Site-uri cu discount-uri. Folositi? Pareri?, yet another shite topic by Marty
![]() ![]() ![]() |
Site-uri cu discount-uri. Folositi? Pareri?, yet another shite topic by Marty
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
mai foloseam goldan dials ... dar il ultima vreme numa balarii vad ca au.
ma rog balarii pentru un barbat, unele par interesante pentru doamne... epilari si diverse controale medicale, bla bla-uri d-astea |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
martinezule, 205 fata de 295 e cu avion sau fara? Ca poate...
Eu mai dau sarci dupa coduri de discount cand vreau sa cumpar ceva de pe net. De obicei, sunt de valoarea transportului, dar nu gasesti tot timpul (cupon codes). In alta ordine de idei, si eu fac la fel, caut pe Haseres hotels, si dupa ce imi aleg hotelu, dau cu goagal. De multe ori gasesc oferte mai bune pe siteul hotelului sau al lantului respectiv. This post has been edited by neumann: 3 May 2011, 15:39 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Fara transport ambele.
3 May 2011, 16:46: A fost misto faza cu biletele la concertul Inna: 40 de lei in loc de 80. A doua zi iar oferta, cu titlul "la cererea fanilor, special, s-a suplimentat numarul de bilete". Cred ca fanii au fost cam insistenti, ca azi (o saptamina mai incolo) au scos iar bilete. ![]() This post has been edited by Marty: 3 May 2011, 15:46 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
La inceput la ofertele turistice erau preturi ok (exemplu:la Predeal 50 lei camera). Acum majoritatea sunt tepe. Era sa dau 100 lei la un sejur la 5 stele pe undeva langa Cluj 2 zile, noroc ca am vazut ca trebuie sa mai platesc 285 E la receptie (scris cu litere mici), sau oferte de genul 120 lei camera la Moeciu cand la pensiune costa 100.
La masaje si impachetari reducerile sunt reale. Imi pare rau ca nu am luat o oferta de schimbat cauciucurile. Am ramas inca cu cele de iarna. |
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Merci, nu e nevoie. M-am decis in schimb sa ma duc la
QUOTE Doar 40 ron in loc de 100 ron pentru un masaj facial cu caviar, ultrasunete, colagen pur si coenzima Q10. Culmea e ca adresa pe care le primesc e o adresa destul de obscura, folosita pentru suport clienti, dar mail-urile imi vin toate cu oferte din Timisoara. Mi-i destul de neclar cum au reusit sa faca asocierea. |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
un client nemultumit de suport?
|
--------------------
...
..
|
|
bucatzel |
![]()
|
Ma indoiesc. Daca era asa, pocnea mai multe adrese, gen office@... nu doar tehnic@...
|
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
neumann |
![]()
|
atunci poate aia cu spamu sunt chiar clientii tai
![]() |
--------------------
...
..
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Asta cu reducerile/cupoane e de mult la moda prin afara. Problema e ca au adaptat-o la stilu romanesc : hai sa ne imbogatim repede, sa ii facem pe fraieri ca ei e prosti si nu se prind.
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Mecanismul e acelasi ca si la Carrefour, Metro, Selgros & Co. Maresti pretul cu nesimtire, dupa care scoti afara un afis cu "Mari reduceri de preturi".
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
Mbre, eu mi-am luat prin ei cele 3 nopti de la Bansko, 510 lei cu mic dejun inclus. Am fost convins c-am facut un mare jmen, pina mi-a dat un coleg o palma dupa ceafa: "ba, esti prost? Pai dai mai mult de 30 de euro pe noapte, ce mare smecherie ai facut?". Ma rog, hotelul practica niste preturi maricele, cca 70 de euro pe noapte. Una peste alta, am fost cazat intr-o camera cam mititica, renoavata cam neglijent, deasupra ghenei si linga cosul de fum al bucatariei. Intrucit am petrecut f. putin timp in camera, am putut trece peste aceaste mici inconveninente.
Tot prin ei am cumparat 2 cupoane (29 de lei per bucata) conform carora beneficiez de 50% discount la piese auto. Din cite-mi dau eu seama, discountul real se refera exclusiv la adaosul comercial, putind sa cumpar (probabil) la pret de importator. Exemplu: pret amortizor KYB la ingaraj - 330 lei; pret la magazinul cu discount - 290 de lei. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marty @ 4 May 2011, 07:17) Mbre, eu mi-am luat prin ei cele 3 nopti de la Bansko, 510 lei cu mic dejun inclus. Scumpisor, am prins 2 nopti la Nisipuri, 4*, ulta all inclusive, 380 lei pentru 2 oameni. |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(Codrin @ 4 May 2011, 09:15) Am vazut si io aia da' era perioada destul de naspa (2-15 Mai) si nu m-am bagat. Oricum, nu compara muntele cu marea, sunt alte preturi.This post has been edited by Marty: 4 May 2011, 08:31 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
b34uen |
![]()
|
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
Marty |
![]()
|
Ultra all ?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
b34uen |
![]()
|
da exemplu la hotel Atlas 4* si Sofia 4* in nisipuri. Dar acum oricum te duci sa dormi si sa mananci, alceva nu prea ai de facut.
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
au tot fost oferta pt schimbat anvelope. am prins si eu cu 52 lei schimbat+echilibrat 4 anvelope.
Pe langa 100 lei cat am dat in iarna ... si am mai luat la bowling si tampenii d-astea. acolo chiar merita. Nu stiu in schimb cum sunt ofertele turistice... n-am fost niciodata prin agentie. Booking.com mi se pare mult mai ok daca faci rezervarea din timp. tot timpul am iesit mai ieftin asa. (la cazare cel putin) |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai exact ce sait ca m-ati facut curios?
Eventual pe PM daca aici se considera reclama. |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
Cocojambo |
![]()
|
sunt mai multe. goldendeals.ro, fundeal.ro eu pe astea le folosesc ...topdeals.ro
am vazut ca acum sunt si site-uri care le strang pe astea la un loc ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Imi poate explica va rog cineva cum functioneaza site-ul de discount kuponiada?
Am primit de la cineva linkul catre urmatoarea promotie: http://www.kuponiada.ro/deal/1922/2-tigari...de-145-lei.html Si n-am prea inteles, eu de la ei cumpar de fapt un cupon, care e 30 roni, si apoi cu cuponul respectiv, unde merg/ce fac? La ei pe site spune sa il printez. Multumesc. |
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Cumperi, platesti cu cardu. Vei primi un voucer, un cod. Te duci pe situl care comercializeaza bălăria aia... si cand comanzi vei avea un camp in care vei putea introduce codul voucherului. Cam asta e tot. Nu am folosit kuponiada, dar am comandat de pe groupon diverse chestii, mai mult sau mai putin folositoare.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE Incepand cu data de 30 Ianuarie 2012, te rugam sa plasezi comanda la adresa de email pretulmic@yahoo.com in care sa specifici adresa exacta de livrare, numele si numarul de telefon si incare sa atasezi voucherul Kuponiada. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Multumesc pt lamuriri. Deci de fapt as da 60 roni pe treaba aia.
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
|
|
Marty |
![]()
|
Adica vrei 4 tigari?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Bulldog |
![]()
|
A, gata m-am prins
Deci eu iau cuponu si aia imi dau tigara in schimbu cuponului. |
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
|
|
Marty |
![]()
|
Dap, dai mail cu adresa de livrare si numarul cuponului. Doar ca vezi ca mai tre' sa platesti si transportul, separat de pretu' tigarilor.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Credeam ca a gasit Marty discount la mazare
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 19:49 |