Romanii au talent si alte show-ri de gen, ca tot se discuta si nu exista topic deducat
![]() ![]() ![]() |
Romanii au talent si alte show-ri de gen, ca tot se discuta si nu exista topic deducat
CGB |
![]()
|
||
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
M-ati facut curios si am cautat si eu melodia astuia.
Eu un singur lucru nu-nteleg, cum PLM au filmat aia de nu se vede ala de-l strange de coai.e? Ca e clar ca are dureri, dupa cum stramba gura. |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Mie-mi place. Probabil va primi voturile doritorilor de căsătorii gay de aici și de aiurea.
E de bine, e european! |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Numa' maciomeni sadea pe-aici, SBP
![]() Romani din aia verzi, frati cu codrii! tumblr_m0875vopAC1qb8x3g.jpg |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(DragosP @ 10 Mar 2013, 07:22) La homosexuali e OK daca sunt luati la ranga. Tiganii in schimb e uamnei si ei. Bleah... maxaborasc L.E. Probabl ca p-asta l-ati si fwte, ca n-are nici macar barba. ![]() Nici mie nu mi-a placut cum a cantat Cezar ala, dar ma rezum strict la actul artistic, nu sunt in masura sa comentez vocea. Sunt convins ca a muncit foarte mult ca sa ajunga sa cante pe acea scena. Faptul ca nu toti inteleg de ce pl lor canta asa subtire, (ca doar e barbat, nu?) deja denota altceva. This post has been edited by kum: 10 Mar 2013, 13:59 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Borăște mă. Sper să-ți treacă după aia. Cine a zis să fie luați la rangă?
Tu ești normal? Chiar voiam să observ că iubitorii și nediscriminatorii noștri colegi de forum nu se sesizează, băi, dar nici unul măcar, când lumea are orgasm după orgasm când mai moare-un conlocuitor, sau când nu mor destui... |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kum |
![]()
|
Ma, nu stiu cat ai fost tu direct afectat de homosexuali la viata ta, dar am io asa un filing ca multi dintre onor colegii aia de-i blamezi tu ca nu s-au autosesizat au fost DIRECT afectati de unul sau mai multi reprezentanti ai acelei natii.
De unde si diferenta pe care o fac ei intre homosexuali si tigani. Dar tu, care esti un monument de toleranta si crestinism, ar trebui sa ai pozitii la fel de echidistante pentru ambele categorii. Ca nu te-am auzit infierand in vreun fel camataria/proxenetismul/talhariile/... practicate de tigani, in schimb faci ca drujba-n cioata ca se fwt unii intre ei. This post has been edited by kum: 10 Mar 2013, 14:27 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
DragosP |
![]()
|
Kum.
Și mai sunt și obez, nu doar monument. Ești conștient că habar n-ai de nimic în ceea ce mă privește, nu? Îți dai cu presupusul absolut gratuit, în plus făcând și aprecieri despre ce n-aș fi zis eu... Tot n-am înțeles cine, unde a zis ca homo să fie luați la rangă... This post has been edited by DragosP: 10 Mar 2013, 14:45 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
si doar i-am spus sa nu mai bea siai !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 10 Mar 2013, 14:42) Kum. Și mai sunt și obez, nu doar monument. Ești conștient că habar n-ai de nimic în ceea ce mă privește, nu? Îți dai cu presupusul absolut gratuit, în plus făcând și aprecieri despre ce n-aș fi zis eu... Tot n-am înțeles cine, unde a zis ca homo să fie luați la rangă... Ei lasatz domnu' sheff, ca am mai pus botu' la de-astea de-am stat si am cautat postari de-ale tale, si cand ti le-am aratat ai bagat clasicul "Asa, si?" Fool me once shame on you; fool me twice shame on me. This post has been edited by kum: 10 Mar 2013, 14:55 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
ady77 |
![]()
|
Poate are altul careu
![]() |
--------------------
|
kum |
![]()
|
Vad cuvatu' full de 'jde ori pe zi (nu, nu joc poker), asa ca il scriu fara sa mai gandesc.
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
ady77 |
![]()
|
Daca scriai la fel nu imi sarea in ochi.
|
--------------------
|
kum |
![]()
|
Pai cand am inceput sa scriu eram setat pe auto... Dupa-aia mi-am revenit.
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
E din cauza ca umbli mereu cu rezervoru' full.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(CGB @ 10 Mar 2013, 13:07) cezar ouatu cica se intituleaza individul. pa mine ma zgarie pa creier cand il aud cum canta. vorba unuia :"un barbat cu barba, cu voce de femeie ne reprezinta la ieurovizion". Mai, voi de Farinelli ați auzit?? Apropo, pe ăsta l-a promovat și încurajat Angela Gheorghiu! Așa, ca referință... This post has been edited by Garett: 10 Mar 2013, 19:08 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Si Farinelli de cite ori a participat la Eurovision? Pe Costi Ionita l-a luat toata lumea la suturi ca e un manelist si n-are ce cauta in concurs, da' asta cu ce e mai breaz?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ady77 |
![]()
|
N-are oua!
|
--------------------
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Dpdv tehnic, Cezar Ouatu asta cica e contratenor. Ma rog asa ii zic astia la Opera, cunoscuta mai degraba pentru parcul sau. Cred ca exista o legatura aici, o conspiratie ceva.
Am auzit ca la Opera in timpul spectacolului nu ai voie sa mananci floricele? E adevarat? ![]() Anyway, macar asta ramane in mintea oamenilor. Nu-l va vota mai nimeni insa... This post has been edited by Diac: 11 Mar 2013, 00:38 |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Garett |
![]()
|
Omul și-a făcut studiile la conservatorul din Milano, ăla care dă materie primă pentru Scala (hint: nu-i cofetărie! ).
E drept că pentru gusturile multora Electric Fence sună mai bine... This post has been edited by Garett: 11 Mar 2013, 07:33 |
--------------------
No
Reno
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Cu folclorul inainte!
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(Garett @ 11 Mar 2013, 07:32) Omul și-a făcut studiile la conservatorul din Milano, ăla care dă materie primă pentru Scala (hint: nu-i cofetărie! ). Nu-i cofetarie, e cinematograf!Si daca si-a facut studiile la fabrica de conserve din Milano, sa cinte pentru cei care apreciaza genul, nu sa vina sa-mi agreseze mie (vulgul) urechile! N-o sa-l voteze nici dracu', pentru ca este absolut penibil, nu are ce cauta intr-un concurs de acest gen si melodia aleasa e de tot kktul. Fa o comparatie intre tristu' asta si Io vivo per lei a lu' Andrea Bocelli si zi-mi care-i diferenta, te rog. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
QUOTE(Garett @ 11 Mar 2013, 07:32) Omul și-a făcut studiile la conservatorul din Milano, ăla care dă materie primă pentru Scala (hint: nu-i cofetărie! ). E drept că pentru gusturile multora Electric Fence sună mai bine... Doar ca de votat vor vota cei multi, cu alte gusturi muzicale. Baiatul are voce, dar nu pentru astfel de evenimente. Câți crezi că-i vor aprecia calitățile vocale? |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 12:51 |