De care branturi pentru o pereche de bocanci?
![]() ![]() ![]() |
De care branturi pentru o pereche de bocanci?
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(Merced @ 26 Feb 2012, 18:02) Eu doar pazesc rubeola sa nu se imprastie in multime. ![]() QUOTE(Merced @ 26 Feb 2012, 18:16) Io in copilarie n-am bolit, m-am distrat. Las ca bolesc acum. Dupa revelion am stat 10 zile pe tusa cu varicela. Mi-a mai ramas rujeola, oreionu, si o mai fi vreuna da' nu-mi pica acum. Ca in copilarie eu n-am facut boli d-astea. QUOTE(Merced @ 26 Feb 2012, 18:19) Nu stiu de unde am luat varicela, rubeola nici atat daca ai planuri in viitor de concedii si alte alea, recomand sa termini acum cu toate sa sti o treaba ![]() PS: poti sa folosesti sectiunea "BURSA" daca nu gasesti niciun focar de oreion ![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Merced @ 26 Feb 2012, 18:19) Daca tu intelegi, explica-mi si mie, ca eu unul nu prea am inteles. Nu stiu de unde am luat varicela, rubeola nici atat, da' asta cica ar fi un pic de epidemie prin sat, sa zicem... Dupa cum spunea si Radian, daca mai vrei sa faci copii, poti apela la noi cu-ncredere ![]() |
--------------------
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Doar la oreion exista sanse pentru complicatii de genul asta, daca nu stai locului in pat si faci pe smecheru'. Da' sabia asta atarna de la pubertate, acu' doar n-o sa mor de frica asta.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
ady77 |
![]()
|
Atat timp cat ai prieteni, n-ai motiv de-ngrijorare
![]() |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
E deja resemnat.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
Adicatelea daca n-am facut pana atunci, era pericolul si la 14 ani, si la 25 si o sa fie si la 40, 60 sau cand s-o lipi de mine, daca se va intampla asta.
N-am lectoc si nu sunt in pat. Singura chestie e ca ma ustura gatul ceva de speriat de vreo trei zile, ca pan' la urma boala asta cica e a sistemului respirator. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Baga un uiski cu miere de albine.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
ady77 |
![]()
|
Si o tigare
![]() |
--------------------
|
Merced |
![]()
|
Gargara cu apa sarata. Si am un Bioparox de care mi-am adus aminte in treacat, ca am folosit acum muuuulti ani si mi-a facut bine. Si acum pare sa-mi faca bine ca m-a mai lasat.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Uischiul cu miere e de bine. Nu fii opac la medicina traditionala.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
35%? Nici pentru frectii nu-i bun...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Merced |
![]()
|
N-am vazut in viata mea, da' sa mor de n-as bea vreo 200, de control.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(Merced @ 26 Feb 2012, 18:26) Doar la oreion exista sanse pentru complicatii de genul asta, daca nu stai locului in pat si faci pe smecheru'. Da' sabia asta atarna de la pubertate, acu' doar n-o sa mor de frica asta. Ba copile, tu esti sanatos la cap? ![]() This post has been edited by Victoras2001: 26 Feb 2012, 20:13 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Merced |
![]()
|
Pai da ma. Da' eu nu am oreion. Deci ce dracu', ati baut toti gaz? Si daca-l faci, nu inseamna automat ca iti afecteaza si coaiele, aia e o complicatie, care se intampla. Asa ce plm, n-am murit de encefalita din cauza varsatului si nici pneumonie nasoala n-am facut de la rubeola asta.
Daca nu ma crezi, ia cu paine: QUOTE TRATAMENT. Majoritatea cazurilor de oreion se vindeca dupa tratament, pronosticul fiind rezervat doar in anumite complicatii extrem de rare. Se trateaza simptomele bolii cu medicamente antitermice si antialgice, iar repausul la pat este obligatoriu 10-14 zile. "Alimentatia trebuie sa cuprinda preparate semisolide, pentru ca masticatia este dureroasa. Se vor evita grasimile si excesul de dulciuri. Se va mentine o buna igiena a cavitatii bucale", recomanda dr. Mihaela Voinea. In caz de afectare testiculara se impune imobilizare la pat si aplicarea locala de gheata. Pentru testiculul inflamat este necesar un suspensor. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Majoritatea cazurilor se vindeca dupa tratament... Or fi cazuri care se vindeca inainte de tratament?
This post has been edited by radian: 26 Feb 2012, 20:25 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Si pan'la urma ce branturi si-a luat dom'profesor ma, ca io nu am inteles
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Merced |
![]()
|
Din frunza de usturoi. Rezistente la mirosuri.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Și-a cumpărat săpun.
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
Ma frate le-am facut pe toate in afara de OREION..pnm sper nici sa nu il fac ca am auzit ca e mai aiurea cu asta...
This post has been edited by Alex4u: 26 Feb 2012, 21:36 |
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 11:16 |