Romanii au talent si alte show-ri de gen, ca tot se discuta si nu exista topic deducat
![]() ![]() ![]() |
Romanii au talent si alte show-ri de gen, ca tot se discuta si nu exista topic deducat
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(cdadan @ 18 Apr 2013, 13:01) Eu apreciez inclinatia ta catre analiza valorilor morale si nu te contrazic, da' eram furat de alte aspecte, d-aia n-am remarcat. dormitor frumos egal diferit de magazia plina de praf Acu' fara vrajala, zi zau cu limba scoasa ca nu-i buna gagica ... Aj calario panla muarte de tuot. Iaj rupe zblinan ea. Da tot falsa rau e. Recunosti? Nu-mi place omu' fals si gata. Da stii ce-mi place cel mai tare? Ca fr4umusetea-i trecatoare. ![]() QUOTE(cdadan @ 18 Apr 2013, 13:09) ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Inteleg. Numai fofo trebuie sa fie autentica. Si croita pe masura.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ia uite alta falsa grav.
5.jpg La pariu ca daca o lasi fara tzoale pe ea ti se disipa toate visele? Iar cucu' ala, asa mic cum e, se retrage-n burta instant? This post has been edited by Victoras2001: 19 Apr 2013, 15:04 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Daca tot ai adus vorba eu as prefera-o pe falsa aia de Lorena
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Ce-i drept nu-si are locul aici, dar mereu am avut o slabiciune pentru femeia asta.
![]() 1236938.alexandra-velniciuc.jpg |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Aia-i fii-sa lu’ actoru’ ăla care pe vremea lui Ceașcă zicea numai poezii patrihotice?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Sincer nu stiu, dar tanti se intituleaza Alexandra Velniciuc; creca avea un soi de emisiune cu Moculescu pe la televiziunea de stat.
This post has been edited by MuciX: 19 Apr 2013, 15:30 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Simt eu, asa, ca lu' parintele saolin ii place tare maimutele. Are el o 'flexibilitate' pentru ele.
![]() ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Pai normal, dupa atata post ... Baga 200 ml whisky ca sa-i luceasca ochii si da-n ele ca surdu-n tobe!
![]() |
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(cdadan @ 18 Apr 2013, 13:01) Eu apreciez inclinatia ta catre analiza valorilor morale si nu te contrazic, da' eram furat de alte aspecte, d-aia n-am remarcat. dormitor frumos egal diferit de magazia plina de praf Acu' fara vrajala, zi zau cu limba scoasa ca nu-i buna gagica ... Acum io ce sa zic? Daca tie-ti place decat falsele cazute, care le f... decat pe cearsaf apretat cu cocolino, io ce sa fac? Mie-mi place decat sa ma joc cu ele, unde? In diverse locuri. P'n subsoluri cu sobolani, p'n spitale, p'n camere parasite si pline de praf, p'n RATB, in metrou nici nu mai zic... In scara blocului, in copac, pe camp... Auzi, intr-un dormitor frumos cu cearsaf curat. ![]() Ie ca nu te-a rugat niciuna s-o iei la bataie? ![]() This post has been edited by Victoras2001: 19 Apr 2013, 15:55 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu meritati un raspuns, asa ca n-o sa primiti.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ma-n plm, da' n-aveti, frate, topicu' cu ciurciubate, de ce plm tre' sa-l phuteti si p-asta cu toate baragladinile?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
DragosP |
![]()
|
Kre?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 19 Apr 2013, 16:04) La prima vedere nu pare chiar muma padurii gen. Dar daca zici c-ai dezbracat-o si e nasoala, eu te cred. Da' sa nu uit, mai lasa si tu bautura aia ca te strica decap. Vezi ce-ai scris la 602 si 611. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
A, daca nu-i ca tine ma strica beutura de cap.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
l@u |
![]()
|
Da mai ai beutura bre , ca astazi iar trecui pe langa matale !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Pai dupa ce-ti vede omu' avataru' combate si tantarii din Alaska.
Acum sincer. M-ai spart cu pixtele tale. Aia-i buna ca-ti place tie, ailalta nu-i buna ca nu-ti place tie. Daca-mi place mie e nasoala pt ca nu-ti place tie si tot asa. Io-i dau lu' Manuela si lu' Scriitoarea, o mai calc si pe sora lu' stanga, tu-i dai lu' Ilinca, fiecare cu karma lui. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
cdadan |
![]()
|
Pai, pana acu, ai zis ca-ti place doar de Udrea si de Andreea Vass.
Cand am pus manechine, zici ca nu-s bune, ca-s prefacute. Pai si ce daca, care-i riscul? Sa simuleze? Sa geama fals? ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(cdadan @ 19 Apr 2013, 21:33) Da. Imi place si de lady Gaga si de jojo. Poate-mi dai citat ca io stiu c-am zis ca le-as f..., nu ca nu mai pot dupa ele. Da tu da-i inainte. This post has been edited by Victoras2001: 19 Apr 2013, 20:40 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
sa-i sugi vata.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 21:04 |