Accidente, Poate așa vom fi mai prudenți in trafic !
![]() ![]() ![]() |
Accidente, Poate așa vom fi mai prudenți in trafic !
Shush |
![]()
|
||
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|||
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Bine ady.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Sehaj ca nou.
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Parca era șaptejcincilasută din valuare.
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Sub ce stea ghinionista trebuie sa fi fost nascut ca sa intri cu ATVul in gard iar socul sa te proiecteze intr-o fantana adanca de 40 m?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Macar a scapat?
Sau s-a 'dus'? Poi,stii vorba aia 'cand e sa te ia dracu te ia si din usa bisericii'? |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
ATV-urile astea nu-mi plac deloc. Adică sunt bune ele, când ești la țară să tractezi o remorcuță mică, gen căruț de butelii, da... nu să faci cascadorii, să mergi cu viteză pe așa ceva.
![]() This post has been edited by Filip: 7 Jul 2013, 09:20 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Is convins ca daca era dupa el, alegea alta metoda de a se racori...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
eu ma minunez de precizie...
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Vineri am stat o ora in coloana intre Predeal si Azuga. Din pacate 2 tineri si-au gasit sfarsitul acolo
![]() http://www.mediasinfo.ro/accident-intre-az...7/#.UdnBfzvwmGM |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Bine ca n-au avut bani de BMW. Atfel murea omul care n-avea nici o vina.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Corect,nene..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
pejo 1 hyundai 0 ... foarte varza s-a facut accentul
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
radian |
![]()
|
In avionul prabusit la San Francisco au murit doi oameni. Cica, unul din ei, calcat de ambulanta venita sa ii ajute...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Azi am început sa conduc. Am început sa urc scările normal. La mers ma mai tine în spatele gambei, deci merg șchiopătând.
Am fost la politie pentru declarație, mi-a zis polițistul ca din primele cercetări e vinovat șoferul celeilalte mașini. Am depus plângere penala și m-am constituit parte civila. M-am dus și la IML, am scos certificat medico-legal, cu 40-45 zile îngrijiri medicale. |
--------------------
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Ma bucur ca esti mai bine pe zi ce trece. In curand vei fi ca nou.
Eu zic sa iti deschizi jurnal de bord. ![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
ady77 |
![]()
|
Pai asta ce e?
![]() |
--------------------
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
moldovene sa iti dea D-zeu sanatate si putere de munca ca mai ai multe de facut de acum incolo , doar nu credeai ca scapi asa usor !
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
ady77 |
![]()
|
De acu' am ratat ocazia
![]() |
--------------------
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ady77 |
![]()
|
Pai numai asa merg
![]() |
--------------------
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Ouch!
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
DannyY |
![]()
|
Ala a crezut ca trecerea de pietoni ii creeaza un fel de scut energetic ca-n Star Trek...
Da' si soferul a reactionat tarziu, ca viteza nu prea avea. Parerea mea. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Am vazut la stiri, cica soferul a ramas fara permis. Dupa parerea mea pietonul e de vina 100%. Soferul n-avea cum sa-l vada, intre ei era parcata o duba.
E distractiv ca ala franeaza dupa 3 secunde de la impact, da' oricum nu prea avea cum sa-l evite. This post has been edited by cdadan: 15 Jul 2013, 14:38 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DannyY |
![]()
|
Duba nu era parcata, dadea prioritate. Si eu zic ca pietonul a fost tampit si poarta o mare parte din vina, dar soferul a tratat trecerea aia cu prea multa lejeritate. I-au saltat permisul pe buna dreptate. Cand n-ai vizibilitate la o trecere de pietoni, belesti ochii cat cepele si mergi ca melcu'. Asta e.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Cu un Volvo-l evita.
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Accidentatorul nici n-a schitat vreo frina. Ba chiar parea c-ar fi in dubiu daca sa opreasca sau nu.
This post has been edited by corbex: 15 Jul 2013, 14:46 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st June 2025 - 14:11 |