De care branturi pentru o pereche de bocanci?
![]() ![]() ![]() |
De care branturi pentru o pereche de bocanci?
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 19 Feb 2012, 17:46) Din cauza unor branturi neadecvate... La subrat tot din cauza branturilor neadecvate transpiri? Nu te dai si tu cu gaz, cu bicarbonat, cu un spray, cu ceva? Daca piciorul e spalat, eventual dat cu un spray special (vezi ca-s zeci de feluri in comert) si bagat intr-un ciorap de bumbac, n-are nicio treaba brantul sulii. Nu are nicio vina bietul picior pentru faptul ca transpira. Si nici nu-i o rusine. Rusinea apare cand o dai pe brant, ca de acolo si pana la metastaza bocancului nu mai e decat un pas. ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
l@u |
![]()
|
profule,fa provizie de sare ca maine poimaine apare scrumbia
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 19 Feb 2012, 16:46) Daca piciorul e spalat, eventual dat cu un spray special (vezi ca-s zeci de feluri in comert) si bagat intr-un ciorap de bumbac,[...] Dacă dai cu spray, poți să ai ciorap de plastic că nu mai ai probleme! Și chiar dacă transpiri, nu miroase deloc, da' am văzut destui care preferă să se plângă de încălțăminte în loc să-și cumpere "ceva" pentru a rezolva problema! L.E.: ca fapt divers, eu folosesc spray ca în poză, doar că partea portocalie (de sus) e transparentă. Nu cred, totuși, că e vreo diferență! herbagen-spray-antiperspirant-pt-picioare-si-corp-fl-150-ml.jpg This post has been edited by cosmin_2300: 25 Feb 2012, 19:32 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
l@u |
![]()
|
pai ce detalii sa iti dau in afara de faptul ca daca continua vremea buna luna care vine le frigem pe doamnele scrumbii
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ce sa aiba in comun scrumbia cu branturile lui dragoselu'? Cine stie, cine stie?
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ultima oara cand treceam p-aici domnu' l@u parca-l ameninta cu linsajul pe stimabilul profesor de usturologie, iar acum frig scrumbii impreuna? Ce mai urmeaza, sa bea Victoras cu einstein la aceeasi masa?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Al dreq, vrei sange, a?
Da ce facuse? This post has been edited by Victoras2001: 25 Feb 2012, 19:52 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Mi-am mai revenit. Daca ma vedeai acu vreo trei zile aveai impresia as fi avut nevoie si de sange.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
l@u |
![]()
|
le frigem eu si cu prietenii mei(pe scrumbii si nu numai
![]() ![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
dragoselu |
![]()
|
Se mai schimba vremurile, se mai schimba si oamenii.. De ce sa nu traim noi in tihna si pace pe pamant?
![]() ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Merced |
![]()
|
Am inteles:
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Șpreiurile astea e de doua feluri: pentru peceoare si pentru opinci. Ideal e sa le folosesti pe ambele. Personal, recomand Scholl.
This post has been edited by Markos: 25 Feb 2012, 19:55 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dragoselu |
![]()
|
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
l@u |
![]()
|
vrei sa imi aud vorbe ca am inceput sa fac trafic cu produse da la rusi?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
dragoselu |
![]()
|
Nu mai scapi de ei! Te urmaresc pana si-n gaura de sarpe daca afla asa ceva! Da' putem sa nu le mai spunem de rusi, de chestii?
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Merced |
![]()
|
Sa-m arati si mie un tampon cu aripioare, ca eu n-am vazut de cand traiesc.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
shade4free |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 353 Joined: 23 March 10 From: ...... ![]() |
sau astea
magnetice cu masaj pe centri energetici se pun in pantofi cu 'tepii'in sus dupa o plimbare de 30 de minute,in functie de afectiuni simti diferite chestii pe mine ma doare capul,rau Made in mama rusia cam scumpi,150 de roni (nu sunt de vanzare ![]() Marfa poza cu aripioarele si ob-urile pe post de nunceag ![]() Attached thumbnail(s) bra.jpg ( Size: 578.68k ) Number of downloads: 251 |
--------------------
...
scala
.....
- ........
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Merced @ 26 Feb 2012, 10:56) Uite, design special pentru tine, sa te bucuri ca exista! tamponpv0.jpg This post has been edited by Marty: 26 Feb 2012, 16:37 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Merced |
![]()
|
Vezi ma, treaba e ca astora cu aripioare le zice absorbante.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Marty |
![]()
|
De unde plm vrei sa stiu, eu folosesc asa ceva, ca tine?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Iar va pulinguriți?
Nu puteți rezolva problema asta pe mess? ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Nu. Ca nu si-l stiu.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Merced |
![]()
|
Nu va potoliti ma?
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Cine?
|
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
I-auzi grecule.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 17:46 |