Excursie la Praga, sugestii si pareri
![]() ![]() ![]() |
Excursie la Praga, sugestii si pareri
bion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|||
buntom |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 4 May 11 From: Bucuresti,Militari ![]() |
deci cum e mai bine pana la urma? lei->euro in romania, pe urma schimb dupa nevoie, dar nu platesc direct cu euro, sau lei->euro/coroane/forinti in romania?
offtopic: astazi a fost ultima zi din Scoala Altfel si au venit la liceul Helmut Duckadam si Valeriu Argaseala |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala dec. 2004 "When in doubt... C4"-Jamie Hyneman
LG Optimus G ex. Samsung Wave 723 cu Bada 2.0, |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Programul din praga (ziua 3) e fugarit.
La palat (unde e si st. Vitrus) e interesant pe la pranz (cred ca pe la ora 11 - 12) cand se schimba garda. St. vitrus e foarte frumoasa pe soare, pe la pranz (are vitralii care dau culoare) La primarie e interesant de facut si turul interior (nu cred ca o sa ai totusi timp) si oarecum spectaculos e urcarea cu liftul in turnul cu ceas. Ceasul trebuie vazut la ora fixa, pentru jocul figurinelor. Sunt pitoresti stradutele de pe langa vechea primarie si turnul cu ceas. Tot pe acolo (la capatul podului lu Carol (cred ca asa-i zice)) e un muzeu al ... torturii. Mic da' interesant. Vezi ca aia se mandresc mult cu rahatul de cartier evreiesc. O rapandula. Nu merita. Privelistea din turnul televiziunii (daca e deschis publicului) e de mare angajament, si de asemenea e interesanta (daca bate vantul...) urcarea in turnul de metal de pe deal (cred ca-i zice Eiffellovka sau cam asa ceva, un Eiffel in miniatura). Mancarea e in general buna , dar cam scumpa (la restaurant). Daca iei insa din supermarket, e cam ca la noi. Turul de oras din Budapesta este cam subtire, da' asta e, e limitat de timp. Catedrala lu' Mateias e interesanta de vizitat pentru ca e o catedrala gotica cu picturi ortodoxe. Turul de viena e si mai subtire, dar iti face o idee. Referitor la excursiile optionale, in general intotdeauna merita optionalele, ca nu stii cand vei mai ajunge acolo. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
La viteza cu care o sa tre sa te misti nu o sa i timpde magazine decat daca renunti la program. Intrarile le divresele obiective se pot negocia pentru grupuri mari si se gasesec modalitati de plata.In rest daca nu bei nu fumezi nu gagici nu-ti prea trebuie bani.Nu te omoraa pentru pliante si alte alea gasesti pe net reportaje si reviewuri amanuntite depre tot si sunt moca.Baga un card grasut in lei la care sa-i poti urmari de pe telefon starea si e ok.La turul de forta de 7 zile daca ai 300 de euro marunti in jeb te descurci super.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
si un aparat foto de incredere, multe baterii incarcate la el si carduri de capacitate mare...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
buntom |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 4 May 11 From: Bucuresti,Militari ![]() |
@bion: de unde 300 de euro??? tata nu are atata salariul...
@klaus: o sa am in dotare: telefon 5 megapixeli 16 gb de memorie si un aparat foto 7.2 megapixeli 512 mb de memorie... tre sa fac rost de un card mai mare... sau o smecherie d'asta, ca am mai multe carduri micro sd poate reusesc sa fac rost de un aparat foto de 12.5 mega si 4 gb... poate... |
--------------------
Dacia
Solenza
|
bion |
![]()
|
Mancarea nu e o problema dar taxele de vizitare sunt uneori cam piparate si sa stai sa te uiti de dupa gard...E un mic efort financiar dar merita mai ales daca ai o situatie care nu iti permite un tur cu familia pe banii vostri.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
buntom |
![]()
|
ma descurc eu... stati linistiti...
|
--------------------
Dacia
Solenza
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
k, stăm liniștiți.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
buntom |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Solenza
|
bion |
![]()
|
Romanii la munca!
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Pai daca-s credinciosi...
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
buntom |
![]()
|
Amin...
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
|
buntom |
![]()
|
Mai am o intrebare: la granite se controleaza bagajele, adica le desfac, se uita prin chiloti, sosete etc... sau doar se uita la acte?
|
--------------------
Dacia
Solenza
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
La granita cu Ungaria o sa-ti ceara buletinul. Pe urma, pace buna.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
cdadan |
![]()
|
Intreba si el, sa stie daca poate sa-si ia revistele in bagaj.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
buntom |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 9 Apr 2012, 15:28) nu, poate doar la lenjeria curata..., dar cine stie pe cine gasesc acolo.... QUOTE(cdadan @ 9 Apr 2012, 15:37) ce reviste sa iau cu mine??? mai degraba asa ceva, dar nu am... daca aveam vreun viciu pacatos foloseam telefonul, nu reviste... |
--------------------
Dacia
Solenza
|
cdadan |
![]()
|
Eu la varsta ta aveam colectie cu reviste Auto Pro. Sa nu-mi spui ca te-ai gandit la malahie.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
buntom |
![]()
|
eu nu am colectie de nimic, as vrea sa fac colectie de banctone de 500 de euro, dar nu se poate
cat despre chestia aia... ce sa spun... un coleg ne-a spus ca face o data pe saptamana...acum ne e frica sa stam prea aproape de el ca cine stie cand vrea sa faca "una mica"...de aici mi-a venit gandul...ma rog sa inchidem aceasta paranteza scarboasa deci, dupa grantia cu Ungaria nu mai cere nimic? |
--------------------
Dacia
Solenza
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Filipe....io-te ma, nu esti singur pe lume
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
buntom |
![]()
|
@Shush: cocaina??? Doamne Fereste, mai degraba o briceag/bata de baseball pentru aparare, dar nu o fi Ferentexas si pe acolo
|
--------------------
Dacia
Solenza
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
buntom |
![]()
|
sa fie cum o fi, dar de ce ne spune chestii de genul asta???
|
--------------------
Dacia
Solenza
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(buntom @ 9 Apr 2012, 17:04) cat despre chestia aia... ce sa spun... un coleg ne-a spus ca face o data pe saptamana...acum ne e frica sa stam prea aproape de el ca cine stie cand vrea sa faca "una mica"...de aici mi-a venit gandul...ma rog sa inchidem aceasta paranteza scarboasa QUOTE(buntom @ 9 Apr 2012, 17:08) @Shush: cocaina??? Doamne Fereste, mai degraba o briceag/bata de baseball pentru aparare, dar nu o fi Ferentexas si pe acolo Altu care face misto de noi ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
buntom |
![]()
|
nu am de ce sa fac misto de voi, mai ales ca exista o diferenta de varsta
oricum eu consider ca spun adevarul,dar daca voi credeti ca mint sau ca fac misto de voi, faceti ce vreti |
--------------------
Dacia
Solenza
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 12:33 |