De gustibus non disputandum, ...sau nu!
![]() ![]() ![]() |
De gustibus non disputandum, ...sau nu!
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
Cu ceva ani in urma am fost lasat masca de o persoana ce se considera moldoveanca ea avindu-si originea prin Bz
Dar daca vor sa fie moldoveni nici o problema insa sa nu ne compromita ![]() |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(ady77 @ 28 Jan 2013, 11:32) Nu, ca bag Prodigy cu gastele prin curte. ![]() Don Cosstelo, e greu la scoala. Daca doamna aia, la ora de geografie, la intrebarea "unde se cultiva porumbul" a raspuns ca in pamant, ce pretentii ai? This post has been edited by Victoras2001: 28 Jan 2013, 11:42 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
E kool.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
skijo,e greu,este?
Mai,nene,rade ciob de oala sparta,ce-i greu de inteles?? In contextul acelui comentariu..Care nu este nicidecum vreo caterinca haioasa.. N-ati inteles ca eu n-am nimic cu ceilalti,indiferent de unde vin?? La serviciu sunt cei mai de treaba..Aia din BZ.. ![]() Fata de alti 'venetici'.. Nene corbex,si zici ca-i doar mistocareala,ai?? ![]() Da', mai,io n-am scoala si-s proasta,geografie nu stiu ce draq caut io aci? Bine ca mai apar unii care au indrituirea sa ma lumineze.. Ca mi-s in noapte polara.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Hopa, s-a urnit revolta moldovenilor pe forum! Chemați-o și pe pivniceru, vă face cinste!
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Iulia, tu ai citit postul ASTA?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
corbex |
![]()
|
In acest moment al disputei se impune o precizare: Iulia e bucovineanca.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.228 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Pierdeti din vedere lucrurile cu adevarat importante.
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
corbex |
![]()
|
QUOTE(maho @ 28 Jan 2013, 12:17) Trebuie sa platesti suplimentar? E scump? Trebuie sa-mi fac socotelile, sa vad daca-mi permit. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Pictoras de Buzau?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Victoraș e comandor și nu-i moldovean, doar trăiește printre vorbitori de limbă moldovenească.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.228 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
corbex |
![]()
|
Victoras e makedon.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
sa spui ca buzoienii sunt moldoveni e ca si cum ai zice ca Becali e fotbalist.
nu... e in domeniu, se ocupa de fotbalisti, are cunostinte fotbalisti, ii umple pe fotbalisti de bani, traieste de pe urma lor, dar nu e fotbalist. Asa si cu buzoienii si moldovenii... buzoienii ii cresc, ii fac mari, le dau sa suga, ii invata, ii fac oameni, traiesc pe carca moldovenilor, dar nu sunt moldoveni... suntem un fel de zei pentru moldoveni.. d-aia ne confundati.. |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Da' ce sunt in realitate buzoienii?
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Pai uita-te la skija.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Apropos de moldovenii veniți în București (dacă nu aveși răbdare ->1:48)
|
--------------------
.
.
.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
A trebuit sa dau la prima pagina ca sa-mi amintesc subiectul topicului. E vorba despre un bord din lemn.
Initial mi s-a parut o oribilitate nemaiintalnita pe Pamant. Dupa ce-am vazut ce-a iesit, exclud chestia cu pamantul. Eu stiu ca unde nu stiu nu ma bag. Chem pe altul care stie. Pentru a iesi ceva elegant, de bun gust, e nevoie de materiale de calitate, o mana formata si cunostinte de specialitate. Sa impachetam pietroaie-n punga stim cu totii. Ideea imi place, e buna. Dar nota o primeste rezultatul. Iar rezultatul, din cauza nepriceperii si al neglijentei grave, e dezastruos. Nu poti prezenta asa ceva drept decent. Nu se poate, imi pare rau. Torpedoul ala mi-a provocat niste spasme de ras teribile. Am zis ca mor (pe bune). Imi pare rau pentru munca si idee. Dar rezultatul... De fapt care rezultat? Ca nu pot vorbi de un rezultat. Daca n-ai cu ce si stii ca nu-ti iese brici, nu te apuci. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Merced |
![]()
|
QUOTE E o intreaga disputa pe tema asta. Mama mea este din Sarata Monteoru, un sat (statiune balneo) din Buzau, deci sunt un pic in tema cu subiectul. Ei bine, adevarul e pe undeva pe la jumatate, dar doar dpdv lingvistic. Fiind un judet aflat la granita cu regiunea Moldovei, influentele graiului moldovenesc n-au cum sa lipseasca, dar doar cine are contact mai des cu zona Buzaului poate recunoaste un accent tipic buzoian, cu influente moldovenesti, dar nu decisive. Cineva a punctat bine inaintea mea ca in stabilirea graiului conteaza in primul rand regionalismele, si nu accentul ori, in Buzau nu vei auzi cuvinte ca perje, curechi, chiper, etc. In alta ordine de idei, nu prea e de bon ton, dupa unii, sa fii categorisit drept "moldovean", nu prea da bine. Daca cineva ar fi facut "ardelean" sau "banatean", sigur nu s-ar supara. Ma rog, chestie care tine de prejudecati si etichete gata puse. Dar, de exemplu, si in nordul Olteniei se vorbeste cu un accent usor ardelenesc, si in Bucovina, dupa parerea mea, graiul e dat de o combinatie de accente ardelenesc si moldav, deci nu se vorbeste ca in Moldova, este o diferenta. La fel si in Mehedinti, judet incadrat administrativ in Oltenia, dar unde se vorbeste cu un puternic accent banatean. Nu poti trasa cu creionul, ca pe harta, o delimitare stricta a graiurilor sau accentelor doar in functie de imparteala teritorial-administrativa de azi. Cam atat. ![]() Sursa. georgesoletascaladouamiipatru ruleaza! |
--------------------
Ford
Ka
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 28 Jan 2013, 12:01) Dar tie cine iti face cinste? 28 Jan 2013, 13:17: QUOTE(corbex @ 28 Jan 2013, 11:42) @Ady: Pe Catalin va suparati degeaba. Asta-i stilul lui de a glumi. Cind aveti dubii, analizati contextul. E el mai abrupt. Daca alea-s glume, sa glumeasca cu altcineva. This post has been edited by ady77: 28 Jan 2013, 13:17 |
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 00:05 |