Romanii au talent si alte show-ri de gen, ca tot se discuta si nu exista topic deducat
![]() ![]() ![]() |
Romanii au talent si alte show-ri de gen, ca tot se discuta si nu exista topic deducat
pvd2010 |
![]()
|
||
![]() Trăitor în R.S. Romînia Group: Members Posts: 32 Joined: 24 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 L
1997 Debian Jessie + Mate 1.8
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Splendid!
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 17 Apr 2013, 14:19) Aia-i tarfa d-aia care-ti incita imaginatia. Ai vrea sa dai peste ea intr-o magazie plina de praf si fara prea multa lumina Ma, da ce fantezii murdare ai ... ![]() Eu as prefera un dormitor frumos si curat, cu un pat mare si confortabil. Si, daca se poate, cu un alt personaj: IMG_8856_resize.jpg |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Actionat de un variator de tensiune.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Care bâzâie.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Si da efect de lumanare.
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Domnu' Dan. Lu curva aia falsa i-as da numai la namol. E mai falsa decat Andreea Marin, daca poate exista asa ceva.
Apropo de patul confortabil. Io as prefera padurea si pe Flavia Mihasan. ![]() PS. Ma ejt nepun? "Dormitor frumos". Poti sa-l descrii? ![]() Na-ti maimuta vandici-goala.jpg This post has been edited by Victoras2001: 18 Apr 2013, 09:18 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Eu apreciez inclinatia ta catre analiza valorilor morale si nu te contrazic, da' eram furat de alte aspecte, d-aia n-am remarcat.
dormitor frumos egal diferit de magazia plina de praf Acu' fara vrajala, zi zau cu limba scoasa ca nu-i buna gagica ... |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
kar?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
![]() Tu nu esti in post? |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
konteaz? toț suntem în post.
This post has been edited by DragosP: 18 Apr 2013, 12:11 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
Nu kiar. De ex ktolicii l-au ispravit.
This post has been edited by cdadan: 18 Apr 2013, 12:15 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
Nu totzi. Eu zik totusi de creștini.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
Si ereticii nu-s crestini?
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Papistasii nu e crejtini?
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
DragosP |
![]()
|
Să revenim. Kar?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
Vandici ma, vandici.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
Kam mult plafstik.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Aia de-au gasit oo de 'epure mai acu' f'o cateva saptamani. Nu-s crestini? Mai sunt in post?
EDIT: na ca-s ovtopic. This post has been edited by tatabobu: 18 Apr 2013, 12:31 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
DragosP |
![]()
|
Kiar că.
Știu că e posibil să-mi dau foc la valiză dar, pentru cine vrea să aprofundeze recomand scrierea asta. This post has been edited by DragosP: 18 Apr 2013, 12:38 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Era mai pe felie scrisoarea Sfintului Isaac.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Ktolicii nu e crestini, doar se stie.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
DragosP |
![]()
|
Da mă, da nu mi-l bag în țâțe.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Sa te duci sa te spovedesti! Ai vorbit cu dulce.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
Ai citit de sfântul cela cu care mă tot fugărești?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Clujeanul te ispiteste. Eu veghez.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 21:05 |