Excursie la Praga, sugestii si pareri
![]() ![]() ![]() |
Excursie la Praga, sugestii si pareri
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 441 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Bion sint. A intrebat cineva de mine?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Da, badia.
|
--------------------
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Ca tocmai ce fusem si io la Praga de curand...
-trebuie sa ai grija la casele de schimb, am auzit ca sunt tepari la fel de multi ca pe la noi, umbla cu manareli cica pe la comisioane, pe la cursul afisat... -eu am scos de la bancomat, am calculat si iesi de departe cel mai ieftin, dar banuiesc ca nu ai card .. -mancarea la restaurant mi s-a parut scumpa, eu zic ca nu-i de tine. poate o bere doua.... In rest shaorma sa traiasca! e cam 3 Euro, pe alocuri 4 -Sa iei carnetul de elev cu tine just in case. Poate te ajuta pe la biletele la muzee, altfel platesti la Hrad de te-ndoi. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
buntom |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 4 May 11 From: Bucuresti,Militari ![]() |
QUOTE(Ake @ 10 Apr 2012, 00:16) Ca tocmai ce fusem si io la Praga de curand... -trebuie sa ai grija la casele de schimb, am auzit ca sunt tepari la fel de multi ca pe la noi, umbla cu manareli cica pe la comisioane, pe la cursul afisat... -eu am scos de la bancomat, am calculat si iesi de departe cel mai ieftin, dar banuiesc ca nu ai card .. -mancarea la restaurant mi s-a parut scumpa, eu zic ca nu-i de tine. poate o bere doua.... In rest shaorma sa traiasca! e cam 3 Euro, pe alocuri 4 -Sa iei carnetul de elev cu tine just in case. Poate te ajuta pe la biletele la muzee, altfel platesti la Hrad de te-ndoi. -este mai sigur la banca? -nu am card, doar de ratb -bere... nu beau, ramane fast food-ul -recunosc aia carnet de note din Romania? ca poate zic aia ca e un fals ca sa intru mai ieftin... |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala dec. 2004 "When in doubt... C4"-Jamie Hyneman
LG Optimus G ex. Samsung Wave 723 cu Bada 2.0, |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Stai calm, au niște detectoare electronice de falsuri pentru carnetele de note românești.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Iti pot spune si care note le-ai luat degeaba.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
buntom |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 4 May 11 From: Bucuresti,Militari ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Aciu stie. L-au dovedit aia intr-o excursie cu BTT ca nu e contabil ci pavator si l-au trimis la spart pietre
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
aidi bre nu speriati cupilu
- da, teoretic e mai sigur la banca, dar la ei bancile nu sunt ca la noi (adica una langa alta pe orice bulivar), ai de umblat sa gasesti una "cu ghiseu". Eu am vazut una singura, un BCR d'al lor (Erste, recunosti sigla). In general sunt numai bancomate. -in principiu ajunge varsta de pe documentul de identitate. In caz ca ai peste 18 ani, sunt insa muzee unde nu mai beneficiezi de reducere asa ca bagi in fata carnetul de elev. In cartierul evreiesc de exemplu am intrat gratis cu carnetul de student (ahaa.. acu multi ani da m-as mira sa se fi schimbat ceva la aia). - Eu zic sa bei bere! Pentru orice exista un inceput. Eu eram in clasa a sasea si am baut o halba de Gambrinus de la mama ei de si-acu mi-aduc aminte cat de buna era! Cand eram student beam cam cate zece si nu prea mai imi aduc aminte cum era ![]() |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
corbex |
![]()
|
Pai vezi? Non multa, sed multum.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
buntom |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Solenza
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Sa vezi ce dulce o sa ti se para, dupa ce te-nsori
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
buntom |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Solenza
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Nu te lua dupa asta buntoame, ca pana nu te insori nu stii ce e aia fericirea,
dar va fi prea tarziu ![]() |
--------------------
|
leinad |
![]()
|
![]() Membru dacionist Group: Members Posts: 395 Joined: 17 March 05 From: Constanța ![]() |
Eu unul te felicit pt premiu.
Am fost acum 2 ani la Praga. Un oras de vis. Eu am cumparat coroane din RO de la BRD. Faci comanda si iti aduc. Si la BCR la fel. Am procedat asa pt ca am auzit ca e dezavantajos sa schimbi euro acolo, mai ales sume mici. Din Praga am facut excursii la Karlovy Vary si Dresda. Daca ai orice fel de intrebari despre Praga, imi poti trmite PM si iti raspund cu placere! |
--------------------
Logan
Preferance
75 ponei
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(buntom @ 11 Apr 2012, 10:35) Asa i-am zis si io lu tata, prin '80, la Turist, cand mi-a dat sa beau spuma din halba si mi-a ajuns berea-n gura. QUOTE(Markos @ 11 Apr 2012, 20:55) Un fel de Sarata Monteoru. Da mai parata. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Markos |
![]()
|
Acu' sincer, nu-i a opta minune a lumii Karlovy Vary ăsta. În maxim 2 ore vezi tot, asta dacă mergi agale și admiri toate dughenele de suveniruri. Restul de 3 ore le-am petrecut în cârciumi
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
buntom |
![]()
|
multumesc de urari, sugesti, etc.. poate pot o sa reusesc sa pun poze in cursul saptamanii, daca nu... pun saptamana viitoare
|
--------------------
Dacia
Solenza
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Intr-adevar pentru cineva care a vazut bucurestiul Karlsbad e mai rau ca Prelungirea Ferentari
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
buntom |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Solenza
|
bion |
![]()
|
Dupa unele opinii avizate Karlsbadu sucks, Davos e tern, Lourdes e bigot ; bolovanii caprele si calugarii din Grecia rulz
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Markos |
![]()
|
Tataie, epsagerezi. Am zis că nu-i a opta minune a lumii, nu că sax.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
bion |
![]()
|
Ieri vorbeam cu matale azi era o chestie de retorica.(Herculesbad innainte sa-l faca romanii praf dadea mwe la toate Karlsbadurile din 1/2 de Europa
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
buntom |
![]()
|
salut, astazi sunt in Budapesta, maine merg spre Praga... sper sa fie vremea frumoasa
ultima poza e din Romania...sau America ![]() This post has been edited by buntom: 17 Apr 2012, 00:04 Attached thumbnail(s) Fotografie0582.jpg ( Size: 1.32mb ) Number of downloads: 216 Fotografie0581.jpg ( Size: 1.14mb ) Number of downloads: 229 Fotografie0580.jpg ( Size: 1.07mb ) Number of downloads: 223 Fotografie0579.jpg ( Size: 96.57k ) Number of downloads: 108 |
--------------------
Dacia
Solenza
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Acolo, in Hosok tere (Piata eroilor), am avut parte de un adevarat spectacol pe biciclete prezentat de niste pustani.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Ce zic eu si ce se intelege.
![]() ![]() deci: NU AM SPUS CA IMAGINEA POSTATA DE BUNTOM NU ESTE DIN ROMANIA!!!! |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 04:58 |