STRATEGIA NAȚIONALĂ PENTRU SIGURANȚĂ RUTIERĂ, 2011 – 2020
![]() ![]() ![]() |
STRATEGIA NAȚIONALĂ PENTRU SIGURANȚĂ RUTIERĂ, 2011 – 2020
4x4 |
![]()
|
||
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
|
||
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(adip @ 26 Feb 2012, 13:56) NU conteaza unde merge cu masina mucosul de 16 ani, conteaza CAT, CUM, CAND si CU CINE. Si mai ales, DE CE! De ce? Ca sa capete experienta fratele meu! Aici chiar ai pus punctul pe I. De ce sa mearga cu masina? Asa, ca sa se simteasca bine si iesit din comun? Sa capete experienta? Citi trebuie sa moara ca sa-i plateasca experienta? Pina in Australia razbat greu informatiile zilnice. O mare parte dintre accidentele absolut gratuite, adica provocate numai si numai de timpenia soferilor, au fost provocate de tineri teribilisti. Sa capete experienta? Experienta adevarata vine dupa niste jdemii de kmp. Iti trebuie destui kilometri numai sa conduci corect si sa-ti formezi reflexele. Experienta vine mai apoi. As fi perfect de acort cu tine, daca mucosii astia ar capata experienta conducind prin Melbourne, pe cheltuiala voastra. Prin Bucuresti sint satul de felul in care conduc insi de toate virstele. Mucosii mai lipseau! This post has been edited by corbex: 26 Feb 2012, 16:41 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(Fratzica @ 26 Feb 2012, 13:21) Daca va imaginati ca atmosfera intr-o sala de clasa e aceeasi ca atunci cand eram noi elevi, va inselati. N-aveti idee cat de mare e procentajul de handicapati in scolile din romania. E vizibil si auzibil, (nu pt. toti) "pe toate drumurile", chiar si pe forumuri. Eu nu-s de-acord cu scaderea asta de la 18 la 16 ani. Pai cum, legal n-ai voie sa te fwti sub 18 ani, dar sa iei volanul, cu riscul de-a mierli pa careva ?! O luam dupa americani, unde poti conduce la 16, dar nu poti "servi" alcool pana la 21 ? HSBP... ![]() Nu sunt de-acord, in conditiile in care pe mine m-a invatat taica-miu sa conduc (pe "tarlale", pe la poligonul auto, pe la "iarba verde" si pe drumuri laturalnice) de la 17-18 ani, la 18 ani, cand a considerat ca sofez destul de bine am facut un Bv-Bc (180 km) fara oprire, cu el in dreapta, fara nici un incident, iar scoala auto (si permisul luat) am facut-o cand am venit din armata, la 19 ani. Pur si simplu, la 16 ai alte prioritati care ti-ar putea eventual asigura un viitor mai "luminos": finisarea unor cunostinte, facultate, optiuni de viitor... @adip: presupun ca un mucos de 16 ani din Melbourne habar n-are ca Australia e tara cu cel mai mare risc (>60%) de a dezvolta o forma de cancer de piele, de pe glob. Dar el vrea sa conduca... This post has been edited by maho: 26 Feb 2012, 19:28 |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu sunt oarecum amuzat de treaba cu "la 18 ani va avea deja 2 ani de experienta"
Sa intreb ce dracu inseamna 18 de este asa de magic? La fel si daca ia permisul la 18 ani, cand va avea 20 de ani va avea deja 2 ani de experienta. Este irelevant cand ia permisul si cati ani de experienta va avea la 175 de ani de viata. Important este daca varsta la care ia permisul, maturitatea psihologica de atunci ii permite sa conduca in conditii de siguranta pentru ceilalti (in primul rand) si pentru el. Daca la 16 ani cetatenul e capabil sa mearga pe strada fara a periclita pe ailalti, atunci bine, sa ia atunci. Daca nu, sa se dea atunci cand se constata indeplinirea aceste capacitati in mod rezonabil. Asta inseamna insa 2 lucruri importante: 1. examenul psihologic sa fie pe bune si 2. examenul practic sa fie serios. Ca observatie personala insa, sunt multi care nici la 18 ani nu indeplinesc conditiile, nu mai vorbesc de 16. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 18:41 |