Monarhia, - ultima solutie?!
![]() ![]() ![]() |
Monarhia, - ultima solutie?!
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu mă gândeam la Arad.
|
--------------------
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Ce face baietii?
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
La prietenul tau de mai sus, Ady. Corect!
This post has been edited by DragosP: 18 May 2016, 18:06 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Exact!
|
--------------------
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.700 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
De monarhie ce se mai aude?
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
ANAF zice ca monarhia are datoria
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Dar e datorie sfanta...
|
--------------------
**
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Atunci e a lu' "Daniel BOR" si atunci nu exista.
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.700 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
DragosP |
![]()
|
Legătura dintre prinsul Paul și monarhia fiind?...
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
A iesit pe unde a intrat un Hohenzollern.
|
--------------------
*
*
*
|
|
DragosP |
![]()
|
Irelevant.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
marksman |
![]()
|
Citisem pe undeva c-ar avea pretentie la Tron. Vad ca la avere a sarit imediat.
This post has been edited by marksman: 19 May 2016, 11:55 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Si eu am pretentie la tron in fiecare dimineata.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
marksman |
![]()
|
Gata, am corectat.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Invatati, invatati, invatati-V.I. Ulianov.
Dupa aia postati. ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
luck33ro |
![]()
|
|
--------------------
**
|
|
yhattori |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 19 May 2016, 11:50) De ce? Daca ne luam dupa constitutia abrogata, regulile lor de mostenire si nu mai stiu ce hotarire judecatoreasca de prin anii '90, ala are drepturi mai multe la tron ca Margareta lu' Misu. Daca ne luam dupa constitutia actuala, legile actuale, bunul simt si abdicarile semnate, au amindoi la fel de multe drepturi: zero. |
--------------------
*
*
*
|
|
luck33ro |
![]()
|
ete unde era bolsevicul cu bun simt
![]() |
--------------------
**
|
|
yhattori |
![]()
|
Tu stii contextul in care Jefferson a spus ce ti-ai afisat tu acolo la semnatura?
Sau esti ca ginerica cu costum auriu pe care scrie CFR? |
--------------------
*
*
*
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(yhattori @ 19 May 2016, 14:19) Pentru ca QUOTE Conform normelor dinastice internațional acceptate, calitatea de membru al unei case regale sau nobiliare nu este dată de simpla înrudire biologică între membrii familiei, ci presupune recunoașterea explicită a apartenenței, de către șeful acelei case. , de ex.Ce vrea el e una, ce e cutuma cu iz (si putere) de lege, e alta. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
yhattori |
![]()
|
Cind zici
QUOTE norme dinastice internațional acceptate te referi la QUOTE Statutul complet al Casei Regale a Romaniei Promulgat prin semnatura Majestatii Sale Regelui Mihai I al Romaniei Pentru a succede tuturor celorlalte Statute si Legi ale Casei, incepand cu 30 decembrie 2007 ? Statutul ala fara nici o valoare legala, nerecunoscut in nici o lege romaneasca? |
--------------------
*
*
*
|
|
DragosP |
![]()
|
Nu, ma refer la ce inteleg, in general, casele regale.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
yhattori |
![]()
|
In general, casele regale europeene inteleg legea salica in care calitatea de membru al unei familii presupune strict inrudire biologica pe linie paterna.
Asa ca, in general, casele regale inteleg ca Paul ala e un Hohenzollern, ca a iesit dintr-o preputza Hohenzollern. |
--------------------
*
*
*
|
|
DragosP |
![]()
|
Daca zici tu, asa o fi.
Cert e ca nici o casa regala nu-l recunoaste pe prinsul Paul ca fiind altceva decat ce e acum: maxim finul lu'Base. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
io cautai pe wiki si cica
QUOTE After the 2012 final verdict of the Romanian Supreme Court of Justice recognizing Paul as one of King Carol II's heirs, his uncle, King Michael, reportedly invited Paul to reconciliation talks.[24] https://en.wikipedia.org/wiki/Paul-Philippe_Hohenzollern |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(yhattori @ 19 May 2016, 15:09) In general, casele regale europeene inteleg legea salica in care calitatea de membru al unei familii presupune strict inrudire biologica pe linie paterna. Asa ca, in general, casele regale inteleg ca Paul ala e un Hohenzollern, ca a iesit dintr-o preputza Hohenzollern. No, acum depinde.. QUOTE Style, titles and names[edit] Royal Monogram 25 September 1968 – 19 March 2004: His Royal Highness Prince Johan-Friso of the Netherlands, Prince of Orange-Nassau, Jonkheer van Amsberg 19 March 2004 – 12 August 2013: His Royal Highness Prince Friso of Orange-Nassau, Count of Orange-Nassau, Jonkheer van Amsberg Under the Act on the Membership of the Royal House (2002), Prince Friso lost the title 'Prince of the Netherlands' by entering into a marriage without an Act of Consent. By Royal Decree of 19 March 2004, nr. 126 the Prince was granted the surname 'Van Oranje-Nassau van Amsberg' and the hereditary title 'Count of Orange-Nassau' to take effect upon his marriage.[31] By the same Royal Decree the Prince was allowed to continue his title 'Prince of Orange-Nassau' as a personal and non-hereditary title and the style of 'Royal Highness'. According to the notification of this Royal Decree, any children born to the couple were to receive the surname 'Van Oranje-Nassau van Amsberg' and become a 'Count (Countess) of Orange-Nassau' and also have the noble predicate 'Jonkheer (Jonkvrouw) van Amsberg'. So his children had the same titles and names as those of Prince Constantijn, and showing that they belong to the royal family descending from Queen Beatrix and Prince Claus. In social use they are named with their comital title.[31][32] His wife acquired the feminine version of her husband's style and titles as a courtesy title, since it is customary for wives of members of the royal family to take the titles of their husbands. Referred to from birth as Prince Johan-Friso, in 2004 the royal court announced that he had requested that he would henceforth be called "Prince Friso". |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
luck33ro |
![]()
|
Constitutiile si legile bolsevicilor + continuatorii lor (aia de bun simt - sic!) nu-i recunosc pe hohentzoleri deci nu va mai agitati degeaba
![]() |
--------------------
**
|
|
yhattori |
![]()
|
In loc sa argumentezi ca o nevasta pe stop, mai bine mi-ai raspunde la intrebarea despre Jefferson.
LE: na tupeu: http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21007...-35-000-lei.htm Mai nou, Misu Intiiul e si veteran de razboi. This post has been edited by yhattori: 19 May 2016, 15:58 |
--------------------
*
*
*
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st June 2025 - 08:15 |