Accidente, Poate așa vom fi mai prudenți in trafic !
![]() ![]() ![]() |
Accidente, Poate așa vom fi mai prudenți in trafic !
maho |
![]()
|
||
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Stiu, dar de la vorbe la fapte e un pic mai greu.
|
--------------------
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Buna treaba colegu, mai ai umpic!
Mergem inainte, ca inainte era mai bine. ![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Ieri in Prejmer.
O masina VW semnalizeaza stanga sa intre intr-o curte, alte doua opresc in spatele ei ca sa poata sa faca manevra. Un berbec cu un BMW vine din spate si intra in depasire. Rezultatul : VW lovit in stanga fata, invartit pe loc si aruncat in sant, cu botul pe jumatate pe trotuar. BMW-ul ajuns si el in sant, s-a oprit intr-un stalp. Accidentul a fost la 40 de metri de casa unde stau, de obicei pe trotuarul respectiv se plimba piticii cu bicicleta. Noroc ca a plouat ieri si nu au iesit. Nici nu vreau sa ma gandesc ce se putea intampla... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(DannyY @ 20 Jun 2013, 08:48) QUOTE(ady77 @ 20 Jun 2013, 09:13) Am aflat azi de la o vecina asistenta care o are in ingrijire la spital, ca sotia soferului vinovat isi revine, e inca internata la terapie intensiva. Mi-a spus ca de cateva zile a inceput sa vorbeasca. |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Șoferul vinovat e bine?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
Sincer, mi-a zis asistenta ca arata mai rau ca nevasta-sa, cica e terminat psihic.
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Dacă nu era un animal, bine n-are cum să-i fie!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Jignesti animalu'..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Dacă spui tu...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Nu ma refeream la sofer.
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Alydor @ 1 Jul 2013, 18:34) Ieri in Prejmer. O masina VW semnalizeaza stanga sa intre intr-o curte, alte doua opresc in spatele ei ca sa poata sa faca manevra. Un berbec cu un BMW vine din spate si intra in depasire. Rezultatul : VW lovit in stanga fata, invartit pe loc si aruncat in sant, cu botul pe jumatate pe trotuar. BMW-ul ajuns si el in sant, s-a oprit intr-un stalp. Accidentul a fost la 40 de metri de casa unde stau, de obicei pe trotuarul respectiv se plimba piticii cu bicicleta. Noroc ca a plouat ieri si nu au iesit. Nici nu vreau sa ma gandesc ce se putea intampla... Suma respectelor, Alydor 1-0 ptr stalp |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Alydor |
![]()
|
Da... Din pacate toti cei din VW, 4 la numar, au ajuns la spital.
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Ai sa vezi ca vinovat de accident va fi soferul VW. Mai ales daca era linie discontinua. Desi bemfistu' a fost cretin, ca nu i-a dat prin cap ca aia-s opriti pentru un motiv care lui ii scapa.
Daca era linie continua, bemfistu-si pierde permisul, dar vinovat tot ala cu VW va fi. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Aiurea in tramvai. Cum e aia cu depasirea coloanei?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
DannyY |
![]()
|
Aia-i cu coloana oprita la semafor.
Aici e un nene care vireaza stanga fara sa se asigure. Chipurile... |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Repet ce-am zis mai sus. La efectuarea unei depasiri esti obligat sa te asiguri, ori in lege scrie ca daca o masina (sofer) din fata ta semnalizeaza intentia de a vira astepti sa termine manevra sau "depasesti" prin dreapta (daca este loc).
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Alydor |
![]()
|
Din fericire ala care a ramas fara permis si cu dosar penal este ala din BMW. Acu depinde daca aia 4 din VW o sa depuna plangere sau nu...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
DannyY |
![]()
|
QUOTE(bmwh548 @ 3 Jul 2013, 14:48) Repet ce-am zis mai sus. La efectuarea unei depasiri esti obligat sa te asiguri, ori in lege scrie ca daca o masina (sofer) din fata ta semnalizeaza intentia de a vira astepti sa termine manevra sau "depasesti" prin dreapta (daca este loc). Stii ca-s chitibusar... La lege scrie sa te asiguri ca cel ce te preceda sau cel care te urmeaza nu a initiat o manevra similara. Adica unul singur in fata, unul singur in spate. Restul... Dumnezeu cu mila. Berbecul cu BMW n-avea cum sa-l vada pe cel care semnaliza, fiindca era la 3 masini mai in fata. Iar cel ce-l preceda nu semnaliza nimic, ca n-avea ce. Ma bucur ca el a fost gasit vinovat, ma enerveaza la culme astia care trec ca racheta pe langa o coloana intreaga in loc sa-si astepte randul la depasire. Dar stiu cateva cazuri cand a fost invers. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
O situatie asemanatoare mi s-a intimplat in urma cu ceva ani.
Trec de o curba, semnalizez ca vreau sa o iau in stinga, ma asigur din spate (aveam doua masini), ma asigur din fata si cind sa invirt volanul aud un claxon si una masinuta grabita trece pe linga mine. Un echipaj de politie statea la 200 m de locul taraseniei. Ofuscat ca ala m-a claxonat, dupa ce am tras masina in fata portii ma reped spre echipajul de politie si individ, asta oprise sa-i dea niste flori politistei. La vociferarile mele s-a facut ca ploua si a tulito. Nenea polititstul (de fapt era binisor mai tinerel decit mine) mi-a servit-o si mie ca intii ma asigur ca pot face manevra si apoi o execut. Cu alte cuvinte eu eram infractorul de serviciu. Ala cica se alegea doar ca a facut manevra de depasire intr-un loc nepermis. Si cam atit pentru el. Deci atentie. PS. ca un facut, in ziua aia imi uitasem actele de la masina acasa ![]() |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Adicatelea trebuie sa eviti situatiile cand il poti forta pe cel din spatele tau sa tripleze. La viraj stanga trebuie sa te asiguri din fata si sa dai prioritate celor de pe contrasens.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Desi pina acum 5 minute eram convins ca e total invers, DannyY are dreptate!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
DannyY |
![]()
|
QUOTE(cosmin_2300 @ 3 Jul 2013, 16:25) Eu tot de depasire vorbeam. QUOTE(bmwh548 @ 3 Jul 2013, 17:18) Adicatelea trebuie sa eviti situatiile cand il poti forta pe cel din spatele tau sa tripleze. La viraj stanga trebuie sa te asiguri din fata si sa dai prioritate celor de pe contrasens. Iar completez. La viraj stanga te asiguri ca nu pui in pericol siguranta celorlalti participanti la trafic. Adica nici a berbecilor care depasesc ca vitele. Marty, merci. Sau bitte, cum dracu s-o zice in elvetiana. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
Alydor |
![]()
|
Cand vine ala ca boul cu peste 80 la ora in localitate si asta deja e in viraj la stanga... cam tardiv de tarziu.
Plus de asta eu cand tre sa virez si eu la stanga sa intru unde am garajul, daca am pe cineva in spate, prima data trag pe dreapta, il las sa ma depaseasca si apoi intru. Nu de alta da' nu stii ce bou ai in spate... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Alydor @ 3 Jul 2013, 16:59) eu cand tre sa virez si eu la stanga sa intru unde am garajul, daca am pe cineva in spate, prima data trag pe dreapta, il las sa ma depaseasca si apoi intru. La reglement scrie ca tre' sa tragi cit mai aproape de axul drumului, sa te asiguri DIN FATA SI DIN SPATEEEEEE si abia apoi sa efectuezi manevra de mers la stinga. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Art 120:
Se interzice depasirea vehiculelor: k) pe sectorul de drum unde s-a format o coloana de vehicule in asteptare, daca prin aceasta se intra pe sensul opus de circulatie. Sa dea ala mic de respira greu de gasesc obligatiile pentru efectuare viraj stanga (ca din cate stiu sunt diferite de cele pentru intoarcere). Edit: gasit, discutabila formularea daca pui ambele articole unul langa celalalt. Art.54. - (1) Conducatorul de vehicul care executa o manevra de schimbare a directiei de mers, de iesire dintr-un rând de vehicule stationate sau de intrare într-un asemenea rând, de trecere pe o alta banda de circulatie sau de virare spre dreapta ori spre stânga sau care urmeaza sa efectueze o întoarcere ori sa mearga cu spatele este obligat sa semnalizeze din timp si sa se asigure ca o poate face fara sa perturbe circulatia sau sa puna în pericol siguranta celorlalti participanti la trafic. This post has been edited by bmwh548: 3 Jul 2013, 17:53 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Desi cum zice bmwh548 pare mai de bun simt, am vazut 2 cazuri de accident din asta si in ambele vinovati au fost scosi cei care au virat la stanga ca nu s-au asigurat.
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Alydor |
![]()
|
Pai tu te asiguri da' crezi ca-l vezi in timp util pe boul care vine cacomeata din spate?
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 21:41 |