Amenzi, cat de corecti sau norocosi
![]() ![]() ![]() |
Amenzi, cat de corecti sau norocosi
bogdan_o |
![]()
|
||
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|||
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
carnetu de 2 ani in curand si....NICI una!e am luat un avertisement pt ca nu aveam casca la moto in mangalia da nu se pune!a si u8n avertisment verbal la istanbul ca nu aveam centura!!!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Azi am luat prima amenda ! Am fost la curtea de arges , si am parcat masina exact la intrarea in manastire (in fata la poarta). Insa cred ca se stie , acolo se parcheaza tot timpul si nimeni nu ia in seama semnul de acces interzis. Eh..au venit si cops la treaba , asta e!
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
drel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 23 December 04 ![]() |
bani la buget ----- 600 000 pt ca nu m-am asigurat cind am vrut sa intru pe banda a doua si poc un motociclist .... la 4:30 dimineata .... de unde a aparut ala habharnam .... 700 000 pt folie pe geamuri .... asta ca nu aveau pe cine sa mai traga pe dreapta .. din plictiseala politistilor ...si multe advertismente .... ...... va urma ...
![]() |
--------------------
dacia
1310
- is02swl
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
In 5 ani am luat:
1 - ITP expirata (uitasem...) 1 - centura 1 - nepastrarea distantei regulamentare (am tamponat un Tico din spate) (astea 3 in aceeasi saptamana!) 1 - radar Deci as putea spune ca am luat o amenda si un pachet promotional ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
1. am dat o data in spate mai mult decat trebuia...
2. o amenda parcare in loc nepermis - dar nu de la politie... atat... |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
QUOTE(bogdan_o @ 30 Jul 2005, 20:46) 1 pentru mers cu faza lunga (soseaua era goala, din fata nu venea nimic dar organul vigilent m-a vazut) Pai si de ce ai luat amenda? On topic: 1 nepastrat distanta (am pupat usor in fund un Peugeot) 1 facut stanga la Unirii dinspre Palatul Parlamentului (era obligatoriu inainte) 1 radar 1 trecut pe rosu 1 depasit pe linia continua 1 intors pe linia continua Asta in doi ani si 40000Km. Deci o medie de 3/an sau 1,5/10000Km. De remarcat ca toate sunt in Bucuresti sau in afara localitatilor desi locuiesc in Timisoara. P.S. Corect Cib, Km sunt importanti nu perioada de timp. This post has been edited by b64chr: 1 Aug 2005, 09:03 |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
Cib |
![]()
|
![]() fost posesor de Solenza Group: Members Posts: 493 Joined: 27 July 04 From: Iasi ![]() |
cred ca relevant este si cati km/an faceti, ca daca faceti 30 km si luati 10 amenzi... eu intre 5 si 10 amenzi pe an. Diverse chestii gen oprire pe interzis, sau altele de gen... Fac aproximativ 42.000 km/an
|
--------------------
Nissan Almera Tekna
Oltcit 12TRS
2005
- B-43-ZGO, SV-02-SST Solenza... O masina buna! Pacat ca e facuta de romani.
nu ma cert cu nimeni, doar contrazic oamenii care spun tampenii |
|
mihai5 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 2 September 04 From: Craiova ![]() |
Una singura in 3 ani: eram cu ochii pe semafor, ma bucuram nespus ca mai prind verde si nu am abservat ca oprise o dacie in fata mea (nu-i mergeau stopurile
![]() ![]() Nu am mers cine stie ce, in jur de 40.000km. |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2005-1.6 16V
- DJ-06-
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
cam 2-5 pe an si ... numai ptr radar, e drept la diferente modice fata de limita legala
ceva de genul 65 Km/h pe blvd Tineretului (acolo cica limita e de 50) sau 75 prin sate, etc recordul a fost saptamana trecuta cand am luat 2 la nici 10 minute distanta ptr radar pe ... autostrada, e drept ca era portiunea de dupa Lehliu unde cica limita e de 100 a ... cat merg, cam 10.000 Km/an, din care 35-40% in afara orasului si am permis din 99 This post has been edited by tarzy: 1 Aug 2005, 09:20 |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
din ian. 2004 ~26.000km
- 2 radare (69km/h prin localitate, ambele) - 1 neadaptarea vitezei la conditiile de drum |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Am votat 2 - 5 / an. Am peste 100 000 km parcursi.
Anul asta am fost norocos (sau f. corect...). Nu am platit nici una. Poate mi-a purtat Loganul noroc. Anul trecut, cu o Dacie break, insa am platit amenzi la greu. Pentru radar 3 in tara si una in Ungaria (52 km/h la restrictie de 40...), una pentru intrat pe sens interzis, tot in Ungaria si 2 pentru parcare (imi expirase perioada platita) tot in Ungaria. Anul trecut, din pacate am fost sponsor generos cu Ministerul de Interne Ungar... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
Am votat 2-5 pe an , ambele radar ( cu 65km ) , asta pana mi-am cumparat detectorul .
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Rar si f rar.
Cu Dacia am bagat o contributie la intrat intr-o zona interzisa si am scapat la o trecere pe rosu la dreapta, cu insistente ca era liber, ca eu obosit, ca viteza mica nu am periclitat de nimeni, etc. Cu Golf-ul fac cam 12.000km /an si de 1.5 ani nu am luat nimic |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
rtulea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 392 Joined: 11 April 05 From: Ploiesti (Alba-Iulia) ![]() |
Rar si f. rar
Cam 10KKM pe an si din '96 permis. Ghinion am avut doar anu trecut cand am luat un 65Km/h in localitate. Pe mine ma oprise organu' dfar pe unu cu mertanu' care trecuse pe langa mine cu aprox 120 nici nu l-a oprit. E drept ca mertanu era negru la culoare si nou asa ca banuiesc ca au banuit ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
sept 2006, Laureate 1,6
- PH-78-UTU Do not try to forget your past, IT made you what you are!
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
@b64chr. Pai credeam eu ca-i goala. Si asa si era. Insa din sens opus a venit in viteza o masina a politiei care se intorcea de la locul unui acident (de-aia era si goala soseaua, ca era strangulare la vreo 30 km in fata din cauza accidentului ca a fost oprita circulatia). Insa masina Politiei a venit in mare viteza de dupa o curba m-a vazut, a intors, a venit dupa mine, m-a tras pe dreapta si continuarea o stiti.
In regulament zice 200 de metri dar in cazul asta nu aveam ce sa fac ca l-am vazut prea tarziu. Daca nu venea cu asa mare viteza si daca nu era curba sa-l vad din timp scapam. Edit: sunt curios cine a votat la "fara numar". This post has been edited by bogdan_o: 1 Aug 2005, 15:33 |
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
mamaaa, ce corecta e lumea pe-aici... eu am 10k km, ~7 luni de condus efectiv, si la capitolul amenzi:
1 trecere pe rosu in Sibiu (da, aici a fost pe bune, aveam impresia ca galbenul e lung ca-n bucuresti, da' s-a pus imediat rosu si eu am apucat sa trec, iar organul era pe faza) 1 depasire pe linia continua in jud. Sibiu (asa e, da' era drumu liber cu super vizibilitate, si m-a mancat piciorul sa depasesc un camion... cred ca se intampla des pe-acolo, organu' statea ascuns in tufis si m-a prins) 1 "trecere pe rosu" in Bucuresti (aiurea, nu era rosu, asa i s-a parut boului, nici n-avea cum sa vada semaforul, nu stiu de ce draq m-a oprit ca nici nu parea sa vrea spaga.. oricum nu se punea problema ca eram prea nervos) 1 semi-amenda ca n-am oprit la 'STOP' (veneam de la mare, statea organu' in intersectie, eu am incetinit si m-am uitat sa vad ca nu vine nimeni dar... nu am oprit masina. M-am prins ca organu' statea la spaga din secunda in care a inceput sa ma ameninte ca-mi ia carnetul). cam atat, sper sa scap pe viitor ![]() |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vv @ 1 Aug 2005, 17:08) 1 trecere pe rosu in Sibiu (da, aici a fost pe bune, aveam impresia ca galbenul e lung ca-n bucuresti, da' s-a pus imediat rosu si eu am apucat sa trec, iar organul era pe faza) Tot un drac e si trecerea pe galben ![]() ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu e asa costi... zice la carte ca "daca nu ai timp sa franezi in conditii de siguranta, e ok sa treci pe galben". La mine chiar asta era situatia, a franat un tip in fata mea (era verde!), eu l-am depasit prin dreapta, am accelerat, in acel moment s-a pus galben. Daca franam violent, m-as fi oprit poate in timp util - dar nu am facut-o, am zis ca trec - ei bine, nu a fost asa, s-a pus rosu imediat, galbenul a durat practic 1 sec.
Bine, ca de fapt aveam in dreapta unul in unghiul mort, pe care nu l-am vazut si l-am 'inghesuit' in alveola, langa masina politiei - asta e alta poveste. Faza vazuta de politist a fost cam asa: "trafic - lejer. La un moment dat, vine unu' cu numar de Bucuresti, ii taie fata periculos masinii din dreapta, accelereaza si trece pe rosu". Iti dai seama ca politaiul facea spume, mi-a zis ca "bine domne' asa conduci dumneata, cu copilul in masina"? Era la putin timp dupa ce mi-am luat carnetul, recunosc ca am comis-o grav de data aia, de fapt m-am si impacientat cand mi-am dat seama ca era sa-l troznesc pe ala din dreapta mea (si partial asta e motivul pentru care nu am franat) - oricum nu am comentat nimic la amenda politaiului, am zis mersi ca am scapat asa de ieftin. De atunci nu mai fac, ma asigur mai bine ![]() |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
1 amenda + suspendat carnetul pentru trecut pe rosu (acum vreo 4-5 ani) si cam 2-3 radare pe an .
|
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Avem asa:
- una bucata amenda pentru bec ars la iluminarea numarului; - una bucata amenda pentru parcat in loc nepermis in Glasgow (era permis, dar dupa 18:00 iar in restul timpului aveau voie doar masinile de aprovizionare); - una bucata amenda radar, 68 km/h in Bucuresti. Toate astea in 7 ani si ceva mai mult de 150.000 de kilometri. |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
peste 100k km la activ.
Am luat doar 2 amenzi: 1. pt centura (aveam centura dar nu dadusem prioritate la pieton, m-au scapat de permis 2 gagici cu care eram in masina si care l-au vrajit pe politist). Eram si incepator. 2. radar oprit de politie am fost doar de 3 ori la viata mea. De 2 ori pt cele de mai sus, si o data de rutina. De 3 ani n-am mai luat nici o amenda ... sa fie oare vre-un semn ? ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
AlezzDWC |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 19 April 05 From: Bucuresti,o zona rau famata. ![]() |
Permis de 5 ani...230.000km si 3 amenzi...
1. un semafor luat pe galben 2. o depasire pe linie continua(o solenza de politie fara nimic pe ea chiar in fata blocului) 3. un radar in Sinaia 86km/h Momentan atat...sper ca e bine ![]() |
--------------------
Daewoo
Cielo E-TEC 2
- B-81-RGE
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Mi-e si frica sa raspund...ca s anu se schimbe situatia!!!
![]() None...! Sper sa se pastreze si pana cand vin de la mare ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
am votat rar, foarte rar....
1 buc. amenda radar dar la aia chiar m-am bucurat ca am luat-o .... eram student, si m-a prins radaru cu trabantu.... era mandria mea ![]() 1 buc. spaga la politisti ... tot pentru radar ... pe langa dambovita cum te duci spre targ ... Nu stiu cam cati km am facut in total pentru ca la trabant nu imi mergea kilometraju, ![]() ![]() This post has been edited by nairam: 3 Aug 2005, 12:36 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
CristiZ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 11 October 04 From: Iasi ![]() |
Am votat 1-2 pe an. Iau amenda pentru radar, viteze mici, de exemplu cea mai recenta e 61 km/h in oras..
|
--------------------
Duster ph2
Green Olive
2014
|
|
radui |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 21 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Permis de 14 ani. Fara amenzi. Nu ca n-ar fi fost cazul ....
![]() |
--------------------
Logan
Laureate 1,4MPI
- B 97 FAC Dacia 1300/77, verde
VW 1200/64, rosu |
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
2 ani de soferie si 2 amenzi.
Una luata in Bacau. Am plecat primul de la semafor si dupa 200 de m ma opreste organul. Cica aveam 65 km/h in localitate. Era la o luna dupa ce luasem permisul. A doua am primit-o anul acesta, in iarna. Tocmai restrictionasera intersectia Kogalniceanu - Calea Victoriei cu "obligatoriu inainte". Cu o seara inainte trecusem pe acolo si nu erau indicatoarele. A doua zi, din obisnuinta, am facut stanga la Pizza Hut. Dupa colt, erau baietii veseli. Am cotizat, ca protestele erau inutile. This post has been edited by Mache: 3 Aug 2005, 14:40 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
tr01mjy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 21 December 04 From: de fel Turnu Magurele, dar acum Vitan ![]() |
in 3 ani de soferie am luat o singura amenda si aia de la jandarmi pt ca am intrat in curtea unui liceu cu masina.
nici macar nu a fost de circulatie |
--------------------
Dacia
1310 TX
- TR 01 MJY Urgent: schimb dacie rulata cu bmw nou+diferenta !!!
|
|
GABI_ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 4 January 05 From: Bucuresti ![]() |
3 ani de soferie = 2 amenzi
1. nu aveam talonul la mine. 2. nu purtam centura in oras. |
--------------------
Renault Megane
1,5 dci 100 CP
2006 CE
- B 71
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 14:59 |