Amintiri din Copilarie - faza pe I.T.B., split de la 1Banc
![]() ![]() ![]() |
Amintiri din Copilarie - faza pe I.T.B., split de la 1Banc
Wolfman |
![]()
|
||
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
|
||
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Autobuzul 77 mergea din Pta Romana pana la strandul Straulesti.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.635 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Si continuarea?
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
|
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
a fost si autobuz, exact cum spune victoras, romana-laromet. regula cu tramvaie pana la 50, troleibuze pana la 99, autobuze cu 1xx si 'curse rapide' cu 3xx s-a introdus destul de tarziu.
chiar, mai e strand la straulesti? |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Cel mai celebru era otobuzul 79, apropo de Romana
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
pfua, era ala in care mancai o paine juma'... mergea de pe la gara pana la 23 august.
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Apropo de 79, are Corina Chiriac o melodie, 'Ne cunoastem din vedere". Mi-aduc aminte c-a modificat un vers, atunci cand cand a modificat ITB-ul numerotarea
![]() A devenit: QUOTE ochii ce-i stii de-o viata intalniti de dimineata si cand ninge si cand ploua in masina 179 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Markos @ 6 Mar 2012, 11:41) ERa autobuz d-ala cu captatoare. Cel mai haios e ca inca mai exista. Apropos, pe la noi pe Dacia, in argou, ii ziceam TROLEIBUZ.QUOTE(Han Solo @ 6 Mar 2012, 11:34) Mai e! L-au populat cu garsoniere cu usa-n tavan. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Nu ma, cimitirele-s vizavi. Pe dreapta cand pleci din Buc. Strandul e pe stanga. Era. Ca acum sigur nu mai e. Nu mai era de multa vreme. Ce gratar trageam La 2 Cocosi dupa ce ieseam de la strand.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Han Solo |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 6 Mar 2012, 13:49) ERa autobuz d-ala cu captatoare. Cel mai haios e ca inca mai exista. Apropos, pe la noi pe Dacia, in argou, ii ziceam TROLEIBUZ. pustiulica, ce sa-i faci... ![]() ia d'aci, ca sa nu zici ca un nepot care era distrat ca mi-au gresit certificatu' de nastere, auzi, de unde sectorul 8? http://harti.tramclub.org/bucuresti-1970.pdf This post has been edited by Han Solo: 6 Mar 2012, 14:02 |
--------------------
White Star
Titanic
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
Pa vremea aia cand 79 era otobuz, matale nea avionarule inca nu stiai sa faci cornete sa le sufli cu tzeava. Le luai de la aia mai mari gata preparate cu scuipinol sa tina la mai mult de 2 "trageri" la tzeava.
On topic: Intra tiganu in casa si toata familia lui , care pe unde: unu se scobea in nari , altu manca samanta , altu scuipa Se enerveaza tiganu si zice : -Pha moooo ! Pune-ti si voi mana pe o carte de matematica , de fizica , de jeografie ....si faceti cornete ca maine vindem seminteeee ! |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(Han Solo @ 6 Mar 2012, 14:01) pustiulica, ce sa-i faci... ![]() ia d'aci, ca sa nu zici ca un nepot care era distrat ca mi-au gresit certificatu' de nastere, auzi, de unde sectorul 8? E si in ziua de azi o placa cu "sectorul 8". Cand vii dinspre Pta Sf. Voievozi, pe Lemnea, daca opresti la semaforul din Calea Victoriei, se vede pe cladirea dintre carciuma si fosta cafenea Podul Mogosoaiei. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Han Solo |
![]()
|
|
--------------------
White Star
Titanic
|
BodoC |
![]() ![]()
|
![]() Membru in plina criza Group: Members Posts: 152 Joined: 9 April 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Han Solo @ 6 Mar 2012, 11:51) Inseamna ca nu ai mers cu 87 din Pajura pana la Sura Mare, (Pajura, Gara de nord, Romana, Universitate, Unirii, Sincai, Sura mare), cu tramvaiul 20 de la Laromet pana in Berceni, sau cu 31R (331) din Damaroaia in Berceni. Pe vremuri, circulau autobuze ex. 31, 31barat, si 31R, care s-au transformat in 131, 231, 331. Existau troleibuze care circulau numai sambata si duminica. Si mai existau autoturisme care circulau duminica cu numerele cu soț/fara soț. Scuze de off, dar... la dracu ce-am imbatranit. ![]() ![]() ![]() This post has been edited by BodoC: 6 Mar 2012, 18:45 |
--------------------
Logan
Prestige 1,6 16V
2008 Acel ce fara de care nu poate fi ceea ce este!
|
|
Han Solo |
![]()
|
daaaa, corect. si 20 era de mare angajament. trebuia sa iau intai 6-le, ca 20-ul o taia spre chitila.
iarna nu se circula deloc daca nu aveai numar galben. LE: nu, vorbesc prostii. si atunci, de ce trebuia eu sa schimb si sa ma sui intai in 6? lecitina.... ![]() LLE: mi-am adus aminte partial: 10 o lua spre chitila. This post has been edited by Han Solo: 6 Mar 2012, 19:23 |
--------------------
White Star
Titanic
|
BodoC |
![]()
|
![]() Membru in plina criza Group: Members Posts: 152 Joined: 9 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Pe grivita mergeau 6,10,24. Pe 1 Mai: 20, pe Bucurestii Noi 6,20,24,(24 facea dreapta spre Damaroaia), pe Chitila 10 si mai apoi 45
|
--------------------
Logan
Prestige 1,6 16V
2008 Acel ce fara de care nu poate fi ceea ce este!
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Tramvaiu 1 era cel mai tare
![]() |
--------------------
**
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
autobuz pe gaz metan si troleu de marfa
This post has been edited by kxz: 7 Mar 2012, 11:03 Attached thumbnail(s) autobuz_gaz.jpg ( Size: 42.96k ) Number of downloads: 389 troleu_marfa.jpg ( Size: 118.58k ) Number of downloads: 442 |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Victoras2001 |
![]()
|
Ce ma, troleiele alea-s noi. Io-mi aduc aminte de alea de mergeau pe Aviatorilor si intorceau prin spatele Guvernului. Ca veneam cu ele de la gradinita. Mama in ce hal aratau.
Na ca l-am gasit. ![]() obusinriga04py7.jpg Bomba d-aia de pe autobuz are si acum unchi-miu prin curte. O umple vara cu apa si face dus. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 7 Mar 2012, 11:04 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Deci, nu! Cel mai tare de la mine din parcare era troleu' 84. De la Valea Ialomitei pana in partea cealalta a orasului, undeva dincolo de parcul Titan. Cred ca pe 1 decembrie 1918 avea celalalt capat, dar parca se numea altfel strada aia atunci.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Han Solo |
![]()
|
|
--------------------
White Star
Titanic
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
QUOTE(Han Solo @ 6 Mar 2012, 14:01) pustiulica, ce sa-i faci... ![]() ia d'aci, ca sa nu zici ca un nepot care era distrat ca mi-au gresit certificatu' de nastere, auzi, de unde sectorul 8? http://harti.tramclub.org/bucuresti-1970.pdf frate-miu e fatat in sectoru' 8.. ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cel mai tare era tramvaiul 13. Granitul-Preciziei, via piata Unirii. Pe tot splaiul plin de salcii, gunoaqie si sobolani.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
iulia_boris |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
iulia_boris |
![]()
|
bietii de ei..ca si ailalti de pe autovehiculele ITB inghetau in cutiile alea iarna bocna..cu tot cu taxatoare..mama a facut-o si p-asta..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 21:23 |