Accidente, Poate așa vom fi mai prudenți in trafic !
![]() ![]() ![]() |
Accidente, Poate așa vom fi mai prudenți in trafic !
kog |
![]()
|
||
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|||
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.227 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
N-are ABS.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
sofer de maxi-taxi !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Ala merita dat in judecata pentru a plati reparatiile masinii.
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Nu-i corect, Twingo vs A4..
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
reono lupo !
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
Era șocat săracul vasluian (ăla cu octavia, în care au fost proiectate nefericitele alea), ce râzi?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
lasa abureala ca stii ce am vrut sa spun !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.227 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
kog |
![]()
|
pai cu ocazia asta mi-am invatat o colega sa poarte centura si sa nu-mi mai mozoleasca parbrizul
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.484 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(cdadan @ 15 Jul 2013, 17:46) Sa vezi ce misto e cand trece cate-o tampita d-asta in acelasi stil, dar nu pe trecere de pietoni, ci pe unde-o apuca. Exact ca-n filmele cu prosti. Cred ca baga un "doamne-ajuta", capul in pamant si ia demaraj. Io-s inca nervos ca atunci cand am patit o faza similara, am fost mai preocupat sa-i spun de rude si atentie, si am uitat complet sa i-o servesc pe aia clasica: "Faaaaaa, asta numa' calca, nu si ... " Kog-ule, io le atrag atentia de centura inainte sa plec de pe loc, si daca se fac ca nu le pasa, le spun ca-si plateasca amenda pentru centura in caz de ceva. Functioneaza de fiecare data ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
kog |
![]()
|
am incercat si eu toate metodele cu desteapta aia si nu o ascultat. Oricum am scapat de ea, sa-i poate altii de grija cu centura.
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
V-am mai spus si va repet: daca pasagerii n-au centura, soferul plateste amenda!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
kog |
![]()
|
Ca tot suntem la accidente. Vecinul meu incearca de la 19:30 sa iasa din Deva. Prima data unui tir i-a derapat remorca si altul s-a implantat in ea. A iesit o extorsiune de toata frumusetea. Si acum alt accident. Deci 120 km se parcurg in peste 4 ore jumate ca inca nu a ajuns. Daca nu termina astia autostrada in 2-3 ani o sa fie grav de tot.
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Sa-l sune pe argon !
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
QUOTE(kog @ 15 Jul 2013, 22:44) Ca tot suntem la accidente. Vecinul meu incearca de la 19:30 sa iasa din Deva. Prima data unui tir i-a derapat remorca si altul s-a implantat in ea. A iesit o extorsiune de toata frumusetea. Si acum alt accident. Deci 120 km se parcurg in peste 4 ore jumate ca inca nu a ajuns. Daca nu termina astia autostrada in 2-3 ani o sa fie grav de tot. trece muresul la soimus sau simeria si-o ia pe 706A pina la ilia. acolo poa' sa faca iar un 180 spre sacamas si drumul lugojului iar la faget o vireaza pe 682 si iese pe dn7 la savirsin sau o tine pe 682 pina-n lipova. |
--------------------
*
*
*
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Un domn nu se abate de la europene.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
yhattori |
![]()
|
pe judetean poti sa stingi becurile. tin mai mult asa.
|
--------------------
*
*
*
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Poti sa le stingi si noaptea, pe autostrada, daca chiar vrei sa tina forever
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
yhattori |
![]()
|
Au inteles, ca nu-i mai complicat ca primul verset din predica dupa munte.
Dupa scris cu italice, ca sa nu te simti nevoit sa explici iarasi bancurile altora. |
--------------------
*
*
*
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Pe ale tale în nici un caz, pentru simplu motiv că-s peste puterea mea de înțelegere. Ca și multe din pseudosofismele debitate de tine pe forum.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Asta e cand s-a inventat Internetu
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Markos |
![]()
|
Nu se fabricase passatu lui l@u.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd June 2025 - 02:16 |