Imi sare din a V-a, cutia de viteze?
![]() ![]() ![]() |
Imi sare din a V-a, cutia de viteze?
EEN |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|||
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
Sigur a mai patit si altceva.In mod normal ar trebui sa gasesti o cale cu cei de la service sa faci o revizie amanuntita la cutie si sa-ti schimbe tot ce este uzat. Uzeaza de portita cu protectia consumatorului.
|
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
EEN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Am luat-o de la service: stricate- furca de a V-a si rulmentul de presiune; s-au adaugat / inlocuit - ulei motor, ulei cutie, nusce surubele si filtru ulei. Total - 7 mil la service meridian.
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|
ZaiR |
![]()
|
![]() Against the System Group: Members Posts: 345 Joined: 7 January 04 From: Bucuresti ![]() |
cam cati km ai mers asa cu ea?
|
--------------------
DUCATI
900 SuperSport
2003
- este!
|
|
TibiCraciun |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 28 June 04 From: CUGIR-AB ![]() |
|
--------------------
DACIA
SupeRNova Clima
- AB 04 LVU decat o masina veche, mai bine una noua; decat o dacie, mai bine un mercedes; decat o dacie veche, mai bine un mercedes nou; decat nimic, mai bine o dacie
|
|
cristiV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 26 November 02 From: Bucuresti ![]() |
in momentu in care schimbi uleiul la motor tre sa schimbi si fliltrul, iar daca aia tiau scos uleiul din cutie, in momentul in care ai schimbat filtrul nu trebuia sa curga ulei pe la filtru astfel incat sati dea de banuit ca inca este ulei in motor(parerea mea, eu am dat filtrul jos dupa ce sa scurs uleiul din motor dar presupun ca ar trebui sa curga o cantitate semnificativa pe la filtru daca uleiul nu a fost scurs)
![]() |
--------------------
RENAULT
Laguna III GT
2011
|
|
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
Prin filtrul de ulei circula ulei numai cind motorul functioneaza. Cum baia de ulei este sub nivelul filtrului, daca il desfaci indiferent ca uleiul e scurs sau nu pe acolo va curge tot atita ulei. Si anume cel de pe traseul de la filtru pina la rampa de culbutori, adica foarte putin.
|
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 06:36 |