1 banc
![]() ![]() ![]() |
1 banc
nik1965 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan , duster
- xx-xx-xxx
2005, 2017
|
|||
Gaby |
![]()
|
![]() neica nimeni Group: Members Posts: 125 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Io am LCD si aer conditionat. Se pune ?
|
--------------------
Toyota Avensis
2,0 D4D
2007 "Everything in life is location... "
(Mel Brooks) |
|
JORJ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 4 January 05 ![]() |
Si eu am incalcat porunca 10 in mai multe randuri. E grav ?
![]() This post has been edited by JORJ: 9 Sep 2005, 13:50 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
- B -XX - XXX Nu dau flashuri
Daca vreau sa depasesc semnalizez si astept Nu claxonez decat daca e absolut necesar Folosesc proiectoarele doar cand e ceata |
|
rtulea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 392 Joined: 11 April 05 From: Ploiesti (Alba-Iulia) ![]() |
Directorul unui spital de "jucausi" ontra intr-un salon si constata cu stupoare ca toti jucausii erau agatati de tavan. Se gandeste el ce se gandeste si la un moment dat spune: A VENIT TOAMNA si ca prin minune toti cad la podea infara de doi. Directorul repeta A VENIT TOAMNA, A VENIT TOAMNA, la care cei doi ii raspund: tu nu vezi ca noi suntem conifere?
|
--------------------
Dacia
Logan
- PH-78-UTU
sept 2006, Laureate 1,6 Do not try to forget your past, IT made you what you are!
|
|
donraulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 24 November 04 From: B ![]() |
O femeie este oprita din trafic de un politist:
Politistul: Buna ziua. Femeia: Buna ziua, ce s-a intamplat? P: Ati depasit limita de viteza. Permisul dvs., va rog. F: Vi l-as da, numai ca nu am asa ceva. P: Nu aveti?! F: L-am pierdut definitiv pentru conducere repetata in stare de ebrietate. P: Aha... Imi aratati va rog actele masinii? F: Nu pot. P: De ce? F: Am furat aceasta masina. P: Ce-ati facut?! F: Am furat masina si am ucis proprietarul. P: Poftim?!!! F: Daca nu ma credeti, cadavrul este in portbagaj... vreti sa il vedeti? In acest moment politistul se retrage incet spre masina sa si cere ajutoare prin radio. In 5 minute sosesc la fata locului alte 5 masini de politie. Un ofiter superior se apropie de masina femeii cu pistolul pregatit. Politistul 2: Doamna, va rog sa iesiti din masina! Femeia iese din automobil. F: S-a intamplat ceva, domnule? P2: Unul dintre colegii mei mi-a spus ca ati furat aceasta masina si ca ati ucis proprietarul. F : Am ucis proprietarul? P2: Da.Varog sa deschideti portbagajul. Femeia deschide portbagajul, care este gol... P2: Masina este a dvs., doamna? F: Da. Poftiti actele ei. Primul politist ramane perplex. P2: Unul dintre colegii mei sustine ca nu aveti nici permis. Femeia cauta in poseta, scoate un port-document si-l intinde politistului. Aceste il deschide si studiaza permisul, care este in regula. Tipul deja nu mai stie ce sa creada. P2: Multumesc, doamna... Vedeti, colegul meu mi-a spus ca nu aveti permis, ca ati furat masina si i-ati ucis proprietarul! F: Sunt convinsa ca porcul asta mincinos v-a spus si ca mergeam cu viteza! Morala: Nu va puneti cu femeile. |
--------------------
Sandero
1.6 MPI
2009 / Laureate
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
gattoman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 24 December 04 From: --- ![]() |
![]() |
--------------------
Tractor
U650 16v
- K-MR-589
z
|
|
renault_clio |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 10 September 05 ![]() |
QUOTE(Marty @ 15 Aug 2005, 15:36) http://webz.nnm.ru/gid/08.08.2005/znamenitosti_v_detstve Demi Moore, Van Damme si Tina Turner sunt de mare belea ![]() nu uita de jennifer lopez |
--------------------
dacia
solenza 1.9D
- BC 04 MCD
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Toyota
Corolla
- B-01-LEXY
1,6 VVTI / SOL Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
|
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
- B 07 LUS
GLS 4WD Premium - 2007 Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
cu dedicatie pentru M@nuel, bancul zilei de pe hotnews
si (desi nu prea e banc..): cautati 'failure' cu google. This post has been edited by vv: 12 Sep 2005, 11:01 |
--------------------
Renault
Grand Scenic
- B.00.XXX
2008 It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Multumesc, multumesc!!!
Esti prea bun... Raman dator! ![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
Un Enorias merge la Preot sa se spovedeasca.Preotul il intreaba :
-Ce pacate ai facut crestinule ? La care el sta pe ginduri si nu zice nimic. Preotul il intreaba din nou daca a pacatuit. -Da Parinte ! Raspunde el. -Dar e un pacat mare de tot ! La care preotul il intreaba : -Ce pacat poate fi asa mare? Enoriasul raspunde: -Parinte!!! Am fu...o pe mama ! Preotul auzind asta i-a zis: -E un pacat mare si trebue sa iti dau un canon!I-a briceagul asta si mergi acolo in gradina la stejarul ala mare si ai trei zile timp sa il tai.(dobori) Zis si facut merge Ghertoiul in gradina si se pune pe treaba.In prima zi a zgiriat un pic copacul.A doua zi la fel iar a treia zi nici gind sa cada stejarul.A treia zi seara merge pacatosul la popa si ii da vestea cea mare ca nu a reusit sa taie copacul si ca ar avea o propunere.Preotul il intreaba : Despre ce e vorba ? La care el zice: -Parinte am incercat trei zile cu cutitul si nu am reusit.Ce-ar fi sa o fu.. si tu pe mata si sa luam amindoi un joagar sa taiem copacul.Amindoi reusim sigur. |
--------------------
scandura
cu rulmenti
- B-02/36-MAS B222BIP
noua, din 2000 Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
In cimitir, Groparul sapa linistit si din cand in cand mai tragea si din
tigara. La un moment dat vede cum dintr-un mormant iese o mana. Sapa si fumeaza in continuare linistit. Nu dupa mult timp din pamant iese mortul cu totul. Groparul sapa si fumeaza in continuare linistit. Mortul incearca sa il sperie. Groparul sapa si fumeaza in continuare linistit. Vede mortul ca nu are ce sa-i faca, se indreapta spre gardul cimitirului si vrea sa sa sara. Dintr-o data se trezeste cu ditamai lopata dupa ceafa. Groparul: - Radem, glumim, da' nu parasim incinta. |
--------------------
scandura
cu rulmenti
- B-02/36-MAS B222BIP
|
|
MAS |
![]()
|
lainceputul lumii, Dumnezeu a pus pe teritoriul Romaniei delta, mare munti, campii, dealuri etc. Vazand acestea, Sfantul Petru i-a spus lui Dumnezeu:
-Doamne, l-ai pus de toate(delta, mare munti, campii dealuti etc.) -da, dar sa vezi ce oameni le dau... |
--------------------
scandura
cu rulmenti
- B-02/36-MAS B222BIP
|
|
MAS |
![]()
|
Intr-o zi Ana se duce la biserica sa se spovedeasca.Cand ajunge acolo ea ii spune parintelui ca intr-o duminica in care ea venea la biseica imbracata cu o fusta mini si o bluzita peste buric se intelneste pe drum cu Ion din capul satului.Acesta o duce la el acasa acolo petrecandu-se lucruri placute pentru cei doi.La un moment dat aceasta incepe ai povesti parintelui cele intamplate:
A:acasa Ion incepu sa ma dezbrace si sa ma pipaie... P:Si,si,si,si... A:si imi dadu bluza jos,incepu iar sa ma pipaie si:nu pot parinte mi-e rusine; P:cum sa-ti fie rusine fata tatii?zi ce se mai intampla?(parintele fiind tensionat) A:si imidadu si fusta jos si sutienul si... P: si,si,si ce se mai intampla? A:si la un moment dat a intrat mama (la care parintele dezamagit): P:firar mata a dracu!!!!!! --------------------------------------------------------------------------------------------------- Erzsi era servitoare la domni in Cluj. In fiecare joi avea liber si se intorcea acasa seara foarte bine dispusa. Intr-o joi seara domnul o intreaba: -Erzsi, ce faci tu joia de vii asa vesela acasa? Erzsi: O, domnu , noi joi intalneam cu Ildiko si cu Feri si Pista si mergem pe Feleac si jucam de-a ghicitul. Domnul: Cum e jocul asta, Erzsi? Erzsi: Mergem la capita, noi fetele punem capul in capita si baietii vin pe la spate si f**e la noi, iar noi trebuie ghicit cine fost. Cateodata vine mai multi tineri si noi nu putem ghici si atunci radem si radem, ei f**e pana ghicim cine fost. Domnul: Mai Erzsi, e tare interesant jocul asta, as veni si eu! Erzsi: Veniti domnu , ca joia trecuta fost si doamna si nu ghicit de 6 ori! This post has been edited by MAS: 12 Sep 2005, 14:28 |
--------------------
scandura
cu rulmenti
- B-02/36-MAS B222BIP
|
|
gattoman |
![]() ![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 24 December 04 From: --- ![]() |
- Un barbat cu o burta mare se plimba pe langa o gradinta!
- Il vede o educatoare si-l intreaba... - Asteptati un copil? - La care el........nu, asa sunt eu gras! ----------------------------------------------------- Prin oceanul Pacific trecea un vapor. Unul dintre pasageri ii arata capitanului ca pe o insulita e un om zdrentaros care sare si da din maini. Il intreaba pe capitan: - Cine e tipul? - Nu stiu, dar de cate ori trecem pe aici se bucura nespus! ----------------------------------------------------- I : Ce i-a zis Adam Evei la prima intalnire? R : Da-te mai incolo ca nu stiu cat de mare se face ! ----------------------------------------------------- Un jurnalist intreaba directorul unei case de nebuni, care este testul ce se efectueaza pentru a externa un bolnav. - Umplem cada cu apa, punem alaturi o lingura si o cana. Si ii propunem bolnavului sa scoata apa din cada. Jurnalistul, zambind, spune: - Orice om normal ar lua cana. - Nu, spune directorul, un om normal ar scoate dopul de la cada! |
--------------------
Tractor
U650 16v
- K-MR-589
z
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Intr-un tren ce mergea de la Cluj la Bucuresti, in acelasi compartiment,
erau o doamna mai in virsta cu fica ei, linga tinara fata statea un domn mai in virsta, in partea opusa stateau doi tineri, un oltean si un ardelean. Tot timpul calatoriei tinarul oltean nu inceta sa faca complimente fetei. La un moment dat, trenul intra in tunel si se aude un sarut prelung si o "cirpitura" de palma. Dupa ce trenul iese din tunel fiecare se gindea. Doamna in virsta : "Timpitul asta de Bosorog a incercat sa ma sarute, da' din gresala a sarutat-o pe fica mea si ea la "pocnit" Domnul in virsta: "Timpitii astia de tineri au incercat sa o sarute pe asta mica si au luat-o peste gura." Olteanu': "Zapacitul asta de Ardelean a incercat sa sarute fata , ea a crezut ca eu am incercat sa o sarut si mi-a trasnit una." Ardeleanu': " Abia astept sa mai prind un tunel, sa mai imit odata zgomotul unui sarut si sa ii mai f*t o palma olteanului asta, ca asa ma inerveza moaca lui! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Gheorghe isi inmormanteaza soacra.Vine omu' nostru acasa si cand sa deschida poarta ii pica o tigla in cap.
Gheorghe contrariat se uita spre cer: -Ai si ajuns, scarba?!?!?! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
let's play ... and the last man standing will take the Queen
![]() This post has been edited by luxcor: 13 Sep 2005, 12:24 Attached thumbnail(s) ShowLetter.jpg ( Size: 59.28k ) Number of downloads: 1109 |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
- B 07 LUS
GLS 4WD Premium - 2007 Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
- B ** ***
TICO 1999 Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
luxcor |
![]()
|
este adevarat !!! exista apă pe marte ...
(in original "water on mars") This post has been edited by luxcor: 13 Sep 2005, 12:20 Attached thumbnail(s) WaterOnMars2_gcc.jpg ( Size: 27.02k ) Number of downloads: 879 |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
- B 07 LUS
|
luxcor |
![]()
|
|
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
- B 07 LUS
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.778 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
[attachmentid=14608]
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
luxcor |
![]()
|
Ce faci ... iar freci duda ...
Attached thumbnail(s) 11.gif ( Size: 498.04k ) Number of downloads: 533 |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
- B 07 LUS
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
De ce un computer este mai de preferat unei femei?
1. Este intotdeauna acolo; 2. Orice ii cumperi vei folosi tu; 3. Nu se supara daca il neglijezi; 4. Nu este o problema deosebita daca priteniii iti fososesc calculatorul; 5. EASY TO TURN ON ! |
--------------------
Toyota
Corolla
- B-01-LEXY
1,6 VVTI / SOL Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
luxcor |
![]()
|
Merge un politist prin desert. La un moment dat ii vine sa faca c**a, dar fiind om civilizat se gandeste ca nu poate sa se puna la treaba oriunde in desert ca-l vede lumea. Gaseste in sfarsit o groapa si se usureaza acolo. Fericit merge mai departe si gaseste o usa care intra sub pamant. Intra si el inauntru si vede acolo un bar cu tot ce vrei, racoare, lume, insa toti erau pistruiati. Merge la barman si il intreaba:
- Ce au toti dom'le, de sunt cu pistrui? La care barmanu: - Mama, daca-l prind pe ala care a facut c**a pe ventilator !!! |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
- B 07 LUS
|
gattoman |
![]() ![]()
|
Se anunta inundatii mari. Nea Gheorghe - bisericos de felul lui - e singurul din sat caruia nu pare sa-i pese. Vine viitura si apa incepe sa se umfle pe ulite.
Cand ii ajunge in dreptul ferestrei, apare un jandarm cu o barca si-i spune sa se urce, sa fie salvat. "Nu! Dumnezeu a zis ca o sa aiba grija de mine." zice nea Gheorghe. Trece ceva vreme si apa ii ajunge acum la etaj. Vine o salupa, dar istoria se repeta: "Lasati-ma, Dumnezeu o sa aiba grija de mine!". Peste cateva ore, catarat pe acoperis, nea Gheorghe vede cum apa ii ajunge la picioare. Apare un elicopter si i se cere sa se urce pentru a se salva. "Nu! Dumnezeu mi-a PROMIS ca o sa aiba grija de mine!". Jumatate de ora mai tarziu, nea Gheorghe ajunge la Judecata de Apoi, in fata lui Dumnezeu. "Doamne, te-am slujit cu credinta toata viata, mi-ai promis ca ai grija de mine si ma salvezi..." "Ti-am trimis 2 barci si un elicopter, ce voiai sa-ti mai fac?!?" |
--------------------
Tractor
U650 16v
- K-MR-589
z
|
|
Flores |
![]()
|
![]() ALIEN Group: Members Posts: 372 Joined: 24 March 05 From: behind enemy lines ![]() |
La tribunal, un oltean ii spune avocatului sau:
- Domnule avocat, daca obtii pentru mine doar 10 ani de pedeapsa, vei primi un miliard de lei! Procesul a avut loc, iar raufacatorul a primit 10 ani de pedeapsa. Incasandu-si onorariul si primind multumirea condamnatului, avocatul marturiseste: - Sa stiti ca am avut mari dificultati sa obtin pentru dumneavoastra 10 ani, deoarece juriul voia sa va achite... |
--------------------
Opel Zafira 1.9CDTI-
Dacia Logan
Laureate 1.6 Mio C230
If it has tits or wheels it will give you problems ! |
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Things that are *ABSOLUTELY IMPOSSIBLE* to say when you're drunk:
- Thanks, but I don't want to sleep with you; - Nope, no more booze for me; - Sorry, but you're not really my type; - No kebab for me, thank you;- - Good evening officer, isn't it lovely out tonight?; - I'm not interested in fighting you; - Oh, I just couldn't - no one wants to hear me sing; - Thank you, but I won't make any attempt to dance, I have no co-ordination. I'd hate to look like a fool; - Where is the nearest toilet? I refuse to vomit in the street; - I must be going home now as I have work in the morning. |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 12:49 |