1 banc
![]() ![]() ![]() |
1 banc
florio |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 5 June 03 From: ARAD ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
LOGAN LAUREATE+
- *** Florio
|
|||
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
http://www.27bslash6.com/halogen.html
Fenomenal omul asta. Trebuie sa cititi, e haios rau. In partea din stanga mai sunt si alte articole (Free Burton Snowboard, Missing Missy, Overdue account sunt tari de tot). This post has been edited by Fratzica: 16 May 2012, 16:31 |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
garlic_dog |
![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
Totuși, o revenire nu strică.
Era un tip într-un bar care statea de juma' de zi si bea pahar dupa pahar. La ora închiderii, barmanul îl întreaba pe tip de ce a baut toata ziua, la care acesta raspunde ca sarbatoreste prima m**e din viata lui. - Ei, atunci, mai tine un pahar din partea casei, zice barmanul. - Multumesc, zice tipul, ca daca nici paharul asta nu-mi sterge gustul din gura, nimic nu-l mai sterge! |
--------------------
Tesla
electrică
- B05NWV
2015 Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
QUOTE(garlic_dog @ 16 May 2012, 21:12) Totuși, o revenire nu strică. Era un tip într-un bar care statea de juma' de zi si bea pahar dupa pahar. La ora închiderii, barmanul îl întreaba pe tip de ce a baut toata ziua, la care acesta raspunde ca sarbatoreste prima m**e din viata lui. - Ei, atunci, mai tine un pahar din partea casei, zice barmanul. - Multumesc, zice tipul, ca daca nici paharul asta nu-mi sterge gustul din gura, nimic nu-l mai sterge! ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
"Sefu, mi s-a rupt lopata, ce sa fac?"
"Sprijina-te si tu de betoniera ca nu mai avem lopeti" ---- Doi tipi, barman si client ![]() - Ce v-ar placea? intreaba barmanul. - Ce mi-ar placea?...Pai, o casa mai mare, bani mai multi si o sotie mult mai frumoasa. (clientul) - Nu, zise barmanul calm, am vrut sa zic: "Ce doriti?" - Imi doresc sa castig la loterie, sa moara soacra-mea si copilul meu sa se nasca sanatos. (clientul) - Ce sa fie??...zise barmanul incepand sa-si piarda rabdarea. - Baiat sau fata...nu conteaza. - Domnule, (enervat de-a dreptul), m-ai inteles gresit, te-am intrebat doar: "Ce vrei sa bei??!" - Aaa...zice clientul, pai de ce nu spui asa?!...Ce ai? la care barmanul: Absolut nimic! Sunt perfect sanatos!!! ----- - Tata, vreau sa ma insor, zice Bula. - Cu cine? - Cu Janos. - Imposibil, Janos e ungur. This post has been edited by skija: 18 May 2012, 15:30 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
- BZ 80 SKJ
2007 decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
garlic_dog |
![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
Mă gândeam că iar reșapați il picollo mortadello...
...huh: Sotia:- Iar ai baut? Sotul:- Lasa-ma in pace, e destula pedeapsa ca te vad dublu. -------------- O soție cu centura neagra la karate inseamna: o familie sanatoasa, copii educati, soacra politicoasa, un sot iubitor si credincios. ------------ - Pleaca! Iesi afara din casa mea!...a zbierat la mine prietena mea. Tocmai cand sa ies pe usa, imi zice: - Sper sa ai parte de o moarte lenta si dureroasa! Atunci ma intorc si-i spun: - Aha,...deci totusi vrei sa raman? -------------- Mi-am facut operatie de schimbare de sex, din barbat in femeie, si astazi m-am externat. Pot sa va spun ca operatia a fost un succes, am urcat in masina si m-am chinuit o jumatate de ora sa ies cu spatele din parcare… ------------- Mi-am cumparat cel mai tare caine de paza. De trei zile ma chinui sa intru-n casa... ------------- De cele mai multe ori expresia "spune- mi te rog, sincer" te face sa minti ca un adevarat profesionist! ------------- Un Boieng 747 ,o cursa lunga de noapte , o stewardesa superba cu un decolteu imens se apleaca deasupra unui pasager care nu dormea si-l intraba incetisor :--Doriti lapte sau ceai ? Pasagerul : --In care este lapte si in care este ceai ? ------------- I.Care este diferența dintre Alina Plugaru și o minge de bowling? R. In mingea de bowling poti sa bagi doar trei degete! ------------ "Domnisoara, cu tine nu danseaza nimeni?" "Nu...:" "Atunci ai putea sa pui mana sa aduni sticlele goale" |
--------------------
Tesla
electrică
- B05NWV
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Tucson
JM
- .
2007 Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
can dese capacele
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ma bate rau mai...
![]() |
--------------------
Tucson
JM
- .
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
lovește la ficat?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kato |
![]()
|
ii ascunde sticla cu tuica
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Altis |
![]()
|
Totul pana la tuica!
![]() |
--------------------
Tucson
JM
- .
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ii rupe blugii!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
garlic_dog |
![]()
|
Barbatii sunt ca si gainile: la 20 metri de
casa nu mai sunt ai nimanui! ------------- - Doctore, doctore, ajutati-ma! - Stati linistit, aveti doar hemoroizi. - Cum, hemoroizi? pe fata? - Vai, asta era fata? -------------- Atunci cand omul a descoperit ca vaca da lapte, ce cauta el de fapt in acel moment? ------------- Mancarea gustoasa are un singur neajuns: n-ai voie s-o mananci! ------------- Nu stiu daca ati vazut reclama la Lysterine,dar cred ca este un mare act de rasism...ultimul lor produs se numeste Lysterine: Stay White! ------------ Invazia italiana in Etiopia in ‘36. Soldatii erau in transee, cand un general da comanda: -Avaaantiiiii! Nimic! Generalul repeta: -Avaantiiiiiiii! Nimic! Pentru a treia oara, generalul striga: -AAAAaavaaaaaaaaaantiiiiiiiiiii! La care cineva din transee: -Ma che bella voce! ------------- Știați că fraza: "Vino la mine, vom privi un film" determină fetele să se epileze? |
--------------------
Tesla
electrică
- B05NWV
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
Profesorul:
- George Washington nu numai ca a taiat ciresul tatalui sau, dar a si recunoscut ca a facut-o. Acum, Bula, de ce crezi ca tatal sau nu l-a pedepsit? Bula: - Pentru ca George inca mai avea toporul in mana. - Nu pot sa cred ca te duci la prostituate pentru sex! tipa nevasta-mea la mine...sunt profund dezamagita! - Dar de ce ma invinuiesti pe mine? ii raspund, tu nu-mi poti satisface toate fanteziile mele erotice, esti constienta de asta, nu? - Stii ceva? E numai vina ta! Nu mi-ai spus niciodata ca ai fi dispus sa platesti pentru asta! Se intoarce sotul inopinat din delegatie, cum era firesc intr-un banc, isi gaseste nevasta cu altul in pat EL: Bine-ti mai șade... EA: Deci ramane ăsta! nu mai incerc altul? Un tip la răcoare. Un altul îl întreabă: - Pentru ce stai mă aici? - Pentru că am acordat primul ajutor medical de urgență! - Cum așa? - Soacrei mele a început să-i curgă sânge din nas, iar eu i-am strâns gâtul cu o curea pentru a-i opri sângerarea! Nu stiu voi, dar eu am avut o gramada de treaba azi. Toata ziua am transformat oxigenul in bioxid de carbon... După ce m-am certat cu sotia mea astăzi, am aprins câteva lumânări pe masa si m-am gandit sa dreg treaba cu o cina romantica. A mai ramas doar sa vina ea acasa si sa o gateasca… Aseara m-a prins nevasta-mea apeland la o linie erotica. Netrebnica, mi-a recunoscut vocea imediat... |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 444 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Un mos intra intr-o farmacie si cere un prezervativ. Se uita la el pe toate partile si zice:
- Auzi, cucoana, unul cu miez n-ai, ca numai piele am si eu? |
--------------------
VW
Jetta
- dj-17-???
2017
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
La 25 de ani de la pensionare, Bion inca mai joaca golf in fiecare zi. Intr-o seara se intoarce acasa tare abatut, si ii spune nevestei: Gata, renunt. Vederea mi-a scazut intr-atat incat de indata ce lovesc mingea, nu mai vad unde s-a dus. Nefasta’ ii face o ceasca de ceai, si ii spune: De ce nu-l iei pe corbex cu tine si incercati maine din nou?
- Cu ce sa ma ajute corbex? Doar stii ca e cu 15 ani mai batran ca mine! - O avea el 103 ani, da’ vederea lui e perfecta. Deci in ziua urmatoare, bion si corbex se duc impreuna la clubul de golf in Herastrau. Bion pune man ape crosa si loveste mingea cu putere. - Ai vazut unde s-a dus? - Desigur! Doar am vederea perfecta! - Si unde e? - Nu-mi pot aminti… |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
cristyz |
![]()
|
![]() Doar 0%... Group: Members Posts: 114 Joined: 3 December 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
DR: - Dar cum ai reusit sa-ti distrugi asa piciorul?
Eu: - Apai... am fost vineri la meci si m-am bucurat la golul lui Cadu dr: - Ti-o puscat de bucurie? De vineri stai cu el asa? pfuuu nu esti normal. Macar bine ca tii cu CFR! eu: - Sunteti CFRist? dr: - Da' si normal! Vezi tu de erai "u"ist ce te mai trimiteam pe la vreo 3 doctori de p-aici, c-asa boala am prins pe astia acuma! club de tigani ce is! |
--------------------
Nu
am
1900
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.730 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ai gresit topicul, aveai loc la imbecili.
|
--------------------
|
catalin-g3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 26 August 04 From: BaileGovora ; BUCURESTI ![]() |
Victor Piturca intra intr-o farmacie:
-11 prezervative, va rog. Farmacistul bucuros: -Din partea casei! |
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
85/96 "Esti prost si vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceată!" - MAERSK |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
![]() Nu era cu Geoana? This post has been edited by luck33ro: 22 May 2012, 21:32 |
--------------------
**
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Piturca era impreuna cu Geoana?!.. Atunci ai gresit bancul. Trebuia sa ceara 12. Cel in plus era pentru Mihaela, dragostea mea.
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
Bancuri de criza
Un grec, un portughez, si un spaniol sunt prinsi la furat. Marele paznic, Europu’, le aplica o pedeapsa exemplara ! Intra grecul. - Ce-ai furat mah ? - ….foame, dom’le, stii… la noi.. - CE-AI FURAT ??? - o cireasa ! - Hmmm ! Sa i se bage cireasa-n fund. Sa tina minte asta cate zile-o avea !! - Domnu’ va rog frumos… drepturile mele al omului.. care….. - GURA ! Urmatorul ! Intra irlandezul. - Tu ce-ai furat mah ? - … aaaa…. o pruna ! - Sa i se vare fructul oprit in locul dosit. Fara mila ! - Aoloeuu, dom’le da…. - Nimic. Urmatorul ! Intra portughezul. - Ce-ai furat nemernicule ? - Un mar. Dar zau imi pare rau .. stiti… - Indesatii-l frumos, pe la capatul de jos… - Hahahahaha…:) hahaha… AAAAAHAHAHHAhahhaha - De ce razi tampitule ? - Spaniolu’ a furat un pepene.. hihihi.. |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
2WuBA.jpg
http://maps.google.ro/maps?hl=ro&q=biseric...F-8&sa=N&tab=wl - apasati pe recenzii ![]() japanese_cd_player.jpg This post has been edited by MihaiD: 24 May 2012, 18:50 |
--------------------
Renault
Megane R26
- XX-xx-xxx
2008
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 12:49 |