Campania anti-plictiseala, sau ce faceti cand n-aveti ce face la volan
![]() ![]() ![]() |
Campania anti-plictiseala, sau ce faceti cand n-aveti ce face la volan
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Eu am mers o singura data singur in masina la drum "lung". Adica vreo 40 de km pana la Constanta. Asta acum doi ani. Mi-am jurat ca nu mai fac prostia asta... pur si simplu stateam ca un bou cu covrigu' in mana si ma lua somnu'....
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Un drum lung ... 40 km....si te plictisesti
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Cand sunt singur in masina pun muzica si cant. Mai enervez cate un prost - ma distreaza aia care ma depasesc pe linie continua dupa care se kk pe ei la prima curba - stau dupa ei pana se satura si-mi fac semn sa-i depasesc.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Norocul lui ca nu face astia 40 km prin Bucuresti, ca-i mutau limita de socializare la spre infinit, si nici timp de plictiseala nu mai avea.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
Io cand mergeam pe autostrada imi propuneam sa merg cu 110-115 km/h, mergeam ce mergeam... treceau 10-15 minute, ma uitam la vitezometru... 90 km/h... iar acceleram la 110... peste 10 minute iar aveam 90 km/h si tot asa.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Trage-i socul...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
Era de la mine... apasam din ce in ce mai usor pedala. Imi trebuie si mie d-ala cum ii zice... pilot automat.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Si o mașină pentru el.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
nu inteleg de ce cautati voi sa revolutionati metodele anti-plictiseala la volan? Stiti cu totii cum se evita plictiseala la volan: Condusul Serpuit
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Iulikk @ 21 Feb 2012, 10:11) Eu am mers o singura data singur in masina la drum "lung". Adica vreo 40 de km pana la Constanta. Asta acum doi ani. Mi-am jurat ca nu mai fac prostia asta... pur si simplu stateam ca un bou cu covrigu' in mana si ma lua somnu'.... ![]() ![]() ![]() Esti constient ca asta-i forum auto, nu? ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Mai posteaza si biciclisti.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Iulikk, daca vine romeeka sa te caute, si trebuie sa fugi prin tara sa te ascunzi de el?
Bine, trecand peste faptul ca o sa fii preocupat sa cauti legume albastre in retrovizoare, ce te faci daca te fugareste mai mult de 40 de km? |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
După 40 kmp cedează psihic și se predă.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
se impiedica
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Ultima data m-am plictisit rau acum 3 saptamani. Dupa ~ 500km pe zapezi si viscole, pe la 4 dimineata, A1 km90...catre Pitesti. Nevasta si puradeii dormeau pe rupte, in timp ce eu ma faceam ca sofez pe o autostrada goala. Mai depasisem cateva utilaje de deszapezire....si cam atat. La un moment dat m-am hotarat sa trag pe dreapta. Am facut ceva gimnastica pe langa tractor si mi-am propus sa ma "revirgorez" cu o mana de zapada de pe margine. Mi-au trecut instantaneu somnul si plictiseala, in momentul in care am avut gura plina cu sare si nisip.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
trebuia sa iei si tu zapada de mai incolo, nu chiar de langa drum. A, da, si vezi sa nu fie zapada galbena, ca am auzit ca aia nu e buna.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
io nu ma plictisesc la volan, tot timpul ma uit pe geam.....
in orase ma uit dupa masini si femei. bucatzel de la mangalia la granita e sub 40 de km. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
io car bicicleta 40 km in spate prin padure, abia apoi incep drumul
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(b76bgaarh @ 21 Feb 2012, 17:12) io nu ma plictisesc la volan, tot timpul ma uit pe geam..... in orase ma uit dupa masini si femei. Ba, si io fac fix la fel! ![]() ![]() |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
da' a incercat cineva sa mearga cu spatele cand se plictiseste? e fun..
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Nu vor sa vada ce-a iesit din mainile lor.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
Cel mai tare ma plictiseste condusul economic.Din aceasta cauza nu pot sa merg economic,deci nu ma plictisesc.
Condusul este o placere cand nu e aglomeratie... ![]() |
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
tribunul |
![]()
|
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Eu numar kilometrii rulati, unul cate unul, si tot timpul compar intre ce arata bornele kilometrice si ce zice computerul de bord. La 100 km, imi ies cam 2 - 3 km in plus in favoarea computerului de bord. De fiecare data imi propun sa verific cine masoara mai exact, bornele sau computerul de bord. Inca n-am avu timp sa finalizez proiectul...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pune-i un compiuter de bicicleta. Masoara mai exact.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 17:33 |