Renault Megane Sedan II, Am rugamintea de a nu posta Off Topic
![]() ![]() |
Renault Megane Sedan II, Am rugamintea de a nu posta Off Topic
madkat |
![]()
|
||
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|||
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
the sting - pai eu am megane 2.2 1.5dci - poate tija de pladtic e la megane 2.1
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Tija de metal e la versiunile premium full option.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.515 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Corect, insa asa la prima mana, daca n-ai filtre, merge si un condensator
![]() |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
TheSting |
![]()
|
![]() Ofera respect pentru a primi respect ! Group: Members Posts: 1.210 Joined: 29 September 11 ![]() |
Oricum sunt inexistente. Nu se simte nici o diferenta. Singura diferenta o simt doar daca ma lipesc cu urechea de boxa
![]() Intre timp am facut rost de un kit de gzenoane dar nu vreau sa-le montez pe masina atata timp cat am faruri fara lupa, asa ca ori imi fac rost de o pereche de faruri cu lupa ori le voi sterge de praf in fiecare zi in timp ce vor sta pe raftul din garaj <span class='edit'>10 Sep 2012, 20:36:</span> QUOTE(corbex @ 10 Sep 2012, 14:39) Am impresia ca joja de ulei din metal vine pe Megane 2.2 , deoarece masurile le-am luat de pe un Megane 2.1 varianta full si acesta tot 1.5 avea motorul si joja era de plastic. Chiar nu stiu sincer pe ce model vine joja de metal si pe ce model vine de plastic This post has been edited by TheSting: 10 Sep 2012, 19:49 |
--------------------
Renault
Megan II
2005/sedan Ofera respect pentru a primi respect
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
Fa rost de o joja de metal si scapi de o grija (pastic ieftin de bafta).
![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
TheSting |
![]()
|
![]() Ofera respect pentru a primi respect ! Group: Members Posts: 1.210 Joined: 29 September 11 ![]() |
asa scria cineva pe aici. Ce face omu face si maimuta asa ca am scris si eu.
|
--------------------
Renault
Megan II
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Vroia sa zica un "chit de gzenoane" măi....
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
turbodxman |
![]()
|
![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
TheSting |
![]()
|
am modificat
|
--------------------
Renault
Megan II
|
|
TheSting |
![]()
|
In seara aceasta am montat kit-ul xenon cu scopul de a verifica daca imi trebuie lupa in far sau pot merge si asa fara a orbii pe nimeni.
Mi-a fost lene sa dau bara de tot jos asa ca doar am desfacut-o de pe laterale si de sus apoi am trecut la instalare. Am scos farul de pe pozitie am introdus bec-ul apoi pe partea stanga balastru l-am atasat in spatele farului si pe partea dreapta l-am atasat deasupra filtrului de motorina. Dupa ce am montat totul la loc impreuna cu alti 2 prieteni ce erau cu masinile am facut cateva teste. Fiind deja intuneric afara am putut verifica daca orbesc pe cineva. Am trecut de mai multe ori unu pe langa altul pe o portiune de drum neluminata eu dintr-o directie si acestia din alta directie. Am facut mai multe ture si la fiecare tura ridicam nivelul farurilor cu cate o treapta. Nici macar pe cea mai inalta treapta acestia nu au fost deranjati de lumina lor. Bine inteles ca nu i-am crezut asa ca i-am am luat eu masina unuia dintre ei si acesta a luat masina mea. Dupa mai multe ture am constatat ca intradevar acestea nu sunt deranjante pt ceilalti soferi. Din punctul meu de vedere nu am ce sa-le reprosez momentan intrucat imi lumineaza mult mai bine decat becurile cu halogen. 1.jpg ( Size: 1.05mb ) Number of downloads: 511 2.jpg ( Size: 1.1mb ) Number of downloads: 579 3.jpg ( Size: 1.34mb ) Number of downloads: 578 4.jpg ( Size: 1.26mb ) Number of downloads: 556 5.jpg ( Size: 1.19mb ) Number of downloads: 582 6.jpg ( Size: 304.48k ) Number of downloads: 267 |
--------------------
Renault
Megan II
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
TheSting |
![]()
|
Eram foarte curios sa vad cum lumineaza. Dar daca deranjam in trafic pe ceilalti nu-le lasam pe masina
This post has been edited by TheSting: 12 Sep 2012, 21:28 |
--------------------
Renault
Megan II
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
baga si niste stropitori la faruri. cauta pe forum cum se face.
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
TheSting |
![]()
|
Stiu cum se face. Doar ca trebuie sa-mi cumpar un vas mai mare. Pompa secundara si stropitorile le am
|
--------------------
Renault
Megan II
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.515 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
|
--------------------
R
M
8
- B
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
melcu |
![]()
|
![]() Halatu'...cat e halatu' ? Group: Members Posts: 1.140 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti / Pottstown, PA,USA ![]() |
TheSting sa crezi tu ca nu deranjezi.....
uite-te mai atent la poza cu farurile aprinse.....exact ce vezi in poza vad si cei de pe contrasens. Eu personal v-as sparge farurile ...voua...astia cu gzenon pe oglinda. Evident, se exclud masinile care au asa ceva OEM (vezi Leguma spre exemplu). |
--------------------
Renault
Laguna 2
2002 Privilege 3.0 V6 CVA
- B-33-RTN Toyota Yaris Sol 1.33 VVT-i - B-202-CSM
Totoya Prius V-Five - HRL-1459 Formatez drivere de cooler... |
|
turbodxman |
![]()
|
hopa
![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
corbex |
![]()
|
Colegul Sting, stinge xenoanele si lasa becurile de la mama ei. O sa vezi mai bine cu ele. Lumina calda (3000-4500 max. grade Kelvin) are cea mai mica rata de absorbtie in mediul inconjurator. Cu xenoane de 5-6000 K, pe un asfalt ud (daca e pe ploaie, e si mai rau) nu vezi aproape nimic. Pe drumuri fara marcaje e de-a dreptul criminal. Mai vine si din fata cineva cu xenoane, chiar ai pus-o.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.377 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
TheSting |
![]()
|
Acestea au 6000k.
Si spre ghinionul unora de pe aici chiar nu orbeste pe nimeni. Poza se vede asa deoarece este facuta noaptea in garaj cu un tel ce nu are blitz. |
--------------------
Renault
Megan II
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Da' ce, șoferii de pe contrasens au bliț?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
TheSting |
![]()
|
E greu sa gandesti putin? Mai sus am scris de ce se vede in poza asa.
I-a zi facem un pariu Markos. Daca farurile mele orbesc pe cei de pe contrasens te las sa imi spargi farurile si daca nu orbeste pe nimeni ma lasi sa-le sparg eu pe ale tale? |
--------------------
Renault
Megan II
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Hmm, nu știu..
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
TheSting |
![]()
|
tentant nu?
|
--------------------
Renault
Megan II
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
accept eu pariul asta - dar in conditiile precizate de mine - atata timp cat nu ai lupa si spalator, ai sa orbesti ceilalti participanti in trafic - ca nu de prosti cei de la reno au pus lupa pe megane 2.1 pe masinile echipate cu xenon
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 02:52 |