Dacia X67 - Kangoo "low cost", primul ludospace DACIA
![]() ![]() ![]() |
Dacia X67 - Kangoo "low cost", primul ludospace DACIA
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Alfred |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 18 September 07 ![]() |
De ce ti-a dat lacrima? Ca a deschis Dacia fabrica si in Tunisia si nu stiam?
![]() Vezi, Driftule, ca este vorba despre Maroc. Si ca sa recapitulam: marca Dacia iese (sau va iesi cat de curand) din patru fabrici, in trei tari, pe trei continente. Nu vorbim aici de Tondaruri, Nissanuri, Lazi si Renoaie facute in cele patru zari ale lumii. Incepe: http://www.lesechos.ma/index.php?option=co...:auto-expo-2012 Botic redesenat in partea de jos. Incepe sa semene cu un desen pus de PACO mai demult pe aici. Sau asa mi se pare... http://www.dacia-autoexpo.ma/ S-au trezit mai repede decat siteul RO Configurare locala in brosurica: http://www.dacia-autoexpo.ma/e-brochure/ Imi place cum au integrat decupajul lunetei cu bagheta de plastic de deasupra stopurilor. Care deschide o usa? This post has been edited by Alfred: 17 May 2012, 15:57 |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 70 CP
2007 Laureate There is no spoon.
|
|
mircea-daniel |
![]()
|
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
Uau... Nu ne mai dam de ceasul mortii ca pleaca francezii si ramanem fara fabrica?
Asta da schimbare de atitudine... Poate intelegem si noi ca Dacia nu mai e masina romanului, ci un BRAND. Prezent in Europa (Ro) si alte piete emergente. This post has been edited by mircea-daniel: 17 May 2012, 14:33 |
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
- B 666 GGG Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|
Spyke46 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 1 September 11 ![]() |
http://www.automarket.ro/image_zoom.php?id=294978
Poze la rozolutie mai mare... imi place masina, arata mai bine decat Lodgy si Kangoo |
--------------------
Ford
Mondeo
2006
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
da usa aia culisanta cum se deschide? in poza 3 din automarket lipseste taietura la partea de sus.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Cred ca se deschide cu toata partea de sus.
Edit: Cred ca m-am uitat la alta poza unde este taietura, aia de spui tu probabil este un photoshop. This post has been edited by CGDBZ: 17 May 2012, 17:55 |
--------------------
-
-
-
|
|
Alfred |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 18 September 07 ![]() |
Uite aici cum se deschide culisanta:
http://www.facebook.com/daciamaroc Si nu le mai spune fotografii ca nu sunt. Ca sa nu mai fie comentarii au desenat cauciucuri no name, no size, no anything. De unde atata puhoi de informatii?! Parca au lansat bomba atomica si vor sa nu afle Greenpeace... Mai ca nu isi incep comunicatul cu „Scuze, pardon, nu va suparati, daca nu va deranjeaza lansam si noi o masina, e de fapt in doua versiuni, o nimica toata, nu ne bagati in seama, un fleac acolo, ceva...” |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 70 CP
2007 Laureate There is no spoon.
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Despre poza asta :Dokker.jpg ( Size: 45.24k )
Number of downloads: 1515
este vorba. Sursa Automarket. |
--------------------
-
-
-
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Usa aia nu se deschide; manerul e doar de "dizain".
![]() Si totusi, masina arata chiar bine; daca va fi mai ieftina decat Lodgy va fi demna de luat in seama. Sau sa mai astept pana anu' pentru Logan 2? ![]() This post has been edited by Micutzu_BH: 17 May 2012, 18:28 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(eugeniuz2004 @ 17 May 2012, 09:07) Solenza a fost prima din gama Dacia (si, daca nu cumva, chiar SNova) care au avut discuri duble ventilate icon-applause.gif bravo, ai mai cumulat un post! ![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(P-A-C-O @ 16 May 2012, 21:46) spunem aici ca dincolo s-a-nchis: odata cu Lodgy, gama DACIA a suferit un upgrade important al sist. de franare - racire discuri din ext. ![]() Special_offer_on_TRW_OEM_quality_Brake.jpg AAAAA, discuri ventilate spre exterior erau pe gama de utilitare Logan : VAN si Pick-up, este un upgrade intalnit des printre posesorii de Logan Berlina. Discurile de pe VAN sunt exact cele de Clio 3, 260x22mm E interesant de vazut mai departe la Dokker/Lodgy : fuzeta, etrierul, diametrul total al discului, etc |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Eu nu inteleg totusi de ce a facut-o mai scurta decat Lodgy. Ar fi iesit prea mare volumul util la van?
|
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Sa nu o incarce romanu peste sarcina maxima, lucru obisnuit in peisajul romanesc de altfel.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
jhonny.drift |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 17 May 12 ![]() |
Primele poze Dacia Dokker
Dokker_Dacia_Van_2.jpg ( Size: 102.07k ) Number of downloads: 1868 Dokker_Dacia_Van_2.jpg ( Size: 102.07k ) Number of downloads: 1868 Attached thumbnail(s) Dokker_Dacia_Van_3.jpg ( Size: 79.36k ) Number of downloads: 1272 |
--------------------
Dacia
Logan
2009
- VL 17 AGV
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Pozele de mai sus cum au fost? ante-primele?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
iulian'71 |
![]()
|
![]() membru uneori batut in cap Group: Members Posts: 895 Joined: 18 April 10 ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
Expr. 1.5dci85cp.2009/Business 2018 1.5dci 110cp
- GL-07-*** Mersul pe jos face piciorul...peste 45.
Grabeste-te incet. |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
In poze mie imi place cum arata, chiar prea bine pentru o astfel de masina...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
iulian'71 |
![]()
|
![]() membru uneori batut in cap Group: Members Posts: 895 Joined: 18 April 10 ![]() |
Cel putin din fata este mai placuta decat Kangoo. Se vede clar ca nu au imprumutat caroseria de la acesta, pare ceva mai zvelta.
This post has been edited by iulian'71: 18 May 2012, 22:17 |
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
Expr. 1.5dci85cp.2009/Business 2018 1.5dci 110cp
- GL-07-*** Mersul pe jos face piciorul...peste 45.
Grabeste-te incet. |
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
QUOTE(Highwayman @ 18 May 2012, 17:35) Eu nu inteleg totusi de ce a facut-o mai scurta decat Lodgy. Ar fi iesit prea mare volumul util la van? QUOTE(b76bgaarh @ 18 May 2012, 17:54) Au pierdut de clienți firmele de termoizolații… ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
EPoX |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 23 November 04 From: Iasi / Romania ![]() |
Dacia Dokker, un nou automobil romanesc http://www.iasi4u.ro/2012-dacia-dokker-un-...mobil-romanesc/
Sincer sa fiu, din primele poze pare mai mic, dar din ce vad aici pe forum la voi, e defapt destul de marisor, oricum e de bine, din cate vad.. se cam muta uzina la Maroc si asta nu e chiar de bine.. |
-------------------- |
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
De ce nu apar si poze cu partea din spate?
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Poate pentru că nu e nimic nou…obișnuitele uși de MCV…
dacia-dokker1.jpg Și pe video: This post has been edited by Squirrel: 21 May 2012, 11:21 |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
deci nu mai e si in 7 locuri.. asta de doar in 5... si inlocuieste MCV-ul.
pare ok |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
TAW |
![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 796 Joined: 1 August 07 From: Bacau ![]() |
Mie unul imi pare ca arata mai bine ca Lodgy...
![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.6 16v Dynamique D11
2008 Renault Clio III 1.4 16v CFD 2006
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Important e că arată mai bine decât MCV-ul.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Pentru o masina de genul asta, arata foarte bine.
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
In Maroc pretul versiunii de baza va fi 115000 dirhami fata de 110000 la Lodgy. Deci probabil ca la noi versiunea de baza va costa 9900 EUR (sau 9990).
|
--------------------
------
------
------
|
|
Squirrel |
![]()
|
La Mioveni vor fabrica doar Sandero/Stepway, Duster și Logan ][?
|
--------------------
Dacia
Duster
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 16:37 |