Accidente, Poate așa vom fi mai prudenți in trafic !
![]() ![]() ![]() |
Accidente, Poate așa vom fi mai prudenți in trafic !
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Daca legea ii permite s-o faca ce drept am eu sa-i pun "frana"?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Chiar așa.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
pai poate tii la el... Sau nu vrei sa faca rau altora.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
DragosP |
![]()
|
N-auzi că legea-i dă voie moșului?
El doar îl face de rahat pe forumuri. ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
El doar conduce prudent. Poate un pic prea prudent.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Radiane. Pe vremea cand a inceput el sa conduca. asa era regula. Sa mergi cu linia intre roti ca sa ai spatiu in caz de o adica. Cand si cand te claxona unu din spate si ii faceai loc.Oglinda exterioara era un moft.Centura un gadget.Abia aparusera alea in doua puncte.La Pecoi era un el sau o ea care presta.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
QUOTE(DragosP @ 18 Jun 2018, 08:40) De ce sa ii eutanasiem? Eu am o idee mai simpla: ai iesit la pensie, lasi carnetu la Politie. Eu ma uit la al meu tata, a iesit la pensie, gata, a recunoscut: ba, nu mai am nevoie de masina, reflexele imi sunt in leustean, gata. E cazu sa ma las de condus. Asa ca cel mai lung drum pe care il face este Limanu - Mangalia, 9 km, pe o sosea practic, pustie. |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
DragosP |
![]()
|
Ba să-i eutanasiem, că oricum valoarea lor pentru societate e 0.
Că mai au grijă de câte-un nepot? Nesemnificativ, ia din pâinea grădinițelor, deci un motiv în plus să-i radem. Mai mult, unii dintre ei mai și votează. ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Si mai fac si deficit la fondul de pensii.
![]() |
--------------------
|
GBX |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 604 Joined: 26 May 13 From: aproape de Cluj ![]() |
Dacă controalele medicale ar fi făcute cu simț de răspundere, pe mai multe criterii, funcție de vârstă sau afecțiuni cronice, iar perioada de verificare ar fi mai deasă după o anumită vârstă, cred că s-ar putea face mult mai elegant trierea.
Nu toți îmbătrânim la fel. Să scoți, doar matematic, pe tușă, o persoană de 70-75 ani doar pentru că are acea vârstă, fără să apreciezi documentat și profesionist capacitățile lui, ar fi cea mai proastă soluție. Prin alte părți sunt încurajați chiar cei cu handicap major să utilizeze autovehicule speciale, pentru a le spori gradul de independență. Și sunt îndrumați, motivați dar în același timp și ajutați să conștientizeze care le sunt limitele, ce implică prezența lor în trafic, a.î. să nu reprezinte un pericol pentru nimeni. |
--------------------
ex. Renault
19 Europa
1997
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Bunicul Dolphi ar fi fost mandru de unii dintre voi....
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Deci daca n-au muncit cu adevarat sa-si pastreze permisul?
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Iulikk |
![]()
|
Eeeh, lasaț, ati inteles voi ce vreau eu sa spun
![]() ![]() Atunci sa-i eutanasiem, iar familia sa suporte costurile aferente. This post has been edited by Iulikk: 18 Jun 2018, 12:11 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
bion |
![]()
|
Pai cam aia care au "muncit" de s-au rupt pe vremea bolsevica au beneficiat de pensii timpurii etc.
Apvistii ,serviciile si atunci si acu au pensie degraba. Daca oprirea batranilor in a mai conduce pe drumuri publice ar fi solutia sa nu maii fie hecatombe pe sosele ami ca s preda permisu cand ma retrag in depou. Dar parca la statistici extrema cealalta de varsta rupe gaturi si oase. ![]() This post has been edited by bion: 18 Jun 2018, 12:16 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Nu-i poti baga fara discernamant pe toti in aceeasi oala.
Pai, de exemplu, pe Ilie Nastase la 72 de ani il prinde politia la 4.00 dimineata baut, iesind din club, in timp ce altii de 70 de ani isi taraie cum pot batranetile. This post has been edited by ady77: 18 Jun 2018, 12:16 |
--------------------
|
bion |
![]()
|
În România, cele mai recente statistici oficiale ale Poliției Rutiere arată faptul că 37,4% dintre șoferii vinovați de producerea accidentelor rutiere grave în anul 2013 sunt încadrați în categoria de vârstă 16 - 30 de ani. Aceleași statistici arată că tinerii dețin o pondere de mai puțin de un sfert în totalul posesorilor de permise de conducere, respectiv de 23,9%", se menționează în studiul UNSAR.
Bosorogii peste `70 sunt cred procentul cel mai mic de soferi activi. In RO la peste 7o de ani esti cam paradit. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.182 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Bag sama ca voi vreti sa-l lasati pe Vergi fara carnet
![]() |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.074 Joined: 11 February 04 ![]() |
QUOTE(Iulikk @ 18 Jun 2018, 12:29) De ce sa ii eutanasiem? Eu am o idee mai simpla: ai iesit la pensie, lasi carnetu la Politie. Eu ma uit la al meu tata, a iesit la pensie, gata, a recunoscut: ba, nu mai am nevoie de masina, reflexele imi sunt in leustean, gata. E cazu sa ma las de condus. Asa ca cel mai lung drum pe care il face este Limanu - Mangalia, 9 km, pe o sosea practic, pustie. De la caz la caz... a mea muma a zis ca prefera sa nu mai conduca, si-a vandut masina, mai merge cu masinile noastre din cand in cand, asa de pofta. Desi nu a avut probleme serioase, a preferat asa. In schimb am un vecin la bloc, are omul 89 de ani, merge la fel de bine ca oricare dintre noi. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
DragosP |
![]()
|
Bine, tu ești și muiere și n-ar trebui să ai permis.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
Si nici caine.
![]() |
--------------------
|
radian |
![]()
|
Dragos acum cateva zile te dadeai de ceasul mortii ca nemernicii au huiduit o d-na. Acum, constat ca n-ai nicio jena sa faci glume cu tenta discriminatorie mai mult decat evidenta...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
Ce zice el, e altceva!
|
--------------------
*
*
*
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Hai,radiane,ca stiu de gluma.
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
yhattori |
![]()
|
Pai si de unde stie el ca huiduitorii nu huiduiau asa, mai in gluma? Ca intre prieteni...
|
--------------------
*
*
*
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(radian @ 18 Jun 2018, 14:55) Așa-s eu. Am ce am cu babalâcii care încă mai conduc mașini și cu muierile care conduc mașini. Cât despre discriminarea de care zici: ia-o și îndeasă-ti-o unde nu se vede lumina zilei. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
yhattori |
![]()
|
Direct din evanghelie!
|
--------------------
*
*
*
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:56 |