Comunismul, solutie alternativa?
![]() ![]() ![]() |
Comunismul, solutie alternativa?
npleshea |
![]()
|
||
![]() 34 de ani degeaba Group: Members Posts: 54 Joined: 14 December 11 ![]() |
|
||
--------------------
Lada
Niva
- strain
2001 Ceausescu sa ne ierti! In decembrie am fost beti!
|
|||
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Tov. Pleshea!
Puteti explica dumneavoastra de ce oare,in acest moment,pe glob,au ramas la doctrina comunista doar Cuba si Coreea de Nord ( China nu mai poate fi numita comunista),daca aceasta doctrina este atit de buna si extraordinara,precum propovaduiti dumneavoastra ? Si slava domnului,in ultimii 30 de ani au fost o multime de tari care au renuntat la aceasta doctrina!! De ce oare au renuntat la o asemenea fericire ?? This post has been edited by M.C.: 9 Jul 2012, 15:47 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
fefeleaga |
![]()
|
![]() NU! comunistilor (USL, PSD, PCR) Group: Members Posts: 20 Joined: 26 April 12 ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 9 Jul 2012, 14:50) Nu cred ca a spus cineva de aici despre capitalism ca ar fi perfect. Spre deosebire de tine care esti venit cu pluta pe conducta.... QUOTE(ady77 @ 9 Jul 2012, 15:03) QUOTE(M.C. @ 9 Jul 2012, 16:43) Tov. Pleshea! Puteti explica dumneavoastra de ce oare,in acest moment,pe glob,au ramas la doctrina comunista doar Cuba si Coreea de Nord ( China nu mai poate fi numita comunista),daca aceasta doctrina este atit de buna si extraordinara,precum propovaduiti dumneavoastra ? Si slava domnului,in ultimii 30 de ani au fost o multime de tari care au renuntat la aceasta doctrina!! De ce oare au renuntat la o asemenea fericire ?? Va raciti gura de pomana. Haideti sa-l ignoram, astfel nu o sa mai posteze pentru ca nu-i va da nimeni replica, iar topicul va cadea in uitare... si la fel si npleshea. |
--------------------
Renault
Fluence
- alb-negru
2012
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Up.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.730 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Down.
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Rămâne așa.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Se poate închide atunci.
|
--------------------
.
.
.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
se poate inchide - sa dam uitarii cosmarul asta cu tovarasii minunati ai vremurilor de trista amintire
![]() |
--------------------
**
|
|
npleshea |
![]()
|
![]() 34 de ani degeaba Group: Members Posts: 54 Joined: 14 December 11 ![]() |
QUOTE(M.C. @ 9 Jul 2012, 15:43) Tov. Pleshea! Puteti explica dumneavoastra de ce oare,in acest moment,pe glob,au ramas la doctrina comunista doar Cuba si Coreea de Nord ( China nu mai poate fi numita comunista),daca aceasta doctrina este atit de buna si extraordinara,precum propovaduiti dumneavoastra ? Si slava domnului,in ultimii 30 de ani au fost o multime de tari care au renuntat la aceasta doctrina!! De ce oare au renuntat la o asemenea fericire ?? Nu cred ca pot sa explic eu de ce doar Cuba si Coreea de Nord au ramas la comunism. Coreea de Nord are un regim tipic stalinist cu o singura familie la putere cum a fost si la noi pana in 1989. In Cuba lucrurile s-au mai relaxat un pic. China e o situatie aparte si acolo se vede clar ca au luat ce e mai bun atat din comunism cat si din capitalism. Daca romanii le urmau exemplul acum erau printre cele mai dezvoltate state din Europa. Insa de fapt s-a dorit doar crearea si legitimizarea unei clase de oameni bogati aparuti peste noapte si care au impartit intre ei avutia existenta pana atunci. Din 1989 nu s-a mai produs nimic doar am vandut ce-am avut. Restul tarilor care au renuntat au facut-o din diverse motive cel mai important fiind destramarea URSS. E mult de discutat si nu am timpul necesar. QUOTE(fefeleaga @ 10 Jul 2012, 10:34) Va raciti gura de pomana. Haideti sa-l ignoram, astfel nu o sa mai posteze pentru ca nu-i va da nimeni replica, iar topicul va cadea in uitare... si la fel si npleshea. Nu te stradui prea mult ca oricum asta e ultima mea postare pe acest forum. Mi-am gasit de lucru tocmai in China cu contract pe doi ani. Spre deosebire de dumneata care te bazezi pe altii in vremurile astea capitaliste eu imi port singur de grija si asa cum ti-am spus m-am adaptat mereu. QUOTE(luck33ro @ 10 Jul 2012, 14:04) se poate inchide - sa dam uitarii cosmarul asta cu tovarasii minunati ai vremurilor de trista amintire ![]() Puteti sa-l inchideti dar sa nu uitati nimic. Poporul care isi uita istoria este condamnat sa o repete. Asta a facut Romania din 1989 pana azi. Si uite ca repeta istoria. Ironia soartei e ca tocmai cei care au detinut functii si privilegii in timpul regimului Ceausescu sunt azi printre cei care striga cel mai tare impotriva comunismului. Si pentru ca tot e ultima mea postare aici imi permit sa inchei cu un link pentru ca sa stiti ca adevaratii comunisti doresc binele tarii si al poporului. Cititi ziarul daca nu altceva. Traiasca RSR! |
--------------------
Lada
Niva
- strain
2001 Ceausescu sa ne ierti! In decembrie am fost beti!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
recomand!!
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
fefeleaga |
![]()
|
![]() NU! comunistilor (USL, PSD, PCR) Group: Members Posts: 20 Joined: 26 April 12 ![]() |
QUOTE(npleshea @ 10 Jul 2012, 15:45) Nu te stradui prea mult ca oricum asta e ultima mea postare pe acest forum. Asa sa-ti ajute Dumnezeu! 10 Jul 2012, 15:52: QUOTE(Markos @ 10 Jul 2012, 15:50) Ce figura de pantofar are! This post has been edited by fefeleaga: 10 Jul 2012, 14:52 |
--------------------
Renault
Fluence
- alb-negru
2012
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
In China e bine sa porti un tricou cu Mao nud.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
- 0T04```
2004/2015/2019 Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
luck33ro |
![]()
|
Daca incepem sa injuram aici si sa ne purtam tipic comunist se inchide oare topicu asta de 2 lei vechi - Npleshisti ?
|
--------------------
**
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
fefeleaga |
![]()
|
QUOTE(luck33ro @ 10 Jul 2012, 16:03) Daca incepem sa injuram aici si sa ne purtam tipic comunist se inchide oare topicu asta de 2 lei vechi - Npleshisti ? Am dat eu report pentru inchidere(din nou!) @Markos: dupa ce-am vazut poza individului am inchis tabul cu mizeria aia bolsevica. This post has been edited by fefeleaga: 10 Jul 2012, 15:07 |
--------------------
Renault
Fluence
- alb-negru
2012
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
|
--------------------
*
*
*
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Io solicit sa nu se inchida topicul caci pe unii ii mai apuca uitarea sau nostalgia dupa tinerete si atunci e bine sa vada cuvantul malefic si sa-si vina in fire.
![]() FMCC |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
2003 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
luck33ro |
![]()
|
|
--------------------
**
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.753 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Am citit de azi dimineata topicul asta de la cap la coada. Nu stiu ce sa fac: sa rad sau sa plang. Oricum, nu ma gandeam ca de la un simplu poll o sa se ajunga la dezbateri din astea inversunate.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.730 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
luck33ro |
![]()
|
Asa am zis si eu ...
![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.753 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(ady77 @ 26 Sep 2012, 14:05) Io stiam ca topicul asta avea 2 pagini si majoritatea contra comunismului. Ma gandeam ca lumea s-a lamurit. N-am prevazut aparitia unui activist comunist. 26 Sep 2012, 14:11: QUOTE(luck33ro @ 26 Sep 2012, 14:06) Apropo de propaganda si link-ul lui npleshea, am vazut ca tovarasii au si forum ![]() This post has been edited by marksman: 26 Sep 2012, 14:11 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
luck33ro |
![]()
|
Hai acolo sa le-o dam cu Damila!
![]() |
--------------------
**
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Care-i adresa respectivului forum? Mi-e lene sa mai citesc odata toate tampeniile aluia, dar, mai ca le-as strica nitel ziua tovarasior...
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
marksman |
![]()
|
radiane, daca n-ai gasit adresa, e: forum.npcr.ro si nu merita nici un click. Nu-s nici 100 de membri, de topicuri nu mai vorbesc.
Plictiseala mare pe acolo, nici nu merita trollati, se posteaza din ani in pasti. Pentru ca azi noapte n-am putut sa dorm, pe la ora 4 bantuiam pe "forumul" ala. Sunt numai nostalgici pe acolo, plus ca s-au ratacit si 1-2 pustani (nascuti dupa '89 pare-se) care au auzit ca pe vremea aia "era mijto" sau "era mai bn". Undeva era un post in care ei (comitetul de reorganizare) asteapta oferte de colaborare "concrete si dezinteresate". Cu astia de acolo, pecereul revine pe scena politica peste 1250 de ani, apoi o sa prinda mandate in parlament peste inca 70 de ani. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
luck33ro |
![]()
|
Nplesha a plecat cu coada intre picioare si s-a dus dracu topicu asta. Cred ca se poate inchide, nu mai avem clown de servici.
![]() |
--------------------
**
|
|
marksman |
![]()
|
QUOTE(marksman @ 27 Sep 2012, 08:36) Cu astia de acolo, pecereul revine pe scena politica peste 1250 de ani, apoi o sa prinda mandate in parlament peste inca 70 de ani. Cred ca m-am grabit sa concluzionez. Ia uitati aici: http://www.evz.ro/detalii/stiri/27000-de-r...-est-10099.html |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Lasa-i bre ca la EVZ si gaina naste pui vii...
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
luck33ro |
![]()
|
Uite nu mai pot de frica acum...
![]() |
--------------------
**
|
|
radian |
![]()
|
Lasa bre ca nu musca puii aia...
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 12:07 |