1 banc
![]() ![]() ![]() |
1 banc
einstein1984 |
![]()
|
||
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|||
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Du iu spic ingliș?
![]() ![]() This post has been edited by Micutzu_BH: 17 Sep 2009, 15:35 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
BANC DE CRIZA
Doi patroni stau la o bere si vorbesc d-ale lor. - Ma, zice unul, tie cum iti merge? - Prost tare, zice-al doilea, da' tie? - Ba, prost, prost, e criminala situatia! - Frate, da' tu mai dai salarii la angajati? - Nuuu! de vreo trei luni.Da' tu le mai dai? - Nici vorba, de prin octombrie; da' ai tai mai vin la munca ? - Ba, m-am mirat si eu da' vin in fiecare dimineata, semneaza condica, muncesc.Dar ai tai? - Si-ai mei vin ma la treaba! Stau ei si se gandesc si dupa citeva minute, unul dintre ei zice: - Ma, ce-ar fi sa le punem la astia o taxa la intrare?! |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
Un telefon la politie un miezul noptii:
- Veniti repede niste spargatori mi-au intrat in casa ![]() - Ne pare rau dar nu avem nici un echipaj disponibil! Omul revine 5 minute mai tarziu: - Alo, tot eu va telefonez, cel cu spargerea. Voiam doar sa va spun ca nu mai e nevoie sa trimiteti pe nimeni, i-am impuscat pe toti. Cinci minute mai tarziu strada gemea de masini politie iar politistii erau prin toata casa. I-au prins pe toti spargatorii. Un politist discuta cu proprietarul: - Dar dumneavoastra parca ziceati ca i-ati impuscat pe toti. ![]() - Dar dumneavoastra parca ziceati ca n-aveti pe cine trimite. ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
red_dog 4 ever |
![]() ![]()
|
![]() DINAMO BUCURESTI Group: Members Posts: 218 Joined: 20 July 06 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
VW
POLO HAPPY,Logan ABS plus
2009,2009
- xxx
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Cel mai bun pe ziua de azi auzit,kaveo e mai bunu ca loganu
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Vecinul meu are 2 Aveo, si n-are probleme, unuia i-a schimbat un bec doar, iar celuilalt nimic (in afara de consumabilele de la revizii), in 2-3 ani de cand le are. De siguranta nu comentez... din teste reiese ca Logan-ul este mai sigur.
This post has been edited by Filip: 18 Sep 2009, 23:00 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
C@talin |
![]()
|
lasa ca si loganu meu are 5 ani si na vazut decat ulei distributie si iar ulei :| .
poate au fost facute mai cu cap astea primele , a mea e chiar din august 2004 .Ca am primit-o in septembrie e alta poveste ![]() Si sa termin cu offtopicu,cum sa zici ca aveo e mai frumos decat logan ph2 :| .Io am zis ca e banc ca omu vrea orice chiar daca e mai naspa da sa nu fie dacie frateee. |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Eu cred ca blogul e facut la misto si autorul e prea glumet.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
C@talin |
![]()
|
DEci lesin,banc real din viata de zi cu zi,
SA injuri loganu ca nu ai luat unu nici gratis,si porma sa cumperi unu ![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 19 Sep 2009, 19:11 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
mk2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 5 August 06 From: Bucuresti ![]() |
In Bronx, o camera sordida, in semintuneric.
La o masa sta un negru urias, transpirat, cu o scobitoare intre dinti: Big Leroy. Se deschide usa si apar doi malaci care tarasc dupa ei un individ. - Hei, Big Leroy, zice unul. Ti l-am adus pe fiul asta de catea. Seful cel mare zice sa-l iei si sa-l f**i un pic in dos, sa-i largesti curul, sa se invete minte sa nu se mai ia de oamenii nostri. - Lasati-l acolo in colt, ma ocup de el mai tarziu. Malacii dispar iar individul, livid si tremurand, incepe sa se milogeasca: - Va rog, domnule Leroy, va implor, nu ma babarditi. Va promit ca am sa spun la toata lumea ca ati facut-o, n-o sa stim decat noi doi ca de fapt nu e asa! - Taci din gura, vierme! striga Big Leroy si tipul se face mic in coltul lui. Dupa o vreme vin iar cei doi, cu alt nefericit. - Big Leroy, seful ti-l trimite si pe asta. Zice sa ii tai ambele picioare ca sa nu mai fuga de oamenii nostri cand are de platit datorii. - Lasati-l in colt, ma ocup mai tarziu. Indivizii pleaca. Dupa inca un timp il aduc pe altul. - Big Leroy, seful zice sa il iei pe asta si sa-i tai p**a, sa se invete minte sa nu se mai ia de femeile noastre. Si mai zice sa-i tai si mainile si limba, sa nu se mai poata atinge de nici o femeie in viata lui. - Bine, lasati-l acolo in colt, ma ocup mai tarziu. Gorilele pleaca. La care, din coltul lui, primul adus zice: - Domnul Leroy, daca nu va suparati, ca sa nu fie vreo confuzie: eu sunt ala cu curul, da? Intr-o benzinarie, un proaspat pensionar alimenta, atent sa nu depaseasca 10 lei, Dacia sa subreda model 1982. La pompa de alaturi, o superba tanara coboara dintr-o la fel de superba decapotabila, cautand zadarnic din priviri un pompagiu. Omul nostru, se ofera fastacit sa o ajute. Dupa un schimb sumar de amabilitati omul isi ia inima in dinti si isi exprima fatis nedumerirea..... - Domnisoara,eu am lucrat 40 de ani la Banca si nu am reusit sa imi cumpar decat Dacia asta pe care o vezi. Dumneata ce servici ai sau cu ce te ocupi de iti permiti asemenea bijuterie de masina la varsta dumitale atat de frageda? - Cu sex oral, tataie, raspunse ea amuzata. - Cum, zise omul iesindu-i ochii din orbite, adica iei m*!e? - Nu, tataie. Eu fac sex oral. M*!e ai luat dumneata, timp de 40 de ani, muncind la Banca... Trei cupluri vroiau sa intre in randul oamenilor bisericii, asa ca s-au dus la un preot sa il intrebe ce sa faca. Preotul le-a spus ca mai intai trebuie sa incerce sa reziste fara sex doua saptamani si dupa aia or mai vedea. Se intorc dupa doua saptamani si preotul ii intreaba cum s-au descurcat. Pensionarii spun ca n-a fost nici o problema sa se abtina si sunt primiti in randul bisericii. Cei de 40 de ani spun ca a fost greu prima saptamana, dar dupa aia a fost floare la ureche. Sunt primiti si ei in randul bisericii. Cind vine randul celor de 25 de ani, tipul spune: - Ne-am abtinut cat ne-am abtinut, dar cand ea a scapat cutia de vopsea pe jos si s-a aplecat dupa ea, n-am mai putut sa ma abtin, am simtit ca trebuie neaparat sa fac sex cu ea acolo, in momentul ala, altfel explodez. Si atunci am facut sex... - Imi pare rau, spune preotul, nu va putem primi in randul oamenilor bisericii. - Asta e, zice tipul dezamagit. Oricum au zis ca nu ne mai primesc nici la BricoStore... De ce nu se asculta manele in Elvetia? Pentru ca sunt neutri si n-au dusmani. La o conferinta a mafiotilor,seful mafiotilor il intreaba pe Ivan:Mai, Ivane, daca tot esti mafiot, spune-mi tu mie daca ai o vila cu 2 etaje ca a mea?Mertane ca ale mele?Sau lant de aur ca al meu la gat? Ivan:Nu. Data viitoare cand ne intalnim sa ai toate astea. Merge Ivan acasa si il cheama pe slujitorul lui, Aliosa, si ii spune:'da ultimele 3 nivele de la vila jos, vinde elicopterele si cumpara mertane, adu cainele in casa si lantul pe care il poarta la gat da-mil mie sa il port. |
--------------------
Dacia Logan
1.5 dci
2006 Laureate
- BxxXXX Our enemies are never as evil as we imagine them to be. And maybe we're never quite as good.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
N-as vrea sa fiu in pielea hotului
![]() image001.jpg ( Size: 61.08k ) Number of downloads: 1361 <span class='edit'>21 Sep 2009, 11:50:</span> QUOTE(MihaiD @ 19 Sep 2009, 14:51) QUOTE Cei ce-și necinstesc corpul prin malahie au parte de următoarele consecințe fizice: Îngălbenesc. ....................... Cumpără toate albumele formației Holograf. ................... ![]() ![]() ![]() Nevermind, m-am malahit pe mine de ras ![]() Mult mai leitar edit: "Mă vede Iisus când fac caca? " Asta deja candideaza la saitu' meu preferat din toate timpurile... Doamne cum ma dor toate alea... ![]() This post has been edited by Muttley: 21 Sep 2009, 12:58 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
Ia vedeti spre finalul articolului cum s-a saturat de cei 2000 de ani de ortodoxism. Articol
Oricum e facut la misto, ca sunt pasaje in care pur si simplu te umfla rasul. |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
E facut la misto cu un talent si o inteligenta incredibile, aproape macabre.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Demential blog, rad ca prostu' singur in camera de 5 minute.
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Anonim spunea...
Parinte, supun atentiei un mic calcul... Am descoperit acest pacat la varsta de 14 ani. Au trecut 15 ani de atunci. Un an are 365 de zile cu aproximatie. Au fost zile in care n-am pacatuit, putine ce-i drept, au fost zile in care am pacatuit de 5-6 ori. Rezulta o medie de 3 pacate/zi, asta ca sa fiu indulgent. Pun la socoteala si ocaziile cand am slobozit samanta in pantecele femeii, desi am folosit besica aia restrictiva. Alteori, in lipsa besicii, pantecele a ramas neintinat, probabil cu rezultatul creerii unor cruste pe alocuri. Deci malahie cu tavalire. Frecventa scade astfel la 2 pacate/zi. Pana acum ar insemna ca am adunat in jur de 10.950 de pacate de acest fel. Pentru ocaziile in care am folosit lubrifiant in loc de scuipat, utilizez un factor de gravitate de 1.37, obtinand 15001,5 pacate. Imi faceti domnia voastra calculul ala cu canoanele, va rog frumos, ca eu ma zapacii de tot ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Eu-s curios ce-o zice preacredinciosul Filip de la noi de pe forum daca frunzareste prin blog-ul asta.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Muttley |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Marius97fer |
![]()
|
Muttley, tu ai dat-o anonima?
![]() |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
|
|
Muttley |
![]()
|
Pai neanonima im cerea nu stiu ce linkuri
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Marius97fer |
![]()
|
Asa deci, ca vad ce sunt multi anonimi pe acolo. Oricum e un blog criminal, il duce bine mansarda pe ala de l-a facut.
![]() Acu am citit cu "gagicile care presteaza, si aia de isi baga in vena"... mortal. |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Doi scotieni se plimba prin padure. Pe unul il apuca nevoile si se duce sub un copac.
Dupa citeva minute, ii spune amicului sau: - Ai la tine un pic de hirtie? - Da de unde, ii raspunde acesta. Lasa-l acolo! |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
yonutz84 |
![]()
|
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
Raiul este rezervat celor puri la suflet, fără de păcat. Țiganii, homosexualii, evreii, ateii, asiaticii gălbejiți, masonii, comuniștii, iehoviștii, Harry Potter, Steve Ballmer, Dan Bitman și alte asemenea panarame nu au ce să caute în Grădina Domnului, deoarece prin ceea ce au făcut sau fac în cursul vieții, ei s-au lepădat de Dumnezeu.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pe aia de la rammstein i o sarit! |
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
timariu dragos |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.653 Joined: 19 June 09 From: Hunedoara ![]() |
Se uita Ion peste gard si il vede pe Vasile jucand tenis cu Agassi. Spre surprinderea lui, Vasile iese castigator fara efort. Il intreaba pe Vasile de cand joaca el tenis de este asa de bun. Acesta ii raspunde ca la lacul din spatele casei lui este o broscuta care iti indeplineste orice dorinta dar sa aiba grija ca este cam surda, sa vorbeasca tare. Se duce Ion la broscuta si ii spune ca vrea mult aur. Cand ajunge acasa constata ca in batatura avea un taur. Se plange la Vasile: - Surda tare broscuta ta, am vrut mult aur si mi-a dat un taur. - Si tu crezi ca eu am vrut sa fiu tare-n tenis?
|
--------------------
Dacia
1300
1971
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
off: blogul ala pare facut de un student la Teologie (probabil). Prea le stie cu Biblia si cunoaste vocabularul bisericesc destul de bine...
on: Seful intra la lucratorii sai: - V-am spus: in timpul lucrului sa nu fumati! Unul din lucratori, uitanduse la sef: - Dar cine lucreaza? --------------- O mama: "Tinere, mi-ai promis ca imi aduci fiica la 10 seara, dar acum e 3 dimineata si aceasta nici nu e fiica mea..." ----------------- Stewardesa către un călător: - Doriți cina? - Ce pot să aleg? - Da sau nu |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 02:27 |