Romanii au talent si alte show-ri de gen, ca tot se discuta si nu exista topic deducat
![]() ![]() ![]() |
Romanii au talent si alte show-ri de gen, ca tot se discuta si nu exista topic deducat
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(kum @ 10 Mar 2013, 13:54) Sunt convins ca a muncit foarte mult ca sa ajunga sa cante pe acea scena. Faptul ca nu toti inteleg de ce pl lor canta asa subtire, (ca doar e barbat, nu?) deja denota altceva. Pai a zis cineva ca n-o fi muncit? Iar aia cu cantatul subtire tine de calitatile vocale si de exercitiu, eu cel putin nu le contest. Da' totusi, prestatia aia n-are ce cauta pe la eurovizionane. E odioasa. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ei, să vedeți voi dacă n-o să termine pe podium!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ba da, dar uite ce de cârcotași.
This post has been edited by DragosP: 11 Mar 2013, 09:11 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Normal ca pe podium! Va lua premiul pentru cea mai castrata voce. Melodia e de fkl.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Io nu ma uit la genu' asta de emisiuni si nu stiu piesele da' daca poporu' l-a votat inseamna ca le-a placut si el merge in Suedia..
Normal ca toti ar fi vrut pe locu' 1 da' asta nu-i cu putinta.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
DragosP |
![]()
|
Da, da' măcar colonelu' să fi fost!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Colonelul s-a dus la trefla, sa destructureze reteaua de nepotisti din juriu.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
iulia_boris |
![]()
|
Nu fuse televoting,sau ce naiba?
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
A trucat base si votu' asta
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
corbex |
![]()
|
Televotingul e o parte a notei finale. Si televotingul trece prin filtrul tehnic al antenei3. Castratul ala e prieten cu nu stiu ce redactor de la antena. Sau e nevasta acelui redactor, nu e prea clar. In orice caz, sa ia Monica Anghel zero puncte de la rahatul ala de jurat de la RRA, e peste poate!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Marty @ 11 Mar 2013, 09:43) Ia sa se mai duca naibii cu opera lor! Noi vrem manele! ![]() Electric Fence rulz! QUOTE(Marty @ 11 Mar 2013, 09:43) Mai ca m-as baga la un pariu! Dpmdv este fix genul care ar avea oarece succes la nEurovision! De Rybak ai auzit? Ti se parea ca aia e melodie care sa castige? Si totusi... Ma rog, e strict chestie de gusturi! QUOTE(gabizegrean @ 11 Mar 2013, 09:45) Cred ca vor fi destui. Dpmdv este din start un castig ca nu ne mai prezentam cu penibilitati pseudo-balcanice sau pseudo-latine! 11 Mar 2013, 10:40: QUOTE(corbex @ 11 Mar 2013, 10:37) Avand in vedere ca n-a participat a luat chiar mult! ![]() This post has been edited by Garett: 11 Mar 2013, 09:40 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
corbex |
![]()
|
Ma rog, cum o fi chemind-o pe tanti aia care chiar a participat, daca nu e supla, tinara si frumoasa, nu-mi retine atentia.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Elena Carstea
![]() This post has been edited by kum: 11 Mar 2013, 09:47 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
![]() Acum vreo 20 de ani! Ma rog, tanara si supla! This post has been edited by Garett: 11 Mar 2013, 09:48 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
kum |
![]()
|
Daca nici macar nu stim cum ii cheama pe interpreti, de ce ne dam cu parerea despre cum ar trebui votat?
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
corbex |
![]()
|
Nu dom'ne, Elena Cirstea a fost in juriu. Sinteti mai rai ca mine, va uitati la fotbal si comentati talente.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
Elena Cârstea MUTTART
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kum |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 11 Mar 2013, 09:48) Nu dom'ne, Elena Cirstea a fost in juriu. Sinteti mai rai ca mine, va uitati la fotbal si comentati talente. ![]() ![]() ![]() top_final.jpg ( Size: 31.02k ) Number of downloads: 205 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Cine dracu' a luat-o p-aia de nevasta, vreun shemale? Ultima oara stiu ca avea o boala pe barbati de nu era voie...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
corbex |
![]()
|
Pai vedeti? Stiam eu ceva cu Anghel!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 11 Mar 2013, 09:52) Un amerecan.60694917.jpg ( Size: 120.89k ) Number of downloads: 218 This post has been edited by DragosP: 11 Mar 2013, 10:05 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Tataie, tu de la cine ai cablu teve?
Ca vezi alte emisiuni ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
babieti, sa ne-ntelegem, mai fu unu, Mihai Traistariu, de ne reprezenta la eurovijan in Grecia. Si ala canta subtire, numa ca asta de acu' falseaza, n-are volum, etc. Vorba lu cdan, tot astepti sa vezi unde e camera ascunsa cand se re-produce ala pe scena..
This post has been edited by neumann: 11 Mar 2013, 10:59 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 16:09 |