Parere achizitie dacia 1304(papuc), Intentionez sa cumpar aceasta masina
![]() ![]() ![]() |
Parere achizitie dacia 1304(papuc), Intentionez sa cumpar aceasta masina
Nimsocutt |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 6 April 12 ![]() |
Attached thumbnail(s) DSC00011.JPG ( Size: 20.46k ) Number of downloads: 437 |
||
--------------------
nu am inca
nu am inca
nu am inca
- is xx xxx
|
|||
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
la banii astia ia-o! nu prea ai ce pierde... cam orice s-ar strica la ea cu 50-100 lei o carpesti si mai merge o vreme
|
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
dan_g |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 23 December 10 From: Iasi ![]() |
Uite aici un topic asemanator http://www.daciaclub.ro/LA-CE-TREBUIE-SA-M...04-t235077.html
|
--------------------
Renault
Megane 3
2011 1.5 dCi 110
- -
|
|
Lucian MC |
![]()
|
![]() Mandru Posesor De Dacie Sport Group: Members Posts: 628 Joined: 17 May 09 From: Iasi ![]() |
In primul rand :masina are tractiune spate sau fata?Daca are spate mai bine lasate pe tanjeala. In al doilea rand cauta o masina mai bine break decat papuc ca,capacitatea de incarcare e cam la fel dar la taxe o sa simti destul de bine.Tine minte ca dacia papuc este trecuta ca masina de marfa si o sa platesti de o sa plangi impozit si asigurare. O dacia break are capacitate asemanatoare cu avantajul folosirii cupolei cu portbagaj aditional.
Si eu sunt student la mecanica in iasi. Am o dacia sport crem care o mai vezi in spate la mecanica. BIne ca acum e in rk de 3 luni si inca mai dureaza dar poate ma stii. Am avut si break si papuc si am ajuns la concluzia ca papucul nu prea e rentabil. |
--------------------
Dacia
Un sport si un break
1989 1410 si 1995 1410
- IS-60-GVE
|
|
Nimsocutt |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 6 April 12 ![]() |
QUOTE(Lucian MC @ 8 Apr 2012, 08:03) In primul rand :masina are tractiune spate sau fata?Daca are spate mai bine lasate pe tanjeala. In al doilea rand cauta o masina mai bine break decat papuc ca,capacitatea de incarcare e cam la fel dar la taxe o sa simti destul de bine.Tine minte ca dacia papuc este trecuta ca masina de marfa si o sa platesti de o sa plangi impozit si asigurare. O dacia break are capacitate asemanatoare cu avantajul folosirii cupolei cu portbagaj aditional. Si eu sunt student la mecanica in iasi. Am o dacia sport crem care o mai vezi in spate la mecanica. BIne ca acum e in rk de 3 luni si inca mai dureaza dar poate ma stii. Am avut si break si papuc si am ajuns la concluzia ca papucul nu prea e rentabil. Nu stiu ce fel de tractiune are masina. Da ti-am vazut masina de cateva ori, eu sunt cel cu scuteru visiniu. |
--------------------
nu am inca
nu am inca
nu am inca
- is xx xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 01:58 |