1 banc
![]() ![]() ![]() |
1 banc
Tiristu' |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 20 April 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
97/S
- 02 BUJ
|
|||
dacialoganmcv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 522 Joined: 9 July 08 ![]() |
Cafea de criză.....
Se ia o boabă de cafea, se leagă cu o ață, și se scufundă de 2-3 ori în ceașca cu apă fierbinte. La fiecare 3 cafele se schimbă ața... Hai sa aveti pofta! Doi soti se cearta deoarece el o inseala pe ea. Sotia ii spune suparata ca pleaca si isi va insela sotul cu primul barbat intilnit. Pe drum gaseste un betiv pe care il duce acasa. Ajunsi acasa ea il intreaba pe betiv: -Ce ai vrea sa faci? -Sa beau! -Du-te la frigider! Cind se intoarce de la frigider ea in capot il intreaba: -Ce ai vrea sa faci? -Sa beau! -Du-te la frigider! La intoarcere ea e in bikini si il intreba: -Ce ai vrea sa faci?? -Sa beau! Ea (enervata): -Du-te la frigider! El, la intoarcere o gaseste goala. -Ce ai vrea sa faci dragul meu? -Treci… capra! Ea, fericita ca in sfirsit isi va insela sotul, se aseaza capra. El, urcandu-se cu greu pe ea, ii spune: -Du-ma la frigider!!! Bula era corigent în clasa a IV-a la matematica. Vine învătătoarea si îl intreaba: - Bula daca vrei sa te trec, spune-mi cât fac 4+3! Bula după ce număra pe degete, spune bucuros: - 7 doamna învătătoare! -Nesimtitule, în clasa a IV-a numeri pe degete! Tine-ti mâinile la spate! Spune-mi cât fac 4+4! Bula întorcându-se la spate când pe o parte când pe alta ca sa poată număra pe degete, spune: - 8 doamna învătătoare! - Nesimtitule, baga mâinile în buzunar! Cât fac 5+5? Bula, după ce număra degetele prin buzunare, exclama: - 11, doamna învătătoare!!! ![]() |
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
2006 / Preference / Gris platine
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
Saru'mana,aveti cumva fanta roz???.....puisor,toate avem fanta roz!
|
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Trei prieteni, stau de vorba la o bere: Din vorba in vorba ajung sa discute despre sotii si conducere auto. Primul zise suparat:
- Sotia mea a inceput scoala de o saptamana si de atunci in fiecare noapte se trezeste, pune mana pe "schimbator" si verifica din cinci in cinci minute daca e "la punctu’ mort" de nu pot sa dorm toata noaptea. Al doilea zice si el negru de suparare: - Asta nu-i nimic, a mea are deja doua saptamani de scoala si in fiecare noapte pune mana pe "schimbator" si incepe: "intaia, a doua, a treia, a patra". La marsarier, cel putin, trage de schimbator in sus de-mi ies ochii din cap… Al treilea , daramat de tot, se uita la ei si zise: - Sunteti mici copii! A mea are deja carnet, si-a luat si masina, si de atunci in fiecare noapte pe la 3 se intoarce cu fundul la mine si zice "Plinul, va rog ! Si scutur-o bine la sfarsit sa nu se prelinga pe caroserie !" |
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
lautrec |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 24 February 05 From: Cluj Napoca ![]() |
Un cetatean se prezinta la Oficiu fortei de munca Bucuresti si vede anunt : Se cauta asistent pentru medic ginecolog.
O intreaba pe tinara de la ghiseu in ce consta slujba si daca poate da ceva amanunte despre ea. - Da ,trebuie sa ajutati doamnele sa se dezbrace de haine ,apoi de lenjeria intima, sa le ajutati sa se intinda si sa le spalati cu grija zonele intime,apoi sa le dati cu spuma de ras si sa le barbieriti de parul pubian, apoi sa le ungeti cu diferite creme si sa le masati astfel ca ele sa fie pregatite pentru examinarea medicului.Este pentru inceput un salariu lunar de 2000 ron cu perspective serioase de crestere in functie de rezultate.Dar trebuie sa mergeti la Ploiesti. -O, da ? De ce, acolo este slujba? -Nu ,slujba e in Bucuresti, dar acolo e capatul cozii |
--------------------
Dacia/Seat/Suzuki
Logan/Toledo/GS500E
2007/2008/1993
- Lautrec
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.521 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
nick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 9 April 03 From: Bucuresti ![]() |
O planeta trecea pe langa planeta Pamant si o intreaba: - Ce mai faci soro? Nu te-am vazut de milioane de ani! - Nu prea bine, stii? mi-au iesit Homo Sapiens.... - Nu te ingrijora, o sa treaca...
|
-------------------- Megane II 1.6 16V Confort Dynamique 2003
Chevrolet Lacetti 2.0 TDCi 2007 |
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Un ungur se duce la un restaurant.Cand chelnerul vine sa-i ia comanda, ii spune:
- Te rog sa dai la mine una la m.u.i.e.. - ?! - Te rog sa dai la mine una la m.u.i.e..! - Dar cum sa fac asa ceva? Nu pot! - Sa chemi la mine pe sef de sala! Seful de sala se prezinta si primeste aceeasi solicitare: - Noi ne respectam clientela, domnule, nu pot sa va onorez comanda! Ungurul izbucneste isteric: - Daca nu dati imediat la mine una la m.u.i.e., eu fac scandal! Seful de sala ezita cateva clipe, apoi ridica din umeri si satisface cererea clientului. A doua zi, la tribunal, judecatorul il intreaba pe seful de sala: - De ce l-ati lovit pe reclamant? - Pai, pentru ca el mi-a cerut, sa-i dau una la m.u.i.e.! Ungurul sare revoltat: - Nu este adevarat! El dat la mine una la m.u.i.e., sora cu moartea, dar eu cerut una lamuie, sora cu portocala ![]() This post has been edited by ionut.tanase: 29 Apr 2009, 08:12 |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
CHITANTA (de George Toparceanu)
Tanta , domnisoara Tanta E-o duduie foarte sic, Zvelta, cu ochi mari si negri, Cap superb, nasucul mic, Picioruse lungi si durde Si cand se plimba prin Tei Toti birjarii o admira: - Ma, halal de mama ei! Ce profesie are Tanta ? Uite, n-as putea sa spun; Nici nu ma intereseaza Chiar daca o presupun. Dar cum Tanta-i delicioasa Si-are maniere fine, Nici nu vreau sa stiu ce face, Nici cu ce si nici cu cine. Ca vecini se mai intampla Ca sa-i cer un ac sau ata, Sau imi cere ea o carte Pana maine dimineata. O vecinatate draga Ne-a prins zilele-n catuse Ca ades intru la Tanta Fara sa mai bat la use. Tot asa-ntr-o seara intru Era iarna grea si ger, Si-o gasesc in pielea goala Stand langa calorifer. Naucit de frumusetea-i Dau sa ma retrag un pic Insa Tanta-mi spune: - Intra, intra draga, nu-i nimic ! Am intrat si beat de farmec O-ntrebai plin de mister: - Pentru ce stai goala, scumpo Langa acel calorifer? - Fiinca-a fost proprietarul, Mi-a raspuns sagalnic Tanta - Si-uite mi-am platit chiria, Iar acum, usuc chitanta. 29 Apr 2009, 09:35: Socrate si zvonurile In Grecia antica Socrate(469- 399 DC), era foarte mult laudat pentru intelepciunea lui. Intr-o zi, marele filozof s-a intalnit intamplator cu o cunostinta care alerga spre el agitat si care i-a spus: Socrate, stii ce-am auzit tocmai acum, despre unul dintre studentii tai?" " - Stai o clipa," ii replica Socrate. "Inainte sa-mi spui, as vrea sa treci printr-un mic test. Se numeste Testul celor Trei.." " - Trei?" " - Asa este," a continuat Socrate. "Inainte sa-mi vorbesti despre studentul meu, sa stam putin si sa testam ce ai de gand sa-mi spui. Primul test este cel al Adevarului. Esti absolut sigur ca ceea ce vrei sa-mi spui este adevarat?" " - Nu," spuse omul. "De fapt doar am auzit despre el." " - E-n regula," zise Socrate. "Asadar, in realitate, tu nu stii daca este adevarat sau nu. Acum sa incercam testul al doilea, testul Binelui. Ceea ce vrei sa-mi spui despre studentul meu este ceva de bine?" " - Nu, dimpotriva.. ." " - Deci," a continuat Socrate, "vrei sa-mi spui ceva rau despre el, cu toate ca nu esti sigur ca este adevarat?" Omul a dat din umeri, putin stanjenit. Socrate a continuat. " - Totusi mai poti trece testul, pentru ca exista a treia proba-filtrul Folosintei. Ceea ce vrei sa-mi spui despre studentul meu imi este de folos?" " - Nu, nu chiar..." " - Ei bine," a conchis Socrate, "daca ceea ce vrei sa-mi spui nu este nici Adevarat, nici de Bine, nici macar de Folos, atunci de ce sa-mi mai spui?" Omul era invins si s-a rusinat. Si astfel Socrate nu a aflat niciodata ca nevasta-sa il insela cu studentul respectiv. This post has been edited by tribunul: 29 Apr 2009, 08:35 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
canon |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 21 April 06 From: TARGU-JIU ![]() |
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 50 g de tarie. Taria, precum se stie din batrani, atenueaza frica!
|
--------------------
DACIA
LOGAN LAUREATE +
2006/I Evolio S1200
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Nepotu' catre bunica: Mamaie, n-ai vazut cumva o cutiuta cu pastile pe care scria Ecstasy?
Bunica catre nepot: Du-te dracu' cu pastilele tale, n-ai vazut balauru' din bucatarie? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Ethernet adapter Local Area Connection:
Connection-specific DNS Suffix . : Description . . . . . . . . . . . : Broadcom NetLink Gigabit Ethernet Physical Address. . . . . . . . . : BA-BA-FA-CE-CA-CA Dhcp Enabled. . . . . . . . . . . : No IP Address. . . . . . . . . . . . : Cica nu e la misto ![]() |
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
ba da este
![]() |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
cristidb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.462 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Mac-ul se poate schimba din OS
|
--------------------
CBR 600 F4i ;
Astra GTC
Sport 124CP remap Superchips, K&N, Eibach.
- .
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ce scri acolo, ala e, se poate si din regedit.
Attached thumbnail(s) New_Bitmap_Image.JPG ( Size: 98.34k ) Number of downloads: 2411 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
dacialoganmcv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 522 Joined: 9 July 08 ![]() |
Un tigan statea in penultima banca. Inspectorii se aseaza in spatele lui, in ultima banca.
Profesoara pune intrebari, tiganul tot cu mana pe sus. Intr-un sfarsit, il pune si pe el sa raspunda. - Ia raspunde si tu Praleo! - Doamna, sa mor io ce picioare si tatze misto haveti. - Nesimtitule, cum iti permiti? Ai nota 2 si iesi afara magarule! In timp ce se ridica din banca, Pralea se intoarce la inspectori: - Ba, astia cu inspectia, nu mai soptiti minca-v-as, daca nu stiti! Un om avea o nevasta tare frumoasa, buna....dar nu stia sa gateasca. Vecinul lui avea o nevasta grasa si urata....dar gatea super bine. Vecinul stia treaba ca omul de langa el cam face foamea si, cateodata, il mai invita la el la masa. - Vecine, ce bine gateste nevasta-ta!... - Da vecine, asa e, dar nu vezi ce grasa si urata e?....Pe cand a ta...ia uite ce frumusete de femeie ! -O fi ea frumoasa dar asta nu tine de foame! Fac foamea ca la concurs, ca nu stie sa gateasca; pe cand a ta...uite ce bine gateste, ce daca e grasa ! - Bai vecine, am o idee, uite cum facem : mancam la mine si f_tem la tine ! This post has been edited by Loganel_AG: 29 Apr 2009, 17:48 |
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
2006 / Preference / Gris platine
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
BAAAAAAAAAAAAAAA...STATI DRACULUI JOS SA NU VA LOVITI CIND VA APUCA SPASMELE DE RIS
This post has been edited by Marty: 30 Apr 2009, 19:46 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
loganfan2008 |
![]()
|
![]() Volvo Group: Members Posts: 392 Joined: 6 May 08 ![]() |
Do you speak English?
- Yes! - Name? - Abdul al-Rhazib. - Sex? - Three to five times a week. - No, no...I mean male or female? - Yes, male, female, sometimes camel. - Holy cow! - Yes, cow, sheep, other animals in general. - But isn't that hostile? - Horse style, doggy style, any style! - Oh dear! - No, no! Deer runs too fast... 1. Engleza pentru incepatori: (English for beginners) Traduceti in engleza: ...Trei vrajitoare privesc trei ceasuri Swatch. Care vrajitoare priveste care ceas Swatch? Si acum, in engleza: ... Three witches watch three Swatch watches. Which witch watches which Swatch watch? 2. Engleza pentru avansati: (advanced English) Traduceti in engleza: ... Trei vrajitoare transsexuale privesc trei butoane pe ceasuri Swatch Care vrajitoare transsexuala priveste care buton de ceas Swatch? Si acum in engleza: ... Three switched witches watch three Swatch watch switches. Which switched witch watches which Swatch watch switch 3. Engleza pentru experti: (English for experts) Traduceti in engleza: ... Trei nenorocite de vrajitoare elvetience care doresc sa fie niste nenorocite de vrajitoare transsexuale elvetience, vor sa priveasca trei butoane pe ceasuri elvetiene Swatch. Care nenorocita de vrajitoare elvetianca - care doreste sa fie o nenorocita de vrajitoare transsexuala elvetianca - vrea sa priveasca care buton de ceas Swatch? Traducerea in engleza: ... Three swiss witch-bitches, who wish to be switched swiss witch-bitches, wish to watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch who wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch switch? POEZIE SCRISA DE UN AFRICAN: Cand ma nasc, sunt Negru Cand cresc, sunt Negru Cand stau la soare, sunt Negru Cand mi-e frig, sunt Negru Cand sunt speriat, sunt Negru Cand sunt bolnav, sunt Negru Iar cand mor, sunt tot Negru Iar tu, tipule Alb Cand te nasti, esti Roz Cand cresti esti Alb Cand stai la soare, esti Rosu Cand ti-e frig, esti Albastru Cand esti speriat, esti Galben Cand esti bolnav, esti Verde Iar cand mori, esti Cenusiu Si tu ma numesti pe mine COLORAT? CURCUBEUL DRACULUI !!!!!! This post has been edited by loganfan2008: 30 Apr 2009, 20:37 |
--------------------
Volvo
S40
1996 Swedish car
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
era o melodie de fapt:
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
fara suparare.....dar asta nu e melodie....e doar "o poezie" fara ritm si rima spusa pe un fundal plictisitor si monoton
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Marty |
![]()
|
Si-i cam apartine lui Malcolm X (m-a rugat cineva sa va transmit asta)
1 May 2009, 10:22: This post has been edited by Marty: 1 May 2009, 09:22 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
[SIZE=7][FONT=Arial]Doi tineri erau casatoriti doar de doua saptamani. Sotul, desi era foarte
indragostit, abia astepta sa iasa in oras cu vechii lui prieteni sa petreaca. Asa ca ii spuse sotiei: - Scumpa mea, vin repede. - Unde mergi, iubitel? intreba sotia. - Merg pana la bar, draguto. Sa beau o bere. Sotia spuse: - Vrei bere, dragostea mea? Deschise usa de la frigider si ii arata 25 de tipuri diferite de bere, din 12 tari diferite: Germania , Olanda, Danemarca... Sotul nu stia ce sa faca, sigurul lucru pe care a fost in stare sa il spuna d fost: - Da, acadeaua mea... dar la bar... stii tu... au halbe inghetate... Nu a apaucat sa termine fraza ca sotia il intrerupse: - Vrei halba inghetata, iepuras? si scoase din congelator o halba atat de inghetata ca abia putea sa o tina in mana. Sotul devenise cam palid, dar spuse: - Da, motanel, dar la bar au tot felul de gustari delicioase... Nu stau mult, vin imediat. Promit. Ok? - Vrei gustari papusel? Deschise cuptorul si scoase 5 tavi cu diverse gustari aburinde: aripioare de pui, ciuperci, coaste de porc... - Dar, draga mea... la bar... stii, se mai injura, se vorbeste urat... - Vrei vorbe urate draga? Auzi, ba, coa * e! Bea-ti in pu * a mea berea in nenorocita aia de halba inghetata si manca-ti cenzuratele de gustari, pentru ca esti insurat, si nu mergi nicaieri!!! Clar, nenorocitule? Si au trait fericiti pana la adanci batraneti... |
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Intr-un oras din Transilvania, pe o straduta dosnica, un ungur zace intr-o balta de sange, ciuruit de 40 de gloante, plus doua cutzite-nfipte-n spate si un tarnacop in gat. Dupa identificarea actelor defunctului si dupa ce studiaza atent si indelung cadavrul, criminalistul (roman) trage concluzia:
- O asemenea sinucidere cumplita nu mi-a mai fost dat sa vad pana acuma! |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
One day two very loving parents got into a huge fight, the man called the women a "bitch" and the women called the man a "bastard". Their son walked in and said "What does bitch and bastard mean?" and the parents replied "ladies and gentlemen".
The next day the parents decided to have sex, the women said "feel my titties" and the man said "feel my dick". Their son walked in and asked "What does titties and dick mean?" and the parents replied "hats and coats". On Thanksgiving the dad was shaving and he cut himself, "Shit" he said, the kid came in and asked "What's that mean" and the man said it was the brand shaving cream he was using. Down stairs, the mom was preparing the turkey, and she cut herself, "Fuck" she said. Once again, the kid asked "What's that mean" the mom said that is what she calls stuffing the turkey. Then the door bell rang. The kid answered the door to his relatives and said "Alright you bitches and bastards, put your dicks and titties in the closet, my dad is upstairs wiping the shit off his face, and my mom is in the kitchen fucking the turkey! |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Nu e banc, dar mi s-a parut funny!
![]() This post has been edited by Micutzu_BH: 4 May 2009, 19:56 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
costin_bad |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 23 October 06 From: Bucuresti ![]() |
2 sotzi... El ii da chiloteii jos si zice: " dau 1 pupic la boschet!".
Dupa 7 nopti petrecute asha, ea ii zice intr-un final: " auzi bai... ori plantezi pinul ... ori vand terenu... " |
--------------------
suzuki
sx4 glx
2009
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd June 2025 - 05:15 |