Accidente, Poate așa vom fi mai prudenți in trafic !
![]() ![]() ![]() |
Accidente, Poate așa vom fi mai prudenți in trafic !
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Ce lume rea..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Dar dreaptă!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Asta s-o crezi tu..Ca nu m-am prins..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
De fapt, el nu s-a prins.
This post has been edited by ady77: 21 Jun 2018, 09:27 |
--------------------
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
http://www.aradon.ro/accident-cu-doi-morti...icalaca/2134326
Ar fi mers si la imbecili, dar au cam murit. |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Pemfeu, doojda ani, viteza. Apropo de asta, la mine la plantatie sunt multi care tocmai au terminat facultatea si s-au angajat, iar prima lor grija e sa isi ia bmw. E plina parcarea de bavareze, zici ca e autohaus.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
usor usor bmw devine masina noastra nationala
![]() ![]() azi am vazut si x2 ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.344 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Sunt pe naiba mai noi. Majoritatea sunt petarde. Chiar ieri am văzut un X3 din 2016 adus din Germania cu 120k km pe bord, la schimbat de turbină. De buna ce era, aștepta să o facă și să o mărite.
X2 sunt de câteva luni prin Pitești (2 diferite), mă aștept ca in București să fie mai multe. This post has been edited by cristic1982: 26 Oct 2018, 04:43 |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
QUOTE(marksman @ 25 Oct 2018, 22:20) "cei doi tineri care au scăpat cu viață din teribilul accident" pana la urma nu e asa rau in bmw, nu am nimic cu cei care aleg marca asta, problematica e mentalitatea soferului. Daca iti place sa conduci ca benveistul ala, poti sa o faci si in golf 4 variant, si in a4 din 2004 si intr-un peugeot. Idioti sunt multi, si au permis. |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
MOS esti bine?
|
--------------------
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(4x4 @ 26 Oct 2018, 07:01) "cei doi tineri care au scăpat cu viață din teribilul accident" pana la urma nu e asa rau in bmw, nu am nimic cu cei care aleg marca asta, problematica e mentalitatea soferului. Daca iti place sa conduci ca benveistul ala, poti sa o faci si in golf 4 variant, si in a4 din 2004 si intr-un peugeot. Idioti sunt multi, si au permis. E plin de idioti care cred ca daca au bmw inseamna ca ei sunt piloti de curse. Din pacate, astia-s si cei mai vizibili. Apropo de idioti cu bolf 4: saptamana trecuta dorea unul sa-mi demonstreze ca "face" Passatul. Oricum la 105 CP nu are deloc pretentii sportive. L-am lasat sa se duca, stiam ca dupa pod e o groapa. A luat-o in plin, desi a franat, am trecut pe langa el si l-am salutat zambind. This post has been edited by marksman: 26 Oct 2018, 09:48 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
marksman |
![]()
|
Si x3-uri, plus vreo doua x5.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.074 Joined: 11 February 04 ![]() |
QUOTE(marksman @ 26 Oct 2018, 10:47) E plin de idioti care cred ca daca au bmw inseamna ca ei sunt piloti de curse. Din pacate, astia-s si cei mai vizibili. Apropo de idioti cu bolf 4: saptamana trecuta dorea unul sa-mi demonstreze ca "face" Passatul. Oricum la 105 CP nu are deloc pretentii sportive. L-am lasat sa se duca, stiam ca dupa pod e o groapa. A luat-o in plin, desi a franat, am trecut pe langa el si l-am salutat zambind. Si tu dai la operatie! ![]() Acu cateva zile mergeam cu un coleg, cu Kuga, pe un drum de tara. Colegul are ca masina personala un VWPassatCC. In timp ce rulam cu vreo 60-70 km/h, s-a facut deodata un sant in fata- Hodronc-tronc, apoi inca unul - hodoronc-tronc. Zice colegul: - Daca dadeam cu CC-ul, eram pieton acum! HAi mah ca 320d de fro 150-200 cp nu e gunoi pe drum. This post has been edited by dizzy: 26 Oct 2018, 10:37 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Ouch. Da' nenea rosu (acum decedat) de ce oare mergea la aspiratie in spatele Dusterului?
This post has been edited by DannyY: 5 Mar 2020, 20:18 |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
4x4 |
![]()
|
Nu parea ca merge lipit, ci pur si simplu venea tare din spate si in loc sa il trosnesca pe duster in fund a zis ca mai bine il ocoleste si a tras ca panicatu de volan sa intre pe contrasens intrun accident frontal. Top choice, bara spate imaculata a dusterului ii ramane datoare for his service.
This post has been edited by 4x4: 5 Mar 2020, 21:04 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Ala rosu se grabea sa il depaseasca pe duster care mergea pe 2 benzi sa nu ii permita depasirea. Se vede ca e indecis, deci l.a vazut si pe rosu dar si pe cel ce iese de pe straduta.
Poate s.au sicanat de ceva vreme, nervii inflamati -> reflexe exagerate si nepotrivite. Si cel care iese de pe straduta a fortat, banda lui nefiind libera si putea sa il vada pe rosu ca vine tare pe banda 2, dar l.a durut in bascheti. Singurul nevinovat e cel de pe contrasens |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Naiba stie ce-o fi fost exact acolo, ca dusterul de cand apare in cadru e calare pe ambele benzi (pe linia dintre ele) cam cu mult inainte de intrarea taxiului, iar ala cu rosu venea (si el) cam tare... parc-ar fi fost o sicanare. Acolo e o zona de viteza.
|
--------------------
Dacia
1310
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.065 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Probabil ala cu Duster-ul ar fi vrut sa schimbe banda, cel rosu din spate venea tare din spate, Dusterul a ezitat sa treaca pe banda 2 si de aici in colo deja a fost manevra nefericita a celui rosu.
Dumnezeu sa`l odihneasca`n pace, a murit nevinovat. This post has been edited by Agrig: 5 Mar 2020, 22:01 |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Nevinovat, dar cam grabit, dupa parerea mea. Umila.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
4x4 |
![]()
|
Nu doar dupa parerea ta, ci si dupa rezultatele accidentului, in oras sa iti dai fatality nu prea suna a condus responsabil. Avea macar centura?
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.065 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Domnule, la un moment dat, toti am fost grabiti, poate mai tare decit cel care a decedat...
Dovezi exista, cred ca la fiecare e cite un PV... |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
maho |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.074 Joined: 11 February 04 ![]() |
Dosar penal pt că...?
Nu a fost implicat în accident dpdv legal. Moral, desigur, dar legal nu. Eventual ii da o neasigurare la schimbare sens... Maxim o suspendare de permis. Nu poate fi făcut responsabil de infarct. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Pai aia e clar neacordare de prioritate, ce vinovat moral?
![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Ala cu taxi a fortat intrarea be banda la stilul lor. Las ca ma strecor.Ala venea maia tare , s-a speriat nu a mai avut timp sa evite decat instinctiv in stg.Deci domnu taxi vinovat pentru neacordare de prioriate care a genarta accident mortal.Faptul ca a fugit denota ca stia ce a facut.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
GBX |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 604 Joined: 26 May 13 From: aproape de Cluj ![]() |
Probabil este acuzat de favorizarea accidentului.
|
--------------------
ex. Renault
19 Europa
1997
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 16:00 |