1 banc
![]() ![]() ![]() |
1 banc
Manta B |
![]()
|
||
![]() Membru insurat Group: Members Posts: 165 Joined: 14 April 10 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Nova R524
2000
|
|||
derski |
![]()
|
tepuit in perioada de garantie Group: Members Posts: 43 Joined: 30 January 10 ![]() |
O familie de viermisori traiau intr-un cac*t. Dupa ce mai crescu un pic fiul cel mare il intreba pe taicasu'.
-Tata, e adevarat ca noi am putea trai intr-un mar? -Da fiule. -Tata , putem trai si intro piersica? -Da fiule. -Dar intr-o banana tata? -Si acolo putem trai fiule. -Si de ce nu traim acolo tata? -Pentru ca suntem patrioti, ba baiatule....patrioti! |
--------------------
dacia
sandero
2008
|
|
GBC |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 29 May 06 ![]() |
Un matematician si un inginer lucreaza intr-o camera lunga, avand birourile asezate pe peretele opus usii. La un moment dat usa se deschide si in camera intra o tipa superba, complet dezbracata. Cei doi o vad si dau sa se ridice de la birouri si sa se repeada spre ea.
Tipa le spune: - Stati pe loc, ca nu merge asa. Ridicati-va in picioare, dezbracati-va, lipiti-va cu spatele de perete si am sa vin eu spre voi. In primul minut am sa pacurg jumatate din distanta pana la voi. In al doilea minut am sa parcurg jumatate din distanta ramasa, in al treilea minut.....si tot asa. Matemeticianul cu o figura nemultumita spune: - In felul asta nu o sa ajunga la noi niciodata. Inginerul ii raspunde: - Nu, dar va ajunge suficient de aproape! 26 Aug 2010, 13:02: - Alo? - Da! - Institutul internațional de astrofizică, spectroscopie nucleară, prospecțiuni intergalactice, studiul quasarilor și determinarea universurilor ciclice cu structură toroidală? - Da, noi suntem! - Cu Gogu de la cazane, vă rog. This post has been edited by GBC: 26 Aug 2010, 13:02 |
--------------------
Dacia
Logan
2004, Ambition
- B xy xyz In God We Trust, All Others Pay Cash!
If the peasants are disturbing you, get out of the village! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
YO4RLP |
![]()
|
![]() membru radioactiv Group: Members Posts: 331 Joined: 20 December 05 From: Galați ![]() |
Lucruri pe care doar o nevasta te poate invata
Nevasta te invata despre fericire: sa te duci la ma-ta! Sigur se bucura cand te vede Nevasta te invata despre necesitate: nu ma interseaza cate beri ai baut, tu trebuia sa fii acasa Nevasta te invata despre nudism: plec de aici si te las in poponeata goala Nevasta te invata despre nulitate: tu fara mine esti un nimeni Nevasta te invata despre creare: eu te-am facut barbat Nevasta te invata despre dureri: nu am chef, ma doare capul Nevasta te invata despre mobilitate: ce-ti fug ochii dupa curu lu’ aia Nevasta te invata despre otet: ce acra poate fi ma-ta! Nevasta te invata despre ordine: m-am saturat sa tot adun dupa tine Nevasta te invata despre botanica: nu mi-ai mai cumparat o floare de nici nu mai stiu cum arata Nevasta te invata despre juramant: zi sa mori tu ca n-ai baut nimic? Nevasta te invata despre geneza: inca nu s-o nascut ala care sa dea in mine Nevasta te invata despre munca in exces: cam multe sedinte peste program ai tu… Nevasta te invata despre greseli: a fost greseala mea ca ti-am facut toate poftele Nevasta te invata despre transformare: cand te-am luat erai slab ca o aschie, acum esti gras ca un porc Nevasta te invata despre ratiune: cand iti vine sa ma inseli, sa te gandesti bine la ce pierzi Nevasta te invata despre dictie: vorbesti exact ca ma-ta Nevasta te invata despre necesitati: trebuie sa aduci mai multi bani in casa Nevasta te invata despre sarbatori: vezi ca vine ziua mea, poate nu-mi cumperi ceva frumos |
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
- GL-06-EAF Cine vrea, găsește posibilitați; cine nu vrea, găsește scuze.
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
Un tip intră într-un magazin să-și cumpere un papagal. Acolo, unii papagali aveau o ață legată de piciorul drept, alții o ață de piciorul stâng.
- Domn’e, zice clientul, de ce au ațe legate la picioare? - Păi, dacă-l tragi de ața de la piciorul drept, vorbește în engleză, dacă-l tragi de ața de la piciorul stâng, vorbește în franceză. - Uite unul legat cu ațe și la stângul, și la dreptul. Dacă-l trag de amândouă odată, ce se întâmplă? Papagalul răspunde: „Cad în fund, bă, prostule“. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
GBC |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 29 May 06 ![]() |
Doi prieteni mor într-un accident de mașină. Unul merge în rai, iar celălalt în iad. Intr-o zi, cel din rai se uită în jos si-l vede pe cel din iad stând cu o cutie de bere în mana si cu o blondă pe genunchi. Suparat, se duce la Dumnezeu:
- Ce-i asta?! Cred că vreau să merg în iad; uita-te la prietenul meu de acolo! Dumnezeu îi răspunde: - Uite-te mai bine: Cutia are o gaură în fund și blonda, nu! |
--------------------
Dacia
Logan
2004, Ambition
- B xy xyz In God We Trust, All Others Pay Cash!
If the peasants are disturbing you, get out of the village! |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
http://www.crazypiglet.com/video/wtf-mouth
OOOPs sorry ca am bagat link ![]() This post has been edited by bion: 27 Aug 2010, 10:34 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Un moldovean la Roma sta seara intr-un bar si bea vin. Langa el sta un localnic care bea tot asa. Intra ei in vorba italianul il intreaba de unde e humulesteanul nostru, mai beau de pretinie inc-o butelca si la un moment dat il intreaba moldoveanul pe italian ce si-a dorit in viata cel mai mult:
- Sa am un Lamborghini sau un Ferrari Testarossa si sa ma plimb toata ziau cu trei blonde tinere prin sector, sa nu muncesc si sa bevi e canta! - Si?, intreaba moldoveanul. - E si dumneata, cu trei persoane ma plimb io, adica cu nevasta si doi copii, Ferrari n-am ca e prea mic si conduc un van ieftin de la coreeni. De muncit trebuie, iar de baut n-am voie din cauza ficatului, iar de cantat n-am voce... - Dar dumneata moldovene ? intreaba italianul. Moldoveanul raspunde: - Totdeauna mi-am dorit o masina mare, bani in geanta, sa cunosc lume si sa ma plimb toata ziua. - Ei si ai reusit?, il intreaba italianul. - Da, raspunde mandru moldoveanul. Sunt sofer de autobuz! This post has been edited by ady77: 27 Aug 2010, 12:35 |
--------------------
|
DMG |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 09 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
Opel
Vectra B
1998 motor X16XEL
- PH XX DMG
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Politicienii sunt ca si porumbeii. Cand sunt jos iti mananca din palma. Cand sunt sus se kk pe tine.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
lautrec |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 24 February 05 From: Cluj Napoca ![]() |
Two Polish hunters from Cleveland hired a pilot to fly them to Canada to hunt moose. They bagged four.
As they started loading the plane for the return trip home, the pilot tells them the plane can take only two moose. The two Poles objected strongly, stating, "Last year we shot four moose, and the pilot let us put them all on board, and he had the same plane as yours." Reluctantly, the pilot gave in and all four were loaded.. Unfortunately, even at full power, the little plane couldn't handle the load and crashed a few minutes after takeoff. Climbing out of the wreck, Stanisilaw asked Wladek, "Any idea where we are?" Wladek replied, "I think we're pretty close to where we crashed last year." |
--------------------
Dacia/Seat/Suzuki
Logan/Toledo/GS500E
2007/2008/1993
- Lautrec
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
hahahaah ce banc tampit
![]() apropo ala cu porumbeii mi se pare o realitate cruda ![]() This post has been edited by sorin1983: 29 Aug 2010, 09:52 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
YO4RLP |
![]()
|
![]() membru radioactiv Group: Members Posts: 331 Joined: 20 December 05 From: Galați ![]() |
Un învățător trebuie să predea la clasa a III-a lecția "Mulțimile". Se pregătește omul de lecție desenând pe o planșă 7 iepurași, iar pe altă planșă 5 ursuleți. Predă lecția, iar când ajunge la fixarea cunoștințelor întreabă un elev din clasă (arătând spre planșa cu cei 7 iepurași):
- Ce este aceasta? - O mulțime. - Corect! Dar aceasta (arătând spre planșa cu cei 5 ursuleți) ? - O puțime. |
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
- GL-06-EAF Cine vrea, găsește posibilitați; cine nu vrea, găsește scuze.
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Io vreau sa-mi explice cineva bancul asta
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Marty |
![]()
|
Mult = multime
Putin = putime Sa continui? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
da
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Thanks Marty, era primul banc care nu l-as fii inteles
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
OAP |
![]()
|
puteam sa jur...sti ceva?...habar n-am cum se scrie verbul "a fi" in contextul asta...si nici nu ma intereseaza
![]() |
--------------------
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
brvictors |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 2 August 05 From: Brăila ![]() |
|
--------------------
VW
PASSAT TRENDLINE 2003
1.9 TDI AVF
|
|
OAP |
![]()
|
ma, da care-i treaba cu "i"-urile astea?...va fac sa va simtiti mai destepti sau ce??...bravo voua ca respectati nush ce regula, da sincer chiar nu ma intereseaza...nu-mi da nimeni aia 25% taiati de boc pentru ca stiu asta...scuze daca sunt profi de romana prin zona...chiar mi-e mila de ei ...da ii respect ca stiu cu verbul "a fii"
|
--------------------
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
Treci la loc, doi!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
OAP |
![]()
|
asta-i cu adevarat banc de prof
![]() |
--------------------
.
.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
de aici si zicala: "unde e multi e culti"
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
OAP |
![]()
|
poate unde e multiiii e cultiiii
|
--------------------
.
.
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 18:51 |