi se pare ca ala cu masina alba conducea cam haotic.
6 Mar 2020, 12:25: PS: Care e limita de viteza in Brasov? This post has been edited by ady77: 6 Mar 2020, 12:25 |
--------------------
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.074 Joined: 11 February 04 ![]() |
Nici mie nu imi plac genul asta de soferi paradoxali: Stau toata ziua in masina si tot prost conduc.
Totusi, acolo s-au intalnit asa: Taximetristul nesimtit cu Duster-istul haotic si grabit si cu Meganistul rosu si mai grabit, haotic si nestapan pe volan. Daca Dusterul pleznea taxiul, ala rosu cred ca tot intra in Duster sau pe contrasens Daca cel rosu mergea mai incet si pastra distanta, ar fi rezolvat din frana Daca faci abstractie de filmare, ramane un sofer care a intrat pe contrasens si a lovit un vehicul care circula regulamentar. Sa-i fie tarana usoara! This post has been edited by dizzy: 6 Mar 2020, 13:48 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ala cu masina rosie parca s-a dus prea mult in stanga pentru cat era nevoie ca sa evite masina alba...
|
--------------------
|
GBX |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 604 Joined: 26 May 13 From: aproape de Cluj ![]() |
Instinct pur. Nu se aștepta, doar a reacționat.
|
--------------------
ex. Renault
19 Europa
1997
|
|
ady77 |
![]()
|
Pacat ca nu a mai avut instinct si invers...
|
--------------------
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(dizzy @ 6 Mar 2020, 11:49) Dosar penal pt că...? Nu a fost implicat în accident dpdv legal. Greseala mea, nu are taximetristul dosar, dar e parte in dosar, cercetare "in rem". Se pare ca decesul a fost cauzat de un infarct?! QUOTE(ady77 @ 6 Mar 2020, 12:17) ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
50 km pe h.
Ala roșu pare să fi fost un opel astra. Decesul a survenit în urma impactului, a murit de frica cum se zice in popor. Inițiatorul acestui accident este fara doar si poate taxiul. Din cate cunosc eu, poate intra cel putin ca si culpa comună. Accidentul putea fi evitat dacă soferul cu opel nu se panica. Parerea mea. |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Teoretic e 50, da' practic sunt multe zone unde se poate merge mult peste, si se profita de asta. Asta e si bine si rau, depinde...
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Consoarta azi a comis-o iarasi...
Are permis de conducere de aproape 40 de ani dar ii este o frica teribila si sa fie pasager in masina darmite sa conduca. Asta vara, dupa ce am facut acrobatii cu loganul verde de m-am imburdat cu el (paguba totala) a zis ca nu se mai urca in masina in viata ei. Dupa ce am schimbat caruta cu loganul albastru s-a mai urcat de cateva ori dar exclus drumuri lungi... Are pasiunea sa "pedaleze". O face aproape saptamanal. Azi, le-am dus pe ea si pe o amica de a ei pana in Parang la telescaun, de acolo urmand sa urce cu telescaunul pe munte si apoi sa coboare pe jos pana in oras. Adica vreo 2, 3 km regim de munte pe timp de iarna si inca vreo 15 pe asfalt. Placerea babelor, cica, mersul pe jos face piciorul frumos... Le-am lasat lasat la statia de plecare telescaun si mi-am vazut de drum. Instalatia de transport pe cablu a intrat in avarie si un nene cu un SUV s-a oferit sa le duca pe varf. Pe drum, un alt nene cu un autoturism derapat intr-o parloaga il opreste si ii cere ajutorul. Leaga auutoturismul, oamenii de la munte se ajuta intotdeauna... Baga mare si din prea mult elan se propteste cu SUVul intr-un copac si consoarta cu capul in parbrizul SUVului... Nu-i grav dar banuiesc ca urmatoarea calatorie cu masina o s-o faca peste multe luni... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Cand se fac manevre din astea pasagerii coboara
Io zic sa mearga la manastire o vreme, sa nu fie ceva semne ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Uneori preferi ca masina sa fie mai grea pentru mai multa aderenta. Zic si eu.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Departe de mine asemenea ganduri.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.065 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
QUOTE(radian @ 27 Nov 2020, 20:44) Pe drum, un alt nene cu un autoturism derapat intr-o parloaga il opreste si ii cere ajutorul. Leaga auutoturismul, oamenii de la munte se ajuta intotdeauna... Intodeauna in masinile mari aveam sufa de tractiune si daca era cineva cu probleme il ajutam, era o cutuma a noastra. E buna insa sufa elastica, cea de otel e pacatoasa, intr`o iarna am oprit sa`l ajut pe un nene cazut in sant, zapada batuta pe drum, nici o sansa n`am avut insa a venit un alt coleg de trafic cu un Range care mi`a aratat cum se face, cu soc, adevarat, i`a scos insa i`a indoit punctul de ancorare, nu a inteles ca sufa mea era din otel de 16mm si a smucit cit a putut de masina desi i`am spus sa n`o faca. ![]() |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(radian @ 27 Nov 2020, 21:44) Consoarta azi a comis-o iarasi... Baga mare si din prea mult elan se propteste cu SUVul intr-un copac si consoarta cu capul in parbrizul SUVului... Chestia aia de atârnă pe stalpul mașinii, pe interior, de ii zice centura de siguranță, tocmai pentru situații dinastea e pusă acolo. Data viitoare doamna Radian sa o utilizeze cu plăcere si incredere. In rest ii doresc multa sanatate. |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
bion |
![]()
|
E din aia autonomi nu se lasa legata
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
radian |
![]()
|
Te asigur ca avea centura de siguranta pusa. Este prima ei grija cand se urca intr-o masina.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
neglijenta pedepsita:
https://www.money.ro/o-soferita-din-iasi-fa...ta-unui-scuter/ |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
bion |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
radian |
![]()
|
Ia fa o experienta cu solnita ta. La masinile vechi centurile de siguranta sunt decalibrate. Cu ani in urma si mosul meu a patit o chestie similara cu o Dacie papuc.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Asta ma intrebam si eu.... Statea aplecata sa ia ceva de pe jos?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Cand n ai ce face sambata la 7
Attached thumbnail(s) 20220723_071815_copy_1728x2304.jpg ( Size: 847.73k ) Number of downloads: 257 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Altul...
Attached thumbnail(s) 20220805_081258_copy_2592x3456.jpg ( Size: 1.11mb ) Number of downloads: 186 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Incep sa fie dese accidentele de tipul asta.
Nu ca as lua aparea majoritatii care conduce bezmetic, dar nivelul zgomotului este foarte mare pe timpul zilei in Bucuresti. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.706 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 16:17 |