Romanii au talent si alte show-ri de gen, ca tot se discuta si nu exista topic deducat
![]() ![]() ![]() |
Romanii au talent si alte show-ri de gen, ca tot se discuta si nu exista topic deducat
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
dimineata mergea
incearca pe site-ul lor |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(DragosP @ 10 Apr 2013, 13:49) un bucatar profesionist cu zeci de medalii, diplome, etc. la activ in concursurile internationale de gastronomie.... el s-a prezentat ca un simplu economist din Timisoara, da' asta-i alta poveste ![]() a venit si el sa castige niste banii, da' pe parcursul inregistrarilor s-au prins chefii cu cine "stau de vorba" si au inceput sa puna presiune pe el si prostu' a cedat nervos :loser: |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.515 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Pai daca asa sta treaba, puteau sa-i bata obrazu' in direct...
![]() |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
l@u |
![]()
|
se adapteaza si ei din mers plus ca reclama negativa nu strica intotdeauna.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ma, mie-mi da cu virgula la numaratoarea concurentilor. Imi ies 2 lipsa, amindoi calificati dupa proba cu pestele. E vorba de ala care le-a gatit varza de se bateau astia pe ea si e vorba de cotoarba aia batrina si plina de ifose, de a zis afectata "arat asa de bine la 48 de ani pentru ca fac fitness de cind era ursu' biciclist".
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Milfa a fost eliminată, dar nu rețin la ce probă.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Marty |
![]()
|
Fitness!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Lostboy |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Varza a fost varza la peste.
|
--------------------
|
l@u |
![]()
|
adica nu s-a descurcat cu carasul viu
![]() pentru ea trebuia un caras mort |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Marty, daca intrebi de unchiu' lu' spadasinul din sezonul trecut si de baba freeLANCER combinata cu chinezoiul cu dooj de ani mai tanar: au fost eliminati saptamana trecuta, la proba cu gustarea pe paine.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
pvd2010 |
![]()
|
![]() Trăitor în R.S. Romînia Group: Members Posts: 32 Joined: 24 August 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 L
1997 Debian Jessie + Mate 1.8
|
|
Lostboy |
![]()
|
Îmi place chinezul.
![]() This post has been edited by Lostboy: 12 Apr 2013, 06:34 |
--------------------
.
.
.
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
care ma lamureste si pa mine c-o treaba. la maztarsef e unu care zice ca l-a batut barbosu din juriu. da' io tin minte ca parca il batuse in sezonu trecut. si acu vad ca iar e in emisiune. care-i treaba? ii place bataia?
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
dan22y |
![]()
|
Asta-i
Insa nu l-a batut sezonul trecut, ci ce se vehiculeaza pe media este deja inregistrat... |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
aaaaaaaa am inteles. io daca nu ma uit, credeam ca imaginile is din sezonu trecut. gata, m-am lamurit.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Mai da-l dracu' de rahat. Nu l-a batut niciun barbos. Nici macar nu l-a atins. Probabil ca i-au facut cu ochiu' banii de la B1, unde alt imbecil autohton, Madalin Ionescu, comenta niste poze ca pe meciul lui Doroftei cu Gati.
A aparut filmul pe protv si pe net. Intre timp protv l-a retras, dar daca sapi bine probabil ca-l mai gasesti pe undeva. S-au pus nas in nas precum cocosii. Nici macar nu s-au atins. Am vazut titlu pe net "juristul de la MC a batut un concurent pana l-a umplut de sange". |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Lostboy |
![]()
|
Să fim sinceri, și bărbosu are un ego mare de tot. Da, înțeleg că a ajuns cu muncă și umilințe unde e acum; și mai înțeleg că e show și trebuie să intrige lumea, să-i țină cu bolboiații lipiți de led-uri, dar unele figuri sunt până la cer și înapoi.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Asa e formatul, stai linistit. La montaj lasa doar ce considera ei ca-i bine. Tu crezi ca in viata reala le-ar zice "iesi afara" si le-ar arunca cu mancarea pe jos? Le-ar spune in fata ca e "o porcarie" gateala lor? Nu. Ar spune ca nu le place sau ca nu se ridica la nivelul MC si gata. Dar asta e formatul. Daca s-ar purta moderat nu s-ar mai uita nimeni la emisiune. Tu crezi ca io ma uit ca sa vad cum umple Georgio creveti cu fasole batuta? Ma face sa ma uit modul in care se poarta aia cu ei, modul in care se kk concurentii pe ei de frica... Retetele si cat sunt aia de bucatari chiar ma lasa rece.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
Sunt selectati special, stai linistit. Repet, asa-i formatul. Altfel n-ar avea succes.
Bai, dar cea mai tare emisiune din '90 si pana azi era aia a lui Negru in care concurentii mancau tot felul de blestematii, bagau mana in niste cutii in care nu stiau ce se afla, intrau pe intuneric in camere cu serpi sau gandaci, totul pentru bani. Acolo vedeai ce face romanu' de foame. ![]() LE. Apreopo de format. Uite, nu sunt in stare sa-i conving pe niste batranei ca Plasa de stele e o farsa de prost gust regizata in detaliu. Se uita cu sufletul la gura si traiesc actiunile odata cu personajele. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 12 Apr 2013, 08:33 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(cdadan @ 11 Apr 2013, 15:38) Marty, daca intrebi de unchiu' lu' spadasinul din sezonul trecut si de baba freeLANCER combinata cu chinezoiul cu dooj de ani mai tanar Stai jos, 4!Era unu' care zicea ca-i sudor si ca a lucrat prin Grecia si Spania. Le-a gatit varza cu carne si aia au strimbat din nas, ca nu e de MC varza cu carne. Pina au gustat din ea, ca-n momentu' ala i-au cerut direct oala in care gatise. Cocoana era una afectata rau, director de nu-stiu-ce la o firma de pe malu' Dunarii (parca Oltenita), plina de ifose si impresii de ziceai ca ea a inventat mersul pe jos. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Pusese ciapă călită ăla-n varză Marty?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Lostboy |
![]()
|
Cel mai tare a fost ăla care a fost eliminat la proba cu peștele și se ruga de staff să vorbească cu chefii să-i mai acorde o șansă. După o oră după ce a fost eliminat, el o ținea într-una: Un pește mă, ce naiba!!!!
![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
O frecați aiurea în fața teveului, în loc să vă puneți la curent cu ultimele noutăți din domeniile în care activați.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dan22y |
![]()
|
Mie-mi place ca au aparut in sezonul acesta tot felu de "straini" care mai de care din alte tari si alte natii... spaniol, vietnamez, ceva inchisi la ten
![]() |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 12 Apr 2013, 09:46) Era unu' care zicea ca-i sudor si ca a lucrat prin Grecia si Spania. Le-a gatit varza cu carne si aia au strimbat din nas, ca nu e de MC varza cu carne. Pina au gustat din ea, ca-n momentu' ala i-au cerut direct oala in care gatise. Iete-l colea. Neacsu Cristian. http://masterchefromania.com/concurenti-sezonul-2/ Eram curios sa vad cum l-au eliminat. Dupa ce-a facut varza aia a zis "i-am spart, sa moara mama". ![]() QUOTE(DragosP @ 12 Apr 2013, 09:50) ![]() Nu. Din cate-mi amintesc a zis c-a pus doar niste boia dulce, piper si vin. Si ca n-a pus apa. Nici io nu pun apa. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 06:46 |