Ce-ar fi daca bugetarii ar munci responsabil?
![]() ![]() ![]() |
Ce-ar fi daca bugetarii ar munci responsabil?
Victoras2001 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|||
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Victorase, ia ma cu paine!
L.E. Cand o sa vad un pesede reformat, fara figuri sinistre si MAI ALES FARA KAGHEBISTU ALA IMPUTIT atunci o sa puteti discuta rational cu mine despre alternativa viabila numita pesede. Pana atunci, asa cum am zis, io votez cu partidul lui DDD, sau cu partida romilor sau cu partidu' manelarilor (daca exista). This post has been edited by kum: 17 Jan 2012, 00:55 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Pai cu tine nu se poate discuta rational atata timp cat o tii langa ca oricine-l huleste pe Basescu e pesedist.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Bai voi ati tras ceva pe nas?
![]() Unde am zis io asta ma? |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
In fiecare post.
Apropo de batranetile tale. Asa batran cum esti, nu-mi zice mie de mineriade. Ca tu le-ai trait pe youtube, la 20 de ani dupa ce s-au terminat. Io le-am trait pe viu. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 17 Jan 2012, 01:06 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Io am facut cunostinta cu trasoru-ricosand-din-asfalt-în-gheata pe 23 dec 89, pe la unu dimineata, iar cu gazele lacrimogene în ianuarie '90, în piata victoriei.
Si ce? Ma laud cu asta? ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 17 Jan 2012, 01:05) Iti cer si tie ce le-am cerut la toti: un exemplu se poate? Un citat ceva? Multumesc! QUOTE(Victoras2001 @ 17 Jan 2012, 01:05) Apropo de batranetile tale. Asa batran cum esti, nu-mi zice mie de mineriade. Ca tu le-ai trait pe youtube, la 20 de ani dupa ce s-au terminat. Io le-am trait pe viu. ![]() Esti tu absolut sigur de asta? ![]() Ma... Ce-mi place mie treaba asta cu datu la gioale... Romani, ce mai! Puneti omului cuvinte in tastatura, ii atribuiti idei, daca zice ceva naspa de x inseamna ca automat e cu y, etc. Poate ar fi cazul sa incepi sa citesti mai atent tot ce-am scris in doua zile, inainte de a te pripi cu concluziile! ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE Daca tot faci aici apologia pesedeului, ia spune cui i-a scazut salariul sub base? Cumva celor bugetari? Adica acelor pe care toata lumea ii "iubeste" la cat de multi si competenti sunt? Chiar asa de batut in cap esti incat sa-i plangi p-aia? In acest caz iti urez sa ai de-a face cu ei de cel putin 2-3 ori pe zi! Sa ai nevoie de-o hartie ceva de la fisc/primarie/administratie/uatever in fiecare zi! |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 17 Jan 2012, 01:09) Da, dar tu te duceai acasa si gata. Io am plans 4 zile in casa cu obloanele lasate. ![]() ![]() This post has been edited by Victoras2001: 17 Jan 2012, 01:14 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 17 Jan 2012, 00:35) Ma, da tu o tot freci de doua zile cu batranetea asta de parca ai stat la masa cu Balcescu. Ce vremuri ai prins tu... Si cum detii tu tot adevarul, ca un om mare. Numai tu te-ai prins de ce se intampla in tara asta de la Revolutie incoace si-acum faci un pustiu de bine sa explici si la prostime. ![]() Kum ai pus-o, astuia nu i-ai dat sa manance ![]() ![]() ![]() _____________ Bugetarii nu-ti plac, dar fugetarii? 386499_2787302399422_1164163155_32555743_1740748580_n__1_.jpg ( Size: 95.34k ) Number of downloads: 268 This post has been edited by ady77: 17 Jan 2012, 06:06 |
--------------------
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 17 Jan 2012, 01:00) Pai cu tine nu se poate discuta rational atata timp cat o tii langa ca oricine-l huleste pe Basescu e pesedist. Da, ca reciproca nu-i valabila... Daca ai tupeul sa nu-l critici pe Base, pac: ESTI PEDELIST, MINCATOR DE KKT PORTOCALIU, ETC.!!!!QUOTE(Victoras2001 @ 17 Jan 2012, 01:13) Mai deschide si tu televizoru', mai vezi ce-i pe la Phenian... |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(kum @ 17 Jan 2012, 00:06) Ai avut tu grija sa vorbesti pe ocolite. Ia zi ma, l-ai stamplilat pe baxe de cate ori ai avut ocazia? Te-ai declarat oripilat, in mai multe randuri de "alternativa" actuala? Daca vin alegerile, o sa-l stampilezi tot pe baxe? Clar si categoric, nu-s' de ce-i asa greu sa recunosti. Era sa uit: mwe baxe! ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Da' ce, tu l-ai stampilat pe Miaela?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Pai da, pe Becali, Vadim si celelalte valori nationale n-ati pune si voi stampila...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
cdadan |
![]()
|
Iar am mai zis, in general am votat penelisti. Iar in turul doi pe oricine, cu excepita lu' baxe.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
cdadan |
![]()
|
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
Referitor la numele topicului, totusi exista bugetari care muncesc responsabil:
http://www.sport.ro/stiri/conan-jandarmul-...e-internet.html ![]() |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(kum @ 17 Jan 2012, 00:00) QUOTE(Markos @ 17 Jan 2012, 00:03) De acord cu tine, dar nici urmasii lor portocalii nu s-au lasat mai prejos ![]() Din contra, parca au vrut sa le demonstreze pesedeilor ca-s niste vajnici urmasi, de toata stima. Ma, voi ajungeti la vorba lu' MirceaMeMe, aia cu feseneunusidoi. |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Si copiii lor...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu nu inteleg cum unii mai cred ca psd-ul e bau-bau-ul ala pe care ni-l tot spun base et comp. Tehnica asta e bine cunoscuta - ce tragedie ar fi ca vantu si patriciu sa fure sarea si posta insa pe de alta parte verestoy atila brat la brat cu base poate distruge toate padurile, nu mai zic de flota care a disparut in ceata.....ce tragedie ar fi sa ajunga nastase si iliescu la guvernare, mai bine stam cu base,boc et comp iar tragedia e si mai mare.
iliescu e cu un picior in groapa iar nastase are mai multi contestari in interiorul psd decat in afara lui dupa cate imi aduc aminte insusi base zicea ca nastase a fost cel mai bun prim-ministru din 90 incoace, in plus partid mai comunist decat pdl n-a fost in romania dupa 90, nici macar in perioada de glorie a lui iliescu sau nastase This post has been edited by tony-s: 17 Jan 2012, 11:58 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 17 Jan 2012, 06:45) Da, ca reciproca nu-i valabila... Daca ai tupeul sa nu-l critici pe Base, pac: ESTI PEDELIST, MINCATOR DE KKT PORTOCALIU, ETC.!!!! Pedelistule! QUOTE(Marty @ 17 Jan 2012, 06:45) Pai io vorbeam despre oameni care plangeau din toata inima, nu de oameni care plangeau de frica. PS. Saracii, vai de capul si zilele lor. E crunt sa vezi astfel de imagini si sa-ti dai seama de ce-o fac cu atata ardoare. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
QUOTE(kum @ 17 Jan 2012, 00:00) eu macan ca de fapt cel mai mare rau pe care l-a facut pesedeu' este ca au fost atat de imbecili incat au reusit sa valideze orice junghi pe care 'opozitia' l-a aruncat in fata, in ciuda evidentelor. ce ziceti de nea urban? care se simte vierme p'aci? da' nea baconschi? care vii mah din mahala? |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
In acceptiunea celor doi, probabil io-s vierme de mahala.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Io nu-s vierme da-i bag in PM si asa.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Mai bine-ti bagi PT in ei, ca-i mai usor in ceea ce te priveste.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
corbex |
![]()
|
Dictionar pentru neinitiati: PM= pizma ma-sii.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 01:19 |