1 banc
![]() ![]() ![]() |
1 banc
Marius97fer |
![]()
|
||
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
|
||
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|||
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Deci si prin urmare colegul OAP se razbuna pe boc ca a taiat leafa cu 25% taind si el 25% din "i"
![]() Cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
ma copi, potolii-tii-va
![]() This post has been edited by Markos: 30 Aug 2010, 16:27 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
QUOTE(OAP @ 30 Aug 2010, 14:33) ma, da care-i treaba cu "i"-urile astea?...va fac sa va simtiti mai destepti sau ce??...bravo voua ca respectati nush ce regula, da sincer chiar nu ma intereseaza...nu-mi da nimeni aia 25% taiati de boc pentru ca stiu asta...scuze daca sunt profi de romana prin zona...chiar mi-e mila de ei ...da ii respect ca stiu cu verbul "a fii" Doar 25%?! ![]() |
--------------------
**
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Cu doi "i" chiar...
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Erau doua statui pe o alee intr-un parc asezate una in fata alteia. Una reprezenta un barbat, iar alta o femeie, amandoua nuduri. Coboara un inger, le atinge, iar statuile prind viata. Ingerul le zice:
− Drept rasplata ca ati indurat 100 de ani frigul si caldura fara sa va plangeti, aveti 15 minute ca sa faceti ce vreti voi. Se duc ei intr-un tufis si incep sa se auda chicoteli Se intorc inapoi, dar ingerul le zice: − M-am gandit sa va mai dau inca 15 minute. Una dintre statui ii zice celeilalte: − De data asta facem invers, tii tu porumbelul si ma c@c eu pe el ! |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(2dor @ 1 Sep 2010, 12:37) Ingerul le zice: − Drept rasplata ca ati indurat 100 de ani frigul si caldura fara sa va plangeti, Cat de pervers ingerul, pai alea nu se puteau plange, ca ar fi facut-o ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
NOTA:
Diversele linkuri cu filmulete s-au mutat aici : DaciaClub - Forum Dacia > Alte discutii > Clipuri video > Clipuri Diverse > Diverse mutate de la bancuri in urma unui report venit cu viteza luminii la patrat |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Il iubeste lumea pe Marty!
Disclaimer: este un banc afirmatia ca lumea il iubeste! |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
"• Politistii (comunitari) ieseni au intocmit un proces-verbal care poate deveni, in mod incontestabil, unul dintre cele mai rafinate elogii inchinate prostiei • Un student de 20 ani a fost amendat, pentru ca le-a spus prietenilor sai un banc cu politisti • Nici nu a apucat sa termine de spus bancul, pentru ca un agent de politie nu a suportat sa auda asa ceva • Studentul a fost dus la sectia de politie, iar acolo agentii au fost curiosi sa auda continuarea bancului • Pentru acest banc, studentul a primit o amenda de 200 lei • "Daca imi puneam pe mine un tricou pe care era scris un banc cu politisti, ar fi trebuit sa ma amendeze toti politistii pe care ii intalneam?", a spus Stefan Aneculaesei • Amenda a fost data pe 23 august, zi cu semnificatie istorica". Detalii, continuarea si copia scanata a PV aici.
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
derski |
![]()
|
tepuit in perioada de garantie Group: Members Posts: 43 Joined: 30 January 10 ![]() |
dar bancul?.......unde e bancul?
![]() |
--------------------
dacia
sandero
2008
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
în PV.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
hexact
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Base in masina cu SPP-istul. Intr-un sat calca o gaina. Base: Las` ca vorbesc eu cu taranul si ii explic ca a fost un accident nefericit. O sa ma inteleaga - doar sunt presedintele tarii. Dupa cinci minute Base se intoarce batut mar. Pleaca in tromba mai departe. In satul urmator masina calca un porc. SPP-istul: Sefu`, las-ca merg eu la taran sa-i explic. Dupa zece minute se intoarce cu doua damigene de vin si o putina de branza. Base. -Ce i-ai spus, ma? SPP-ul: - Ca sunt soferul presedintelui si ca l-am omorat pe porc. M-a pupat si mi-a dat astea.
![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
dacia_slk |
![]()
|
![]() If I'm not back in five minutes... wait longer! Group: Members Posts: 544 Joined: 13 November 09 From: Milky Way ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
SLK
55 AMG That's why I told you "touch nothing"... But you're a bunch of cowboys...
"Consilio et animis." |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Bunica intra la macelarie cu nepotelul pe brate si ii spune macelarului:
- Va rog, nu-mi cantariti si mie copilasul asta? Stiti, acasa nu avem cantar… - Dati-l aici, il duc pana in spate, la cantar. Macelarul ia copilu si dispare. In cateva minute se intoarce si spune: - 2 kile dezosat. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
stai linistit, nu ne suparam
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(M.C. @ 2 Sep 2010, 13:21) Base in masina cu SPP-istul. Intr-un sat calca o gaina. Base: Las` ca vorbesc eu cu taranul si ii explic ca a fost un accident nefericit. O sa ma inteleaga - doar sunt presedintele tarii. Dupa cinci minute Base se intoarce batut mar. Pleaca in tromba mai departe. In satul urmator masina calca un porc. SPP-istul: Sefu`, las-ca merg eu la taran sa-i explic. Dupa zece minute se intoarce cu doua damigene de vin si o putina de branza. Base. -Ce i-ai spus, ma? SPP-ul: - Ca sunt soferul presedintelui si ca l-am omorat pe porc. M-a pupat si mi-a dat astea. ![]() ![]() Iti trimit contu de la BRD sa bagi 1000 ieuro drepturi de autor ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Tot acolo o sa-ti vina si amenda
![]() Vezi cazu cu ala care a luat amenda pentru bancu cu politai ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
bion |
![]()
|
Poate nu o sa mai fie cazul . N-ai vazut ce bube are pe cap. Sigur i-a dat Nutzi cu tocu` de la papuc in cap ca nu vroia sa-i mai dea un minister.Poate data viitoare mai trage si ea de fiare inaninte sa "discute" cu bibiloiu si...
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bion |
![]()
|
Bre ce ghertoi esti. Asa te duci la femei.
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
ROK |
![]()
|
![]() Membru incoruptibil Group: Members Posts: 226 Joined: 10 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Familia Smith nu avea copii si s-a hotarat sa foloseasca un tata surogat pentru a-si putea intemeia o familie.
Intr-o zi, cand "tatal" trebuia sa vina, dl. Smith o saruta pe sotia lui si spune: - "Hai ca eu am plecat. Tipul cu pricina trebuie sa vina dintr-o clipa in alta." Dupa o jumatate de ora un fotograf de copii suna la usa sperand sa vinda si el ceva. - "Buna dimineata, doamna. Nu ma cunoasteti, dar am venit ca sa..." - "Oh, nu e nevoie sa imi explicati. Va asteptam", il intrerupe d-na Smith. - "Chiar asa?" intreaba fotograful. "Pai atunci este foarte bine! M-am specializat pe copii." - "Ce bine. Dar va rog, intrati si luati loc. Cu ce incepem?" intreaba d-na Smith, rosind. - "Lasati totul in seama mea. De obicei eu incerc doua in cada, una pe canapea si poate cateva pe pat. Uneori si pe jos in sufragerie e distractiv; ai mai mult spatiu." - "In cada, pe jos in sufragerie? Acum nu ma mai mir ca n-am reusit sa fac nimic cu Harry." - "Sa stiti doamna, ca nici unul dintre noi nu va poate garanta ca de fiecare data iese bine. Dar daca incercam pozitii diferite, sunt convins ca veti fi multumita de rezultate.." - "Sper sa terminam repede" suspina doamna Smith. - "Doamna, in domeniul in care lucrez, e nevoie de timp. As vrea eu sa termin in cinci minute, dar n-ati fi multumita, sunt sigur de asta." - "Mie imi spuneti?!" exclama d-na Smith. Fotograful isi deschide servieta si scoate un portofoliu cu pozele cu copii facute de el. - "Acesta a fost facut pe acoperisul unui autobuz din centrul Londrei." - "Doamne fereste!!" exclama d-na Smith. - "Si gemenii astia au iesit destul de bine daca ma gandesc cat de greu am lucrat cu mama lor." Fotograful ii da d-nei Smith poza. - "Si ziceti ca era greu cu ea?" intreaba d-na Smith. - "Da, foarte greu. Pana la urma am dus-o in parc ca sa facem treaba cum trebuie. Oamenii se tot imbulzeau care mai de care ca sa vada cat mai bine. Si asta mai bine de doua sau trei ore. Mama tot tipa si se agita. Cu greu am reusit sa ma concentrez. Apoi s-a lasat intunericul si am inceput sa ma grabesc. Pana la urma, cand veveritele au inceput sa-mi roada echipamentul, l-am impachetat si gata." D-na Smith face ochii mari. - "Vreti sa spuneti ca v-au rontait, aaa......echipamentul?" - "Exact. Ei bine, doamna, daca sunteti gata, eu imi instalez trepiedul ca sa putem trece la treaba." - "Trepiedul??" d-na Smith e din ce in ce mai palida. - "Oh, da, trebuie sa folosesc un trepied ca sa-mi sprijin obiectul muncii. E prea mare ca sa-l tin in brate in timp ce ma pregatesc sa trec la actiune. Doamna? Doamna?..... Aoleu, a lesinat!" |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
OAP |
![]()
|
QUOTE(bion @ 2 Sep 2010, 17:25) ![]() ![]() |
--------------------
.
.
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
N-ai inteles, Bion era soferu' din banc. Din ala cu CAP-ul.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Un bărbat stătea culcat in pat cu noua lui prietenă… După o partidă fierbinte de sex … ea a petrecut următoarea oră mângâind testiculele lui …o chestie care îi plăcea la nebunie ei și care îi producea și lui o deosebită plăcere… La un moment dat s-a întors și a întrebat-o: “De ce îți place atât de mult să îmi mîngâi testiculele? “Din cauză” … răspunse ea … “că mi-e tare dor de ale mele…”
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Markos |
![]()
|
nu mai retin, v-am zis bancul ala cu Manta mica, de fo 20 de cm, care suna la usa?
![]() This post has been edited by Markos: 3 Sep 2010, 15:13 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 22:48 |