1 banc
![]() ![]() ![]() |
1 banc
skija |
![]()
|
||
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
|
||
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|||
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
|
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
d-alea cu morti de 20 de centimetri cu parpalaci?
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Doua fete in parc pe o banca :
- Draga cum faci tu ca ai bani si te imbraci asa frumos ? - Draga , eu vin in parc si intru in vorba cu pensionari care nu mai pot decat sa mangaie si sa pupe si plec acasa cu bani . Tu de ce nu faci asa ? - Bravo sa stii ca e o idee buna am sa o practic si eu. Dupa cateva zile se intalnesc din nou si fata noastra era suparata. - Ce ai fata? - Am facut cum ai spus, m-a dus acasa si m-a f..ut de m-a rupt toata noaptea pe 10 lei. - Vai draga am uitat un amanunt intotdeauna uita-te la ciorapi si daca-i are kaki e pensionat de la armata si nu te baga ca astia ies la 45 de ani. - Bade Ioane, cand vine ploaia ce faci? - Apai, ma pun in toiag si astept sa treaca. - Dar daca e ploaie mocaneasca, de aia de tine mult? - Noo... apai la aiasta n-am ce-i face. |
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
Un om se duce sa se spovedeasca. Popa il intreaba:
- Ai facut pacate? Te lepezi de Satana? - M-as lepada parinte, dar am 5 copii cu ea ! |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
QUOTE(Wolfman @ 15 Jun 2010, 13:49) Doua fete in parc pe o banca : - Draga cum faci tu ca ai bani si te imbraci asa frumos ? - Draga , eu vin in parc si intru in vorba cu pensionari care nu mai pot decat sa mangaie si sa pupe si plec acasa cu bani . Tu de ce nu faci asa ? - Bravo sa stii ca e o idee buna am sa o practic si eu. Dupa cateva zile se intalnesc din nou si fata noastra era suparata. - Ce ai fata? - Am facut cum ai spus, m-a dus acasa si m-a f..ut de m-a rupt toata noaptea pe 10 lei. - Vai draga am uitat un amanunt intotdeauna uita-te la ciorapi si daca-i are kaki e pensionat de la armata si nu te baga ca astia ies la 45 de ani. - Bade Ioane, cand vine ploaia ce faci? - Apai, ma pun in toiag si astept sa treaca. - Dar daca e ploaie mocaneasca, de aia de tine mult? - Noo... apai la aiasta n-am ce-i face. ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în luminã, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludeazã meandrele concretului.
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
Shiaveti ma cu omu?
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
invidiosi ca nau dw
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Wolfman |
![]()
|
Au, n-au - ce treaba are sula cu prefectura? Sau comentariile de-ansulea pe un topic cu bancuri?
|
--------------------
Opel
MOKKA X
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Wolfman |
![]()
|
![]() |
--------------------
Opel
MOKKA X
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Asta e de bula rau de tot...pai ce topic nu-i la caterinca aici???...la cafenea ma refer
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în luminã, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludeazã meandrele concretului.
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ultima masura anticriza a lui Boc:
Incepand cu 1 iunie 2010 pensionarii au voie sa traverseze strada pe culoarea rosie a semaforului Daca acest lucru nu va rezolva criza pana la 1 ianuarie 2011 atunci, incepand cu aceasta data, traversarea pe culoarea rosie a semaforului devine OBLIGATORIE pentru pensionari.... This post has been edited by nairam: 16 Jun 2010, 13:58 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Era un Eugeniu cam timid si pusese ochii pe o tipa super misto in discoteca. Toata seara s-a gandit ce sa ii spuna, dar de fiecare data cand nascocea ceva, timiditatea il tragea inapoi. In cele din urma, tipa se duce la baie . El se hotaraste sa o urmeze si sa o astepte la usa pentru a putea intra in vorba cu ea cand va iesi. A repetat in minte tot felul de replici de agatat, iar cand tipa a iesit a tras aer in piept, a luat o figura de macho si i-a zis: Te-ai kkt frumoaso?
This post has been edited by ady77: 16 Jun 2010, 14:17 |
--------------------
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
cenzurat=kkt
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ady77 |
![]()
|
Am editat.
|
--------------------
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.394 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Hai ca dau 50 de lei. Marty, il ajuti si tu?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
> Doi politisti gasesc trei grenade intr-o groapa.
> 1:-Ce ne facem cu ele? > 2:-Le ducem la sectie. > 1:-Si daca explodeaza una pe drum? > 2:-Spunem ca am gasit doar doua. > O blonda isi cumpara un Porche ultimul tip, rosu...misto ce mai.Pe > drum i se strica masina si ca orice sofer deschide capota in fata si vede ca > nu mai are motor. Speriata, nu stie ce sa faca, dar cand colo opreste alt > Porsche rosu, alta blonda.Intreaba: > -Ce ai patit? > -Nu stiu,cred ca mi-am pierdut motorul pe drum.. > -Nu-ti fa griji ca am eu unul de rezerva in portbagaj. This post has been edited by membru_DC: 16 Jun 2010, 21:35 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Wolfman |
![]()
|
Un tip trece pe rosu la semafor. Dupa 2 min il opreste pe dreapta o politista de la circulatie.
Tipul da geamul jos si cu o moaca spasita intreaba: - Cat? Politista: - 300 RON. Tipul: - Bine. Urca! |
--------------------
Opel
MOKKA X
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Pãuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
Pe vremea comunismului.
8 seara... Se formeaza incet, incet coada la carne...la miezul noptii erau sute .... Soseste o Dacie neagra... Un tip batos, in haina de piele, coboara si spune multimii: - Evreii sa plece acasa, n-avem carne decat pentru romani! Pleaca o parte. Pleaca si batosul. Pe la 2 dimineatza, soseste din nou si zice: - Pensionarii n-au ce cauta la coada. Vindem carne numa' la oamenii muncii ! Mai pleaca o parte. Pleaca si batosul. Revine pe la 3 dimineata : - Carnea se vinde numai la membrii de partid, pe baza carnetului de partid ! Mai pleaca o parte. Batosul revine pe la cinci dimineata si zice: - Tovarasi, acuma ca suntem intre noi, pot sa va spun adevarul. Plecati cu totii acasa! Astazi nu baga carne. La care, unu`, mai indraznet se revolta: - Tovarasu` ! Da` pana cand vor fi favorizati evreii in tara asta ? Pai se poate, iar plecara primii . . . |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav ºi cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteþi ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
Wolfman |
![]()
|
Sotul isi insoteste sotia la cumparaturi intr-un supermarket. Si-n timp ce impinge fara chef caruciorul, ajunge la raionul de bere. Ochii i se lumineaza. Oferta la Heineken! "cumpara azi o lada de heineken si-n loc de 40 lei platesti doar 20". Entuziasmat apuca lada s-o bage-n carucior.
− Heeei!! Ce faci? Intreaba nervoasa sotia. − Pai draga mea, e oferta: cu 20 lei imi iau o lada de bere! − Suntem in criza dragule, nu ne putem permite! Las-o acolo. Cu amaraciune-n suflet, barbatul renunta la berea lui preferata si-si continua fara chef plimbarea prin magazin. La un moment dat ajung la raionul Cosmetice. Femeia apuca o crema de fata din raft si da s-o bage in carucior. − Heeei! ce faci? sare furios sotul! − Pai dragul meu, asta e crema mea preferata, ma face sa arat frumoasa si costa doar 40 lei. − La Naiba!! Si Heinekenul te face sa pari frumoasa si e la jumate de pret!!! |
--------------------
Opel
MOKKA X
|
|
lautrec |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 24 February 05 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(yoncv @ 15 Jun 2010, 08:05) Inca unul din seria bancurilor cu olteni: Un oltean, isi cumpara Oltcit (12TRS ![]() Se spune ca atunci cand s-a gandit masina romaneasca,Oltcit,s-a avut in vedere o locatie olteneasca si una moldoveneasca,urmand sa faca fiecare cate un proiect si sa castige cel mai bun. Asa s-a ales sa fie Oltcit si nu Moldcit. Asta din urma nu avea viteza de mers inaapoi iar cele de mers inainte erau:inshet,inshetishor,pi-loc si di-loc. |
--------------------
Dacia/Seat/Suzuki
Logan/Toledo/GS500E
2007/2008/1993
- Lautrec
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Wrong, aia de mers inapoi se chema: nieee... boala!
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Wolfman |
![]()
|
I: Care este asemanarea dintre un ginecolog si baiatul cu pizza?
R: Amandoi o pot mirosi, dar nu o pot consuma. |
--------------------
Opel
MOKKA X
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Piei satana...
![]() |
--------------------
**
|
|
Marty |
![]()
|
Adica toti sunt gay! Deci beciacustic e gay! QED
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Wolfman |
![]()
|
Un tip se lanseaza intr-o depasire inconstienta si ii zice prietenului care-l insotea:
− Ba! cred ca ala m-a injurat ca avea spume la bot... Prietenul: - Stai linistit! Tie nu ti-a zis nimic.. cu ma-ta avea ce avea... |
--------------------
Opel
MOKKA X
|
|
BodoC |
![]()
|
![]() Membru in plina criza Group: Members Posts: 152 Joined: 9 April 05 From: Bucuresti ![]() |
I:Care este diferenta dintre o pizza si o curva?
R: Pizza poti s-o iei fara ciuperci. |
--------------------
Logan
Prestige 1,6 16V
2008 Acel ce fara de care nu poate fi ceea ce este!
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 21:32 |