Renault Megane Sedan II, Am rugamintea de a nu posta Off Topic
![]() ![]() |
Renault Megane Sedan II, Am rugamintea de a nu posta Off Topic
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
|
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
ma faceti invidieos.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
TheSting |
![]()
|
![]() Ofera respect pentru a primi respect ! Group: Members Posts: 1.210 Joined: 29 September 11 ![]() |
Nu este prima data cand fac acest traseu. Pe Transalpina, intradevar este pt prima data de cand l-au asfaltat si a fost un drum deosebit. Acum sunt la Sibiu si la fel ca de fiecare data nu pot spune decat ca este un oras minunat. De aici voi pleca in directia Transfagarasean, drum pe care il cunosc deja prea bine dar iubita mea nu a mai fost asa ca acesta este principalul motiv pt care ma duc pe acea ruta.
|
--------------------
Renault
Megan II
2005/sedan Ofera respect pentru a primi respect
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Să conduci cu griejă! Have fuen!
This post has been edited by Markos: 31 Aug 2012, 21:45 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
TheSting |
![]()
|
![]() Ofera respect pentru a primi respect ! Group: Members Posts: 1.210 Joined: 29 September 11 ![]() |
Multumesc Markos,. voi avea.
Luni am avut parte la Megane de o intamplare cel putin bizara pt mine. De curiozitate am vrut sa verific nivelul de ulei. Am deschis capota, am pus mana pe joja de ulei si am tras de aceasta un sus, cand sa vezi supriza !!! Am ramas cu capul jojei de ulei in mana ![]() . Aceasta sa rupt exact de la imbinarea de sub garnitura de etansare. Foarte greu cu un cleste extrem de ascutit am reusit sa trag si restul jojei afara si am intrat repede pe calculator de unde mi-am dat comanda una noua la munca ce trebuia sa imi vina in ziua de Joi cand eu plecam in concediu asa ca o voi lua cand ma intorc. In disperare de cauza am apelat la un coleg ce este lacatus-mecanic si acesta ma ajutat intr-un mare fel. In primul rand a masurat joja ,dimensiunile fiind luate de pe o joja intrega a unui Megane cu aceeasi motorizare ca al meu. 3.jpg ( Size: 901.51k ) Number of downloads: 782 A luat capul jojei de care tragi, l-a taiat drept la imbinare si l-a crestat circa 5 mm 2.jpg ( Size: 1.62mb ) Number of downloads: 776 Apoi dintr-o bucata de placbanda metalica de aceeasi grosime si aceeasi flexibilitate cu joja de ulei , a taiat o bucata de 5 mm latime (latimea jojei originale) 4.jpg ( Size: 1016.1k ) Number of downloads: 776 A fixat aceasta placbanda in locasul creeat in capatul jojei si cu un spiral subtite a dat o gaura unindule pe acestea cu un poc-nit pe care la sfarsit la polizat la fata 6.jpg ( Size: 1.04mb ) Number of downloads: 764 La sfarsit a taiat noua joje metalica la aceeasi dimensiune cu joja originala si au fost date semnele pt nivelul uleiului (min-max)2012_08_30_18.55.35.jpg ( Size: 1.62mb ) Number of downloads: 204 Masuraile pt joja au fost luate cu un subler electronic. Dimensiunea jojei este de 537 mm Dimensiunea intre capatul jojei si nivelul min este de 20 mm Dimensiunea dintre semnul nivelului min si semnul nivelului max este de 37 mm. Joja a iesit perfect si sincer imi place mai mult decat cea originala. 5.jpg ( Size: 1.09mb ) Number of downloads: 270 This post has been edited by TheSting: 31 Aug 2012, 22:07 |
--------------------
Renault
Megan II
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
TheSting |
![]()
|
Da stiu, dar am eu obsesia asta sa-ma uit la joja
|
--------------------
Renault
Megan II
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Sublerele astea electronice-s cam pacatoase... nu dau de 2 ori aceeasi dimensiune
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
TheSting |
![]()
|
Depinde de calitatea acestuia.
|
--------------------
Renault
Megan II
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Joja aia nu -a rupt de proasta. Ai pus ulei acid.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(TheSting @ 31 Aug 2012, 23:06) un poc-nit Se numeste nit-pop...si crezi ca Renault a facut degeaba joja aia din plastic? @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
QUOTE(TheSting @ 31 Aug 2012, 22:06) Joja a iesit perfect si sincer imi place mai mult decat cea originala. 5.jpg ( Size: 1.09mb )
Number of downloads: 270 Sunt oricum mai durabile cele fabricate din otel decat cele din plastic. ![]() Dar la cat ii intereseaza aceste amanunte pe marea majoritate a conducatorilor auto care au in dotare aceste agregate fabricate dupa 2000... ![]() Renault (si nu numai) a fabricat si joja de ulei din plastic din motive "eco" = economie ![]() Totul trebuie sa fie acum reciclabil...cat mai "verde" cu putinta si sa reziste cat mai putin... ![]() Cu toate astea 99% din utilizatori sunt multumiti! ![]() Exigente crescute! ![]() 1 Sep 2012, 14:48: QUOTE(Markos @ 31 Aug 2012, 22:24) E cel mai simplu (pt cei comozi sau habarnisti/habarniste care se uita ca curca'n lemne cand deschid capota ![]() ![]() This post has been edited by turbodxman: 1 Sep 2012, 14:48 |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
turbodxman |
![]()
|
Acum depinde la ce te raportezi cand te referi la "normalitate"...
![]() Ca te comporti ca marea majoritate ![]() This post has been edited by turbodxman: 1 Sep 2012, 14:51 |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
TheSting |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 1 Sep 2012, 12:32) Da, am turnat din baterie sa curat de mizerie ![]() QUOTE(espacern @ 1 Sep 2012, 15:15) Chiar nu am idee de ce este facuta joja din plastic, dar nu cred ca este normal ca joja sa se rupa fara a fi fortat si nu este primul caz care l-am intalnit. This post has been edited by TheSting: 1 Sep 2012, 21:20 |
--------------------
Renault
Megan II
|
|
turbodxman |
![]()
|
Am mai vazut joja de plastic rupta la un Scenic...
|
--------------------
---------
----------
------------
|
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
placbanda? adica banda dintr-o placa? sau invers?
|
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
mac1 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 2 March 12 From: Bucuresti ![]() |
Nici una nici alta. In loc de platbanda acum se spune...PlacBanda. Adica o banda care-i place.
|
--------------------
Nissan
X-trail
2008 2.0ldci 175 CP
|
|
TheSting |
![]()
|
MI-am comandat aseara un subwoofer alpine deoarece al meu dupa 5 ani de chinuri a inceput sa scoata niste sunete distorsionate.
Intre timp mi-am mai montat un set de tweeter ce le-am instalat in gaura de langa boxele fata. 2012_09_08_13.23.39.jpg ( Size: 1.03mb ) Number of downloads: 153 2012_09_08_13.19.57.jpg ( Size: 1.09mb ) Number of downloads: 197 2012_09_08_12.50.08.jpg ( Size: 1.01mb ) Number of downloads: 177 9 Sep 2012, 22:16: Boxele nu am de gand sa-le schimb deoarece nu ascult muzica la maxim si subwoofer-ul il folosesc doar pt a avea un bass ok This post has been edited by TheSting: 9 Sep 2012, 21:16 |
--------------------
Renault
Megan II
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
da care e faza cu tija din platic - ca la rontaitorul meu e din metal si fata nituri-pop
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Tweeterele de regula se monteaza cat mai sus si indreptate catre urechile ascultatorului, nu isi au locul langa boxele de medii sau joase (care pot fi amplasate oriunde si oricum la partea inferioara).
|
--------------------
.
.
.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
TheSting |
![]()
|
Intradevar aveti dreptate dar cum deja pe bord exista deja un set, in alta parte nu am avut unde sa-le montez. Nu doresc sa-le pun la vedere si singurul loc mai ascuns acolo l-am gasit
9 Sep 2012, 23:08: QUOTE(aleksanders @ 9 Sep 2012, 22:33) La megane 2 tija este din plastic si eu am avut supriza sa se rupa This post has been edited by TheSting: 9 Sep 2012, 22:08 |
--------------------
Renault
Megan II
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Ne zici si noua cum le-ai legat (serie/paralel)? Ai pus filtre?
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
TheSting |
![]()
|
Sunt legate in paralel cu cele de sus si nu am pus filtre.
Am si eu o intrebare. Cineva mi-a spus ca se pot lega si direct de la boxe. Este adevarat sau fals? This post has been edited by TheSting: 9 Sep 2012, 22:23 |
--------------------
Renault
Megan II
|
|
Markos |
![]()
|
Naiba știe.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
TheSting |
![]()
|
Chiar ca
![]() |
--------------------
Renault
Megan II
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
TheSting |
![]()
|
Vai dar ce amuzant esti. Voi rade putin mai tarziu ca acum am treaba.
|
--------------------
Renault
Megan II
|
|
Markos |
![]()
|
Ce mai meșterești?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.515 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
|
--------------------
R
M
8
- B
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 02:54 |