Campania anti-plictiseala, sau ce faceti cand n-aveti ce face la volan
![]() ![]() ![]() |
Campania anti-plictiseala, sau ce faceti cand n-aveti ce face la volan
Iulikk |
![]()
|
||
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
||
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
adevarul e nimic nu te scapa mai bine de monotonia la volan ca o pana 'adevarata' - una care sa te scape si de anvelopa si de janta.
pentru un plus de savoare, provocati-o pe o vreme mai rece, pentru inviorare, cu portbagajul plin ochi - conditie fizica. daca mai si ninge ca in povesti, e cu atat mai bine: puteti sa va bucurati de peisaj. |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
o, da, sa vezi ce marfa e sa pui cricu in zapada pana la prag, care orice ai face, tot se taseaza de cateva ori stramb in timp ce ridici.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
Ar trebui sa se faca masini cu cric integrat, ca la Bowler Nemesis. Macar la masinile astea de fitze, scumpe.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Si neaparat pana sa fie noaptea, sa ai doar o bricheta cu led, dar sa nu ai pe nimeni langa tine...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(Filip @ 22 Feb 2012, 16:50) Ar trebui sa se faca masini cu cric integrat, ca la Bowler Nemesis. Macar la masinile astea de fitze, scumpe. ![]() Ha? Pai la alea e un buton pe care apesi, si se schimba singura roata, in timp ce tu te uiti la televizor in masina. Trebuie sa tragi insa pe dreapta, nu au gasit inca solutia sa o schimbe din mers, au experimentat cu doi baieti de la montari ac, unu iese pe geamu pasagerului, celalalt il tine din masina. This post has been edited by neumann: 24 Feb 2012, 10:58 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Aseara am bagat o promenada Ploiesti - CB - A2 - Constanta - Bucuresti. La dus a fost ceata, la intoarcere au fost bucati unde se circula pe o banda jumate si cam strangeai din fesieri cand treceai pa langa un TIR. Cum sa te plictisesti in aceste conditii???
La dus am ascultat Europa FM la intoarcere am invatat pe dinafara un intreg CD-u cu nuzici lautaresti....da' dalea grele cu Romica Puceanu, Gabi Lunca, Ploiesteanu si alti virtuosi ai genului. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
numarati bornele, va uitati dua gagici... astea's distractii de om inteligent? n'ati juca si voi un sah, completa un rebus...
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Il stiu pe unu' de se joaca pe telefon cand merge pe autostrada. Cica altfel il ia somnul.
![]() Io vorbesc cu pasagerii daca am. Daca n-am dau muzica tare si fredonez pe alocuri. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
care plm de autostrada ca intro ora iesi de pe amandoua.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 18:01 |