Monarhia, - ultima solutie?!
![]() ![]() ![]() |
Monarhia, - ultima solutie?!
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Văz că a început ora de istorie... pe ce manual lucrați?
Și la ce pagină ați ajuns? ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
QUOTE(bion @ 19 May 2016, 19:15) "carpato-danubiano-ponticul ordinar, adaptabil si rezilient ca un gindac, degraba calcatoriu peste cadavre si mincator de fecala" poate te caracterizeaza pe tine pe mine nici intr-un caz si cred ca nici pe multi dintre locuitorii spatiului respectiv. Iesi matale miine la o plimbare pe Brincoveanu, la ce ora doresti. Suficient sa dai o tura intre Porumbescu si 6 martie. Uita-te pe strada, la trafic, la oameni, la masinile parcate, asculta ce vorbesc si p-orma suna-ma si vin calare pe bitiglu sa ma privesti in ochi si sa-mi spui ca nu mi-a reusit caracterizarea. Iti dau numarul de telefon en privee, daca esti interesat de experiment. QUOTE In rest tot respectul pentru exemplul de lozincaraie comunistoida romaneasca din manualele de istorie `50-`90 si istorie invatata din filmele lui srgiu nicolaescu. Da, sint un bolsevic, au mai zis-o si altii. Adormeam cu manualul ateistului sub perna si Makarenko pe piept, in dreptul inimii. QUOTE Ideea e de institutie monarhica, persoanele sunt oameni cu bunele si relele lor . Nu o sa gasesti in toata istoria un monarh perfect dar nici o institutie mai buna pentru multe natii si tari. Pacat ca in 21 de pagini de topic n-am comentat o data institutia ci doar personificarea ei autohtona si contemporana. Dar nu lasa detaliile astea sa te impiedice sa faci niste clabuci la gura. |
--------------------
*
*
*
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Epic mi se pare Yha care ii preaslaveste pe bolsevicii si stalinisti, cei care si-au batut joc de bunic si da vina pe Rege
![]() QUOTE(gabize @ 19 May 2016, 22:32) Au mai facut unii niste documentare, altii au scris memorii, povestiri de la bunici. Manualele de istorie staliniste si nomenclaturiste sunt ultimele surse pe care le poti mentiona intr-o discutie de genul asta ... This post has been edited by luck33ro: 20 May 2016, 08:27 |
--------------------
**
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Brusc manualili și îndoctrinarea comunistoidă nu mai sunt bune...
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ba manualul de armetica era bun. Si ala de Romana.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(yhattori @ 19 May 2016, 19:29) Sa REFUZE. Sa ii adune pe cei care inca il sustineau si sa se ia de cap cu bolsevicii mei. Este ok sa-ti faci valizele si s-o tai cind esti cetatean obisnuit, cu nevasta, copii, ciine, pisica si datorii la fisc. Dar el era regele, Regele cum va place voua sa spuneti. Trebuia sa actioneze la alte standarde, nu la nivelul cetateanului obisnuit. Inclusiv sa incaseze un glonte in bostan de la bolsevicii mei, daca se ajungea acolo, putin probabil. Dar de, pentru asta trebuia sa fie o persoana deosebita, demna de pozitia pe care o pretinde pentru el si sleahta lui. A dovedit atunci si dovedeste in continuare acum ca nu e cu nimic peste carpato-danubiano-ponticul ordinar, adaptabil si rezilient ca un gindac, degraba calcatoriu peste cadavre si mincator de fecala. Aia cu veteranu si impozitele.. hmm. Trebuia sa se gandeasca, atunci cand a vrut proprietatiile inapoi si sa faca un deal (Peles, scutire de impozit contra vizitare 5 zile pe saptamana, etc, ceva in genul). Veteran mai degraba nu. Abdicare.. nu uita ca avea cat? 19 ani? Pai la varsta aia nu prea cred ca esti pe deplin constient de implicatii, si nici dispus sa te sacrifici pentru scopuri istorice.. Personajul e discutabil intr-o oarecare masura, insa am impresia ca lumea sustine ideea de monarhie. Iar asta nu se poate fara o familie regala. Parerea mea. Michael versus Ilici, Michael versus Basecsu.. iu nou, da cu minus indiferent din ce unghi privesc. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Dacus_Malus |
![]()
|
![]() OM Group: Members Posts: 757 Joined: 24 July 07 From: Brasov / Rasnov ![]() |
Eu as fii de accord cu o monarhie constitutional, DAR cu conditia ca regale sa nu faca parte din familia regelui Mihai.
Ar fi bun un rege gen printul Charles... |
--------------------
Toyota
Prius 2
2006 Toyota Prius 1 - 2002
Autorulota Citroen C25 SanRemo - 1990 |
|
yhattori |
![]()
|
QUOTE(neumann @ 20 May 2016, 10:24) Abdicare.. nu uita ca avea cat? 19 ani? Pai la varsta aia nu prea cred ca esti pe deplin constient de implicatii, si nici dispus sa te sacrifici pentru scopuri istorice.. Ca sa continuam tema bolsevica si sa mai faca unii inca un AVC, Zoia Kosmodemianskaia citi ani avea cind au spinzurat-o? Nu cred ca virsta e o problema. La 19 ani unii tin o familie si au destula minte-n cap ca sa inteleaga implicatii si sacrificii. Da' sa zicem ca asa e; era tinar si nu prea avea chef de lei si nici noi n-avem dreptul sa-i cerem asa ceva. A luat o hotarire practica si-a ajuns intreg si sanatos in siguranta. Bun. Din '48 si pina-n '90, ce a facut? Teoria e ca a fost fortat sa abdice, deci de fapt nu prea vroia. Deci inca se considera rege. In exil, dar rege. Cornel Chiriac, fara pretentii, avea o emisiune la radio. Asta, cu pretentii regale, CE A FACUT 42 DE ANI? |
--------------------
*
*
*
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Radio nu putea sa facă ca nu înțelegea nimeni ce bâlbâia el acolo.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Corect. Cea i facut tovarase in ultimii 5 ani? N-ai mancat salam cu soia n-ai citit la lumanare. Ce pana mea vroiai sa fac decat sa mai zica cate ceva de regimul democrat popular. Raposatul Chiriac era platit pentru ce facea si a fost racolat de EL. Am fost fan CC cand era inca inca in RO. Despre moartea lui ... de morti numai de bine.
Pan in `89 occidentul nu a fost interesat de modificari in structura tarilor din lagarul sovietic.Era doar haraiala prin gard dar isi respectau felia.Tentativele penibile ale USA in Asia au fost taxate apru de bolsevici.La puciurile din `89 RO a fost lasata pe mana URSS si Ungariei. Astia nu aveau nici un interes in restauratie.S-a pus problema monarhiei dar occidentul s-a kkt pe al si a zis sa nu-l supere prea tare pe Gorbi. Stiu niste chestii de la PNT-isti si legionari batrani care au fost activati in toamna lui `89. Despre zona aia ai o lingura de ce spui bonus la desert. ![]() PS Io cat ma duce mintea si cat am cetit am ajuns la concluzia ca singura perioada de evolutie reala a principatelor unite si ulterior a Romaniei a fost cea monarhica.Ca nu a fost lapte si miere e normal. Lapte si miere a fot in perioada rosie pentru lumpeniproletari si tradatorii de neam si tara. This post has been edited by bion: 20 May 2016, 11:59 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Te stiu nu trebuie sa semnalizezi.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
Io crez, totusi, ca Iliescu a fost cel mai bun conducator. Ne-a dat si partile sociale indarat. S-a pus stavila la mosieri. A desfiintat fabricile de trista amintire in care sclavgea poporul. Ne-a dat pamint.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
yhattori |
![]()
|
Imi pare bine ca din tot ce am scris eu pe acolo ai retinut doar ce poti reinterpreta ca un atac la persoana ca sa putem reformula conflictul de opinii in stilul pensionar-cu-vata-in-urechi "nesimtitul asta tinar cu cas la gura nu ma respecta pe mine, carunt si trait prin multe".
QUOTE Pacat ca in 21 de pagini de topic n-am comentat o data institutia ci doar personificarea ei autohtona si contemporana. Dar nu lasa detaliile astea sa te impiedice sa faci niste clabuci la gura. De chestia ingrosata ai ceva de comentat? QUOTE Ce pana mea vroiai sa fac decat sa mai zica cate ceva de regimul democrat popular. Nici macar aia n-a facut-o. QUOTE Io cat ma duce mintea si cat am cetit am ajuns la concluzia ca singura perioada de evolutie reala a principatelor unite si ulterior a Romaniei a fost cea monarhica.Ca nu a fost lapte si miere e normal. Lapte si miere a fot in perioada rosie pentru lumpeniproletari si tradatorii de neam si tara. De aici inteleg ca acum sintem la nivelul anului 1866 sau sub? Lumineaza prostimea tinara bolsevica fara respect pentru batrini. QUOTE Despre zona aia ai o lingura de ce spui bonus la desert. icon_mrgreen.gif Acolo locuiesc deci pot sa zic ca e atac la persoana la fel si aia cu clabucii.Si agresiv si cu clabuci pari mataluta ca de fapt toti "republicanii" valahi. Dar nu meriti un riport ca ai zice cel mult ca esti nedreptatit. Acu dupa atitudine si limbaj pot sa zic ca proabil de aia stii pestritii de acolo ca cetindu-te parca ii aud pe ei. Pe de alta parte e dreptul fiecaruia sa-si aleaga stratul in care vrea sa habiteze.Poate ne si cunoastem ca mai cumpar tigari din zona pentru doamna mea. Am avut profesor care locuia in Fratelia. Noroc ca era mai normal la cap ca matale si nu i se umfla temporala cind ii ziceam ca Fratelia e o cloaca populata de tigani. In rest, ce pot sa zic, mai am din astia prin familie, daca nu aduci prinosul la rege, te dau afara din casa, tradator de tara si neam, sarpe crescut in sin. This post has been edited by yhattori: 20 May 2016, 12:22 |
--------------------
*
*
*
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(yhattori @ 20 May 2016, 13:18) In rest, ce pot sa zic, mai am din astia prin familie, daca nu aduci prinosul la rege, te dau afara din casa, tradator de tara si neam, sarpe crescut in sin. Io's pentru monarhie social-democrata pe principiul Regatul Olandei*, a carui economie pur si simplu duduie. Da' daca tu vrei sa te inghesui la cabina de vot la fiecare 4 ani, ca apoi sa te oftici pa cine a votat lumpen-proletaru si ca n-a iesit ala de sperai tu sa iasa.. io unu nu cred ca po' sa ma supar dintr-atata lucru (utopia mea e mai tare decat utopia ta ![]() *sau Suedia, sau Danemarca. Ca sa nu zic de Norvegia ca e cu petrolul. This post has been edited by neumann: 20 May 2016, 12:37 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
bion |
![]()
|
Multumesc ca m-ai facut anormal. E probabil o chestie care tine de educatia primita intr-un mediu sanatos ,republican, muncitoresc .Cine nu e cu noi e impotriva noastra.Nu io am zis de zona in care locuiesc ca e asa si pe dincolo ci mataluta.Io nu dau pe nimeni afara din casa astept ceva argumente logice si nu jigniri de obor.Optiunea mea e monarhia a altora republica comunista. Chestia e in argumentatie si modul de prezentare al optiunilor si realitati. Toavrasii vin cu sabloane si lozinci si cand li se epuizeaza tolba de cunostinte incep sa dea la gioale.E reactia tipica a celor crescuti si educati in chip comunist care nu si-au pus vreo clipa vreo problema mai indepartata decat varful nasului
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
yhattori |
![]()
|
QUOTE(bion @ 20 May 2016, 12:37) Multumesc ca m-ai facut anormal. Cu placere! QUOTE E probabil o chestie care tine de educatia primita intr-un mediu sanatos ,republican, muncitoresc .Cine nu e cu noi e impotriva noastra. E bolsevic! QUOTE Nu io am zis de zona in care locuiesc ca e asa si pe dincolo ci mataluta. Asa este, eu am zis. De zona. Prin ce flotare logica ai ajuns s-o consideri jignire personala, uico, nu-mi dau seama. QUOTE Io nu dau pe nimeni afara din casa astept ceva argumente logice si nu jigniri de obor. Nitica reciprocitate se poate sau exigentele astea sint doar pentru altii? QUOTE Optiunea mea e monarhia a altora republica comunista. Chestia e in argumentatie si modul de prezentare al optiunilor si realitati. Toavrasii vin cu sabloane si lozinci si cand li se epuizeaza tolba de cunostinte incep sa dea la gioale. Am observat. Ma inscriam in Partid fara verificari daca va dadeam pe voi referinte. QUOTE E reactia tipica a celor crescuti si educati in chip comunist care nu si-au pus vreo clipa vreo problema mai indepartata decat varful nasului Vezi mai sus, argumente logice, jigniri de obor, reciprocitate, exigente. Mai adaug ca gust din plin verticalitatea morala care te indemna sa comentezi asupra motivelor si vertebrelor coforumistului emigrant Liviu pe topicul de profil, dar te impiedica sa folosesti aceeasi masura si la eroul tau Mihaita. |
--------------------
*
*
*
|
|
bion |
![]()
|
Domnu Rampage a emigrat benevol ba chiar s-a cerut la usa suedeza daca am auzit bine.Problema mea cu el e ascunderea identitatii dupa deget, oportunismul si modul infantil si "neelegant"de a reactiona.Sa-l amesteci pe Rampage in problema monarhie vs. republica populara e da porc pentru toti.
Chestia cu respectu nu e legata de carunt sau alte cele, e basic. Daca mai ai ceva concret la subiect ok . Daca vrei sa continui in stilul democrat popular baga mare ca ai destui ciraci. Cand mai am timp si reintru p`acilea iti promit sa organizam o intalnire live cu discutie tovaraseasca pe nivelul care te coafeaza de o sa iti tiuie urechile si sughita dacoromanii. ![]() This post has been edited by bion: 20 May 2016, 13:34 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bion |
![]()
|
Parinte vezi ca azi e vineri. Cine a zis de violenta. Sau crezi ca solutiile sunt alea de la Seminarul Socola.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
yhattori |
![]()
|
QUOTE(bion @ 20 May 2016, 13:33) Domnu Rampage a emigrat benevol ba chiar s-a cerut la usa suedeza daca am auzit bine.Problema mea cu el e ascunderea identitatii dupa deget, oportunismul si modul infantil si "neelegant"de a reactiona.Sa-l amesteci pe Rampage in problema monarhie vs. republica populara e da porc pentru toti. Iti reamintesc a treia oara ca eu dezbat aici problema Misu intiiul al Romaniei si Casa Regala din care-si trage seva. N-am treaba cu monarhie vs republica populara. Si ce mi se pare mie de porc e sa ai o problema cu oportunismul si modul infantil si neelegant de a actiona al lui Popescu si sa tolerezi oportunismul si modul infantil si neelegant al lui Ionescu. Ce sa zic, presupun ca adevarata sofisticare implica o anumita flexibilitate morala. QUOTE Chestia cu respectu nu e legata de carunt sau alte cele, e basic. A, serios. Vorbesti la modul general sau doar asa, gravitational, intr-un singur sens? QUOTE Daca mai ai ceva concret la subiect ok . Daca vrei sa continui in stilul democrat popular baga mare ca ai destui ciraci. Apropos de sabloane si lozinci. QUOTE Cand mai am timp si reintru p`acilea iti promit sa organizam o intalnire live cu discutie tovaraseasca pe nivelul care te coafeaza de o sa iti tiuie urechile si sughita dacoromanii. ![]() Cu respect d-ala basic, default, ma gindesc. |
--------------------
*
*
*
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(bion @ 20 May 2016, 14:57) Parinte vezi ca azi e vineri. Să nu uiți să ții post! E voie cu oleacă de pește.QUOTE Cine a zis de violenta. Chiar! Cine? Numai tu.QUOTE Habar n-am, nu lucrez cu soluții și nici nu-s felcer. Matale ești cu astea... ![]() This post has been edited by DragosP: 20 May 2016, 14:09 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.215 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Apropos... ” Țara a fost învățată să vă iubească. De acum o s-o învățăm să ne iubească pe noi.”
de aici De la petru groza citire This post has been edited by miki: 20 May 2016, 14:42 |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
bion |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 20 May 2016, 15:09) Să nu ... Preacuviosia Voastra peste am si mancat astazi.Denumirea populara pastrav. ![]() Eu am zis de pixduiala la adresa vajnicului republican nu de lovit cu leuca. Aia e treaba Creatorului. Io vorbeam de Seminaru de la Socola nu de balamucul de la Socola.Aka de fabrica de aia la care le pupi poala.Din spusele unui absolvent de acolo solutiile educative erau cam contondente. ![]() Pentru republican vigilent. Casa Regala a facut ce a facut si a reusit Unirea care te face sa nu ai pasaport pentru B sau care poate ti-a permis sa ajungi ln locatia actuala fara pasaport. Cand te limitezi la atacuri la anumite persoane din Casa Regala inseamna ca ai multe limite . (Circumstante atenuante =poate unele sunt fortuite.) Pentru o partida live de pixduiala pe motiv de atac la dinastie oricand cu placere.Din cauza sanatatii mele psihice clamate de mataluta e posibil sa ma exprim insa mai putin eufemistic asupra premizelor existentei materiale a tovarasiei dumitale. ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
DragosP |
![]()
|
Bine, acum treci la rugăciune.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
yhattori |
![]()
|
QUOTE(bion @ 20 May 2016, 18:28) Pentru republican vigilent. Casa Regala a facut ce a facut si a reusit Unirea care te face sa nu ai pasaport pentru B sau care poate ti-a permis sa ajungi ln locatia actuala fara pasaport. Casa Regala care "a facut unirea" e moarta si ingropata si n-are nici o legatura cu cei care azi isi spun Casa Regala. Nici unul dintre ei nu era nascut in 1918. QUOTE Cand te limitezi la atacuri la anumite persoane din Casa Regala inseamna ca ai multe limite . (Circumstante atenuante =poate unele sunt fortuite.) Asta e din categoria alora care-ti raspund la buna dimineata cu "dimineata era la 4-5-6 cind m-am trezit eu". Acelasi gen de fabula sictirita de doi bani. QUOTE Pentru o partida live de pixduiala pe motiv de atac la dinastie oricand cu placere.Din cauza sanatatii mele psihice clamate de mataluta e posibil sa ma exprim insa mai putin eufemistic asupra premizelor existentei materiale a tovarasiei dumitale. ![]() Circul in fiecare zi lucratoare pe fisie spre/dinspre lucru pe bitiglu, 8-18. Pentru identificare cauta la rubrica de specialitate. |
--------------------
*
*
*
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Adica tu vrei sa injuri casa regala in timp ce pedalezi pe bicicleta, mergand sau venind de la locul de munca? Ce fantezii au unii...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
yhattori |
![]()
|
Vreau s-o injur de fata cu bion. Dupa aia poate sa alerge dupa mine, sa puna capcane, ca coyotul din Roadrunner.
|
--------------------
*
*
*
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 21:17 |