gazele de sist, castig sau dezastru
![]() ![]() ![]() |
gazele de sist, castig sau dezastru
kato |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
||
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Te duci?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
asa intentionez
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Mergi cu doua pancarte sa para mai multi
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
kato |
![]()
|
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Kato ce greutate ai?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
kato |
![]()
|
explica te rog.....
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Vrei si o schema ajutatoare? Te intrebasem cate kile ai...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
kato |
![]()
|
pai bre, io ma cam jenez sa dau informatii personale de felu meu. de aia nu am raspuns.
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Vrea să știe cât cântărești.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kato |
![]()
|
multumesc de ajutor
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
radian |
![]()
|
Aha, is informatii clasificate. Scuze...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
kato |
![]()
|
nu e nevoie de scuze.....dar explica ce doreai sa spui la fiecare varianta
de exemplu 1. am incheietura subtire 2. pe aripile vantului 3. skija (varianta fara tatuaj) 4. am 70 de kile 5. am 80 de kile 6. kuuuuum? 7. chiar atat? ![]() This post has been edited by kato: 18 Apr 2012, 20:43 |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cred ca vor sa afle ce greutate ai, da' se jeneaza.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Ma, voi va flutets ori va cantariti?
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Markos |
![]()
|
Depinde de greutate
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
kato |
![]()
|
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
kato |
![]()
|
vesti nasoale rau
se pare ca si bulgarii se pregatesc sa faca un pas in spate in ceea ce priveste exploatarea gazelor de sist. oricum, sper ca individul care a declarat ca Romania nu va renunta la exploatarea gazelor de sist sa se insele. rau. ce ma nelinisteste este apatia celor din alte zone vizate de exploatari......parca nu ar fi vorba de ei si mediul in care traiesc. ![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Bre ai o sansa sa amnai cu cativa ani gazele alea. Vine MRU la voi si pui si tu umarul la aldomorizarea lui
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
kato |
![]()
|
nenea bion, acu poate intelegi si matale de ce am boala pe psd... nu ca mi-ar fi rusine cu pdl-ul...aceleasi metehne...
26 Apr 2012, 14:20: cu surprindere ca sursa este oficiosu...ori poate asta se vrea, sa cadem pe spate in fata muntelui de bani pentru investitii cam cat doreste sa investeasca chevron 26 Apr 2012, 15:26: cu scuzele de rigoare ca tot va plictisesc cu subiectul acesta, azi la orele 17 barladenii protesteaza contra gazelor de sist. cum nu stiu daca subiectul va fi mediatizat, pun aici un link cu o camera de vederi din fata primariei, atat cat poate ea sa cuprinda. daca subiectul intereseaza pe cineva si doreste sa-si faca o parere cat de cat. camera web This post has been edited by kato: 26 Apr 2012, 14:26 |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
|
--------------------
*
*
*
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
nu stiu, da nu cred ca o sa aflam, avand in vedere ca nu i se raspunde la intrebare.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
QUOTE(kato @ 25 Apr 2012, 20:38) cu scuzele de rigoare ca tot va plictisesc cu subiectul acesta, azi la orele 17 barladenii protesteaza contra gazelor de sist. cum nu stiu daca subiectul va fi mediatizat, pun aici un link cu o camera de vederi din fata primariei, atat cat poate ea sa cuprinda. daca subiectul intereseaza pe cineva si doreste sa-si faca o parere cat de cat. camera web Bafta cu protestul! (pe bune!) O sa ma uit pe camera, sa-mi faci cu mana. (gluma - proasta, stiu ![]() 26 Apr 2012, 17:26: Sunteti live la Antena 3. ![]() This post has been edited by Manuel: 26 Apr 2012, 16:26 |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Markos |
![]()
|
La o latrină, adică.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Io acu m-am uitat pret de 5 minute si cred ca manifestatia e a politiei rutiere ca numai aia erau acolo in grup organizat
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Markos |
![]()
|
Poi manifistanții dimonstriază pi șist.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kato |
![]()
|
asta este, treaba a fost scurta tura asta, mai ales cand incet incet totul a luat o intorsatura politica. lumea a mers sa zica ca nu este de acord cu gazele de sist, nu sa asculte ca ce bun e usl-ul si ce rau e pdl...
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Manuel |
![]()
|
Adevarul e ca nu basescu e ala care se bate pentru asta ca sa scoata si el un ban cinstit pentru educatie...
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
kato |
![]()
|
nu ai inteles......lumea nu a venit sa faca politica, sa asculte propaganda ieftina. a venit sa-si spuna oful. cand a vazut ca totul ajunge o campanie pro usl, a plecat acasa.
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Manuel |
![]()
|
Am inteles perfect, tu te faci ca nu intelegi. Extragerea gazelor astora de sist e o chestiune strict politica.
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 20:37 |