Romanii au talent si alte show-ri de gen, ca tot se discuta si nu exista topic deducat
![]() ![]() ![]() |
Romanii au talent si alte show-ri de gen, ca tot se discuta si nu exista topic deducat
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.515 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
QUOTE(cdadan @ 12 Apr 2013, 09:13) S-au naruit visele si asteptarile unei tari intregi, stiind acum castigatorul. ![]() Mai ramane Suleyman Magnificul ![]() |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ai de capu zilelor mele. N-am vazut in viata mea asa ceva. Preat tare!!!
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Bestiali copiii! Da' de ce a trebuit sa scrie despre ei unu' care nu stie romana? "Publicu' a pufnit in lacrimi", 'ai de capu' meu!
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Markos @ 12 Apr 2013, 09:57) O frecați aiurea în fața teveului, în loc să vă puneți la curent cu ultimele noutăți din domeniile în care activați. Grecule, mai stai mult la gaura curului meu? Ca ma incearca un pârț, si n-as vrea sa se-ntample duamne-fereste vreun accident. never_trust_a_fart_bumper_sticker-r872d294b6b964a2aa604119300c8060f_v9wht_8byvr_512.jpg |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
N-am încredere în tine
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Aceleasi poante rasuflate
![]() Mai du-te putin pe stadion, vezi ce-au mai scos baietii, fii si tu la curent cu ultimele noutati, ca astea de-acu' pe care le tot scremi sunt expirate. |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ok.
Da' tu mai pune poze haioase, între timp. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
topicul asta mai ramasese sa-l balacariti !
pe bune daca mai aveti vreun farmec , io incep cu reporturile ! This post has been edited by l@u: 12 Apr 2013, 14:32 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
Cumetre, vezi ca "vre-un" se scrie legat.
This post has been edited by Markos: 12 Apr 2013, 14:31 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
am editat,mersi da de report tot nu ma las la urmatoarea contra aiurea.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
Pai zi-i cumatrului sa se calmeze, io nu l-am bagat în seama.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
nu arunca motanul ca focul se stinge daca nu bagi lemne, da ignore si gata, dar si tie iti placeeeeeee !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
Si tu ce esti pe-aici, jandarm de Moldova?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
Nu e bine cumetre, nu e bine.
![]() Ai mare grija, ca uite-asa ajungi pe lista. |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
l@u |
![]()
|
aha,numa ca io is jandarm la patron nu la stat.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
Ce duet fenomenal cumătristo-gălățean avem noi aici, vis! Unul se trezește vorbind, nebăgat fiind în seamă, celălalt sare repede că vrea liniște.
Nu mai bine vă-ntâlniți voi la un mititel în uikend? |
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
Ti-am zis cumetre
![]() Acu' l-ai suparat si tu. |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
l@u |
![]()
|
grecule ,ma ierti ?
promit ca nu mai fac ! |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
kum |
![]()
|
Imi pare rau grecule ca-ti tulbur reveriile, da' vremurile cand combateai cu alde rodi au trecut. Din pacate pentru tine io am facut romana cu cea mai scarboasa profesoara la vremea aia. Asa ca partea cu nebagatu' in seama du-te si spune-o pe stadion, la baieti, poate aia nu se prind.
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
Mă, vrei să-ți trântesc cel puțin trei citate în care băteai apropouri către persoana mea, în ultimele 24 de ore? Am comentat eu ceva?
Zi, vrei? |
--------------------
Reno
Megan
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
Oricum era un topic de toata jena
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
bucurestenii sunt mai educati ei nu se uita la souri d'astea ca provincia.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
kum |
![]()
|
Sunt mai educati o pwla
![]() Au mai multe impresii in cap... unii chiar cred ca gaura de la covrig s-a inventat in bucuresti. |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Și nu e așa????
![]() ![]() ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 01:44 |