De gustibus non disputandum, ...sau nu!
![]() ![]() ![]() |
De gustibus non disputandum, ...sau nu!
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(kum @ 28 Jan 2013, 14:24) Daca la varsta lui a reusit sa acumuleze din salariu asa de mult incat ti-a atras atentia, nu pot decat sa-l admir. Nu mi-a atras atentia, a pus pe forum fluturasul de salariu ![]() Fiecare castiga, mai mult, mai putin, dar doar el se kk pe el. Daca cere unul un sfat pentru achi un wireless, da solutie unu' de 700 lei, daca cere unu' un sfat de o imprimanta laser, hop si C a t a l i n, cu o imprimanta de 1.500 lei. Asta la mine se cheama ca a uitat de unde a plecat. |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Mai bine taceam,draqu,din taste..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
DragosP |
![]()
|
Vreun fluturaș în € a pus cineva?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
@Ady
E posibil sa fie cum zici (n-am observat). Fiecare are standardele lui. Si mie imi spunea un idiot ca ma laud pe forum cu nus'ce scule (cand eu am luat cele mai de jos din gama)... Poate C a t a l i n considera ca un router/o imprimanta tre' sa indeplineasca anumite standarde. E problema lui! De ce nu se poate ignora acea recomandare? Crezi ca daca mie imi spunea sa-mi iau un MAC cand am intrebat de lectoape il priveam cu alti ochi? La toti ne curg bale dupa un MAC (de ex.) da' nu toti ni-l permitem. Asta e adevarul gol-golut si nu tre' sa ne supere. This post has been edited by kum: 28 Jan 2013, 14:36 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
QUOTE(ady77 @ 28 Jan 2013, 14:29) cere unul un sfat pentru achi un wireless, da solutie unu' de 700 lei, daca cere unu' un sfat de o imprimanta laser, hop si C a t a l i n, cu o imprimanta de 1.500 lei. Alea sunt răspunsuri la întrebări puse prost, întrebări de unde lipsea BUGETUL. Iar produsele recomandate de mine acolo sunt cele pe care chiar le-am testat și știu că fac ceea ce trebuie, astfel preîntâmpinănd alte întrebări tâmpite adresate ulterior, de genul "de ce merge cu doar 12Mbps" sau cat costa drum unit-ul. |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 28 Jan 2013, 14:31) Nu e patetism domnu' moderator. Doar ca am gustat si eu putin din painea aia si stiu (spre deosebire de multi care doar isi dau cu parerea) cum e... Nu cre' ca are rost sa mai continuam ca o dam iar in diverse si e pacat. Pana la acest moment am reusit (ce tare sunt) sa nu fac nici o afirmatie ofensatoare despre vreun coleg. Dar vad ca se doreste ca discutia sa aiba alt curs. Asa ca ma scuzatz ca m-am bagat si vedeti-va in continuare de mistouri ieftine... |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
As deschide un topic cu "Sint perfect, ce stanga mea".
L-am folosi sa vorbim numai noi cu noi, perfectii. Ailanti, cu cusururi cit de mici, sa se mute pe reno.ro. This post has been edited by corbex: 28 Jan 2013, 14:42 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(kum @ 28 Jan 2013, 14:35) Attached thumbnail(s) big_mac.jpg ( Size: 28.36k ) Number of downloads: 269 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
grecule ala e dublu adica pentru premianti nu pentru alde noi
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(cdadan @ 28 Jan 2013, 13:53) Tu cu cine esti de acord? QUOTE(iulia_boris @ 28 Jan 2013, 14:31) Nu are legatura cu tine, m-am saturat de generalizarile astea. Sunt niste unii care cred ca faptul ca sunt/nu sunt nascuti intrun anumit loc e o conditie necesara si suficienta ca sa fie destepti. |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
QUOTE(http://www.timesnewroman.ro/life-death/8665-dezastru-in-moldova-sute-de-carciumi-inzapezite-in-urma-viscolului) Năcazul a lovit, din nou, greu încercatele județe din Moldova! Anunțat de ieri seară, codul portocaliu a adus iarnă și viscol în mai multe județe din estul României, la ora actuală sute, poate chiar mii, de cârciumi fiind acoperite sub nămeți. Comandamentul de iarnă de la Palatul Victoria s-a reunit de urgență azi dimineață sub conducerea vicepremierului Liviu Dragnea. În urma discuțiilor cu prefecții, acesta a anunțat că va trimite în zonele sinistrate câteva camioane cu băuturică, din rezerva națională de stat consitutită special pentru astfel de evenimente. Incidente s-au înregistrat în județele Buzău, unde autoritățile s-au plâns că lopata de deszăpezit a județului este veche de 20 de ani și nu mai face față pentru toate drumurile și Vaslui, unde, pe fondul lipsei de alcool, nu s-a înregistrat nici un viol cu omor până la ora 8.00. |
--------------------
-
-
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(kum @ 28 Jan 2013, 14:39) Nu e patetism domnu' moderator. Ba e. QUOTE Doar ca am gustat si eu putin din painea aia si stiu (spre deosebire de multi care doar isi dau cu parerea) cum e... Ai fost pe bampor? QUOTE Cum zici tu. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(C a t a l i n @ 28 Jan 2013, 14:48) QUOTE(http://www.timesnewroman.ro/life-death/8665-dezastru-in-moldova-sute-de-carciumi-inzapezite-in-urma-viscolului) http://jurnalul.ro/stiri/observator/scanda...tal-617565.html This post has been edited by ady77: 28 Jan 2013, 14:52 |
--------------------
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
ady77 |
![]()
|
Pai acum ma pregateam sa-l sun pe Paval, sa te parasc
![]() |
--------------------
|
cdadan |
![]()
|
La poarta?
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Ptiu, m-am luat de moldoveni și s-a umplut mesageria privată.
Mâine mă iau de țigani, să vedem, tot așa feedback? |
--------------------
-
-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ce ti-au trimis, urari de bine si prosperitate?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Prin zona de vest, "bă, moldovene, ... !" e mai rau ca de mama.
![]() This post has been edited by AR-18-MOS: 28 Jan 2013, 15:13 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
kum |
![]()
|
Io i-am trimes vreo 4-5 PM-uri ca manervat tare
![]() Mai scriu vreo 3 chiar acu' This post has been edited by kum: 28 Jan 2013, 15:14 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 01:58 |