Pro sau contra Feisbuc
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra Feisbuc
Garett |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Am impresia ca mai exista un topic de asta.
Iaca http://www.daciaclub.ro/Facebook-page-4-t177151-s90.html This post has been edited by ady77: 11 Apr 2013, 19:05 |
--------------------
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Ok, mea culpa, n-am sapat sa vad!
|
--------------------
No
Reno
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
NP, măcar ai făcut și-un poll
![]() Votat opțiunea a treia. LE: există însă destule persoane care manifestă o adevărată pasiune pentru FB; e ca o viață paralelă pentru ei. This post has been edited by Markos: 11 Apr 2013, 20:58 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ma, io am gasit niste amici de care nu mai stiam nimic si nici nu prea mai aveam cum sa aflu. In rest e bun sa te uiti la pitipoance cum isi fac poze intinse pe gardul viu.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Am avut cont timp de vreo 5 ani. Mi se părea relativ util de ținut legătura cu unii și alții, de văzut ce mai face/zice lumea.
Pe măsură ce a trecut vremea mi-am dat seama că tot mai mulți încearcă să devină în viața virtuală ceea ce nu sunt în cea reală. Bonus, devin agresivi/invazivi. Am renunțat fără remușcări și am închis capitolul FB de un an jumătate. Pentru cine vrea să țină legătura cu mine (cei apropiați) există e-mail, skype, telefon mobil. Restul cu mila. Chiar nu mă pasionează pozele cu care epatează unii din excursiile de vis la "olinclusiv", după care fac foame un an întreg, și nici pozele de profil cu prunci proaspăt născuți pe care îi "place" toată lumea indiferent de cum arată. Cei doi centi ai mei. Respecte. P.S. Am votat 3 This post has been edited by RZV: 11 Apr 2013, 21:19 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
![]() Nu am avut, nu am si nici nu o sa am pentru nici un concurs din lume cont pe feisbuc. Mi se pare inutil. Vorba lui RZV. Cine vrea sa tina legaura cu mine o poate face prin telefon, e-mail. Cu cine nu am tinut legaura inseamna ca nu ma intereseaza persoana. Restul ma pot cauta pe google. Fostii colegi care "sa zicem" ca ar fi interesati sa tina legatura cu mine o pot face la adresa unde locuiesc parintii mei. Am colegi care sunt in depresie daca nu le merge FB. Plus ca tre musai sa dea "laic" la toate rahaturile. Sau tre sa dea musai neaparat "cecin" si cand merg la buda. Sa stie omu' ca ala se rahateste.... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Dacia-Berlina1997 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 409 Joined: 6 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Relativ inutil . E ok cand mai vrei sa dai de fosti colegi . Nu stiu daca il mai poti gasi pe facebook daca nu isi foloseste numele real . Presupun ca este util pentru cel ce sta toata ziua la munca pe calculator si nu produce nimic facebook avand o gramada de jocuri " de birou "
![]() ![]() |
--------------------
vw
golf4 variant
2005 tdi
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Extrem de util a fost pentru Zuckerberg.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nu am cont, dar nu pot trai fara el.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Markos |
![]()
|
Nu știi ce ratezi
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
votat 4
Da... fara DC putem? ![]() |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
n-am, n-am sa-mi fac sub nici o forma si nu ma intereseaza, cu toate ca am auzit ca nu as exista fara feisbuc. De ce sa imi cedez intimitatea de buna voie? De ce trebe sa stie x si y ca am fost eu stiu unde, ce mananc cu cine sunt intr-o relationship. Plm toate lucrurile pe care le fac le fac pentru mine, eu sun singurul caruia ar trebui sa ii pese asa ca fie feisbucu sanatos sanatos.
Al doilea argument ar fi prostia, prostia omeneasca in cea mai pura forma care infloreste acolo. Si asa dau toata ziua de oameni tampiti de imi vine sa plec in padure sa ma mai holb la ei si acolo? Nu mersi. in legatura cu dc... am cerut odata ban de al admini o saptamana ca sa pot invata pentru licenta... This post has been edited by kog: 11 Apr 2013, 23:22 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(Alydor @ 11 Apr 2013, 23:16) Miza era un 5D Mk2... ![]() M-a distrat copios un fost coleg de liceu care mă "admonesta" că n-am scris unde lucrez. "Da' ce te interesează mă??", "Pai îmi caut de lucru și poate îmi pui o pila"! ![]() feisbucu pe post de p.c.r.! ![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(RZV @ 11 Apr 2013, 22:15) Chiar nu mă pasionează pozele cu care epatează unii din excursiile de vis la "olinclusiv", după care fac foame un an întreg, și nici pozele de profil cu prunci proaspăt născuți pe care îi "place" toată lumea indiferent de cum arată. Cei doi centi ai mei. ![]() QUOTE(kog @ 12 Apr 2013, 00:21) Si ai primit? |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Io am cont da' prietenii mei sunt toti catelari.
Nu-mi pun mecla p-acolo si nici trairile mele interioare.. ![]() Doar pt caini,in cazul meu,este bun.. La Europenele din Bucuresti m-am intalnit cu tot felu' de catelari cunoscuti pe FB.Inclusiv strainezi.. Pt mine este ceva util.. Da' nu inseamna ca nu pot respira fara FB.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(iulia_boris @ 12 Apr 2013, 08:41) Ce ziceai? ![]() boris.png ( Size: 171.13k ) Number of downloads: 325 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Io i-am dat un like si i-am propus o ciocnire tovaraseasca.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
buntom |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 4 May 11 From: Bucuresti,Militari ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
Scala dec. 2004 "When in doubt... C4"-Jamie Hyneman
LG Optimus G ex. Samsung Wave 723 cu Bada 2.0, |
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
buntom |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 4 May 11 From: Bucuresti,Militari ![]() |
dar de ăștia ce ziceți, mi se pare un abuz:
https://www.facebook.com/eusuntdumnezeu https://www.facebook.com/iIisusHristos |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala dec. 2004 "When in doubt... C4"-Jamie Hyneman
LG Optimus G ex. Samsung Wave 723 cu Bada 2.0, |
|
Victoras2001 |
![]()
|
Un abuz?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Ce tare. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
WTF e ala?
Optiunea 6. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
kog |
![]()
|
da pai cred ca a aparut si la sectiunea banari "kog - ban o saptamana la cerere" de la Fratzica mi se are
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Jeose, mersibocu.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ady77 @ 11 Apr 2013, 19:04) Am impresia ca mai exista un topic de asta. Iaca http://www.daciaclub.ro/Facebook-page-4-t177151-s90.html E, atunci ramane doar topicul ala deschis. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 02:00 |